PDRM - Rakan Jenayah Si Mati Dakwa Polis Lepaskan Tembakan Ala Ala Filem Koboi.

Wednesday, August 29, 2012"Polis kejam kerana membunuh rakyat yang tidak berdosa" Itulah luahan kata kata dari pemimpin pembangkang terutamanya dari PKR berhubung insiden seorang penjenayah yang mati ditembak pihak Polis dalam satu kejadian di Ampang Selangor.

Gomo mengambil berat isu ini memandangkan serangan keatas PDRM semakin kerap dilakukan oleh pihak pembangkang ini yang mana sedang menumpukan serangan bertali arus keatas PDRM bagi menjatuhkan imej dan kemudiannya menghasut rakyat menentang PDRM agar pergolakkan timbul dan kekecohan dapat dilakukan.

Ikuti kenyataan versi dari Malaysiakini ini berhubung kejadian tersebut:

"Saksi mendakwa pihak polis menembak lelaki yang tidak bersenjata daripada jarak dekat dalam kejadian tembak menembak dekat Ampang pada 21 Ogos lalu.

Y Ilavarasen, 24, mendakwa D Dinesh, 26, yang meninggal dunia dua hari selepas kejadian di awal pagi itu tidak membawa sebarang senjata ketika keluar daripada kereta Proton Perdana putih yang ditahan dekat lampu trafik di Ampang Waterfront.

"Saya berada dalam kereta tidak jauh daripadanya dan boleh nampak daripada belakang," kata Ilavarasen dalam sidang media di ibu pejabat PKR di Petaling Jaya hari ini.

"(Polis) tembak daripada jarak dekat, atas dan bawah. Semua orang panik. Keadaan jadi kelam kabut dan tiada amaran, mereka juga tidak kenalkan diri sebagai polis. Mereka hanya menembak ke arah orang dan kereta."


Itu versi Malaysiakini yang mana kita tahu mereka adalah portal milik pembangkang yang akan melakukan apa sahaja dalam menyerang PDRM. Malah bukan sekali pembangkang menyerang pihak Polis melalui media mereka tetapi kekerapan tersebut semakin menjadi jadi kebelakangan ini.

Tipu lagi Macha..Tipu

Gomo sebenarnya tertarik dengan kenyataan saksi yang kononya berada ditempat kejadian tersebut. Beliau menyatakan berada didalam kenderaan belakang si mati dan melihat segala kejadian tersebut. Persoalannya apa yang dibuat oleh lelaki bernama Y Ilavarasen, 24 ini pada waktu kejadian?

Persolan kedua apabila Y Ilavarasen, 24 menyatakan mereka juga tidak kenalkan diri sebagai polis. Mereka hanya menembak ke arah orang dan kereta." LOGIK AKAL pihak Polis yang terlatih dan diketuai pegawai Polis yang berpengalaman tidak mengenalkan diri terlebih dahulu sebagai POLIS dan kemudiannya terus melepaskan tembakan? Logik? Logik? Logik?

Setahu Gomo lah pihak Polis Malaysia ni bukannya tak sekolah, mereka ni semua belajar Undang Undang dan tahu etika dalam menjalankan tugas. Apabila hendak membuat penahanan maka mereka akan memperkenalkan diri sebagai Anggota ataupun Pegawai Polis terlebih dahulu sebelum apa apa tindakan diambil.

Apakah Polis Malaysia ni ala ala Koboi yang macam filem kita tonton melepaskan tembakan ke atas ke bawah dan tidak mengikut prosedur?

Jika si lelaki India Y Ilavarasen, 24 ini pada waktu kejadian tidak mendengar kerana MABOK ataupun sedang berhalusinasi kerana DADAH maka ianya memang tidak akan membantu langsung isu ini untuk diketahui rakyat Malaysia. Dan boleh Gomo katakan Y Ilavarasen, 24 sebenarnya adalah antara orang orang yang telah melakukan kesalahan pada waktu itu bersama sama si mangsa dan mereka yang ditangkap pada kejadian tersebut.

Satu pekara lagi Y Ilavarasen, 24 yang menyatakan beliau berada tidak jauh dan boleh nampak dari belakang pastinya mengambil inisiatif dalam pekara ini jika rakan jenayahnya tidak bersalah dengan merakam Video ataupun gambar waktu kejadian untuk didedahkan kepada rakyat Malaysia. Apakah dengan kata kata sebegini mampu menyakinkan rakyat bahawa pihak Polis kejam dan rakan anda yang terlibat dalam jenayah pula Malaikat?

"Pemimpin Pembangkang Mengaibkan si mati"

Penjenayah lakukan jenayah maka pihak Polis yang disalahkan. Pihak Polis ditembak, dipukul dan sebagainya oleh penjenayah maka ianya akan disenyapkan. Jika ini yang berlaku untuk apa pembangkang berjuang jika pihak Polis yang menjaga keamanan dan keselamatan rakyat ditentang?

Anda ingin tahu kejadian yang sebenarnya berlaku pada hari tersebut yang mana menyebabkan seorang penjenayah mati ditembak? Esok jam 10 pagi Gomo akan ceritakan detail kejadian tersebut agar kita sama sama fikir dan renungkan kejadian tersebut.Jangan kita mudah termakan hasutan pihak pembangkang ini kerana mereka sebenarnya sedang cuba menghancurkan kepercayaan rakyat keatas PDRM. Pekara ini dilakukan mereka adalah kerana matlamat mereka yang mahukan negara huru hara apabila Polis ditentang dan Polis bertindak. Guna akal kita untuk berfikir secara waras.

Esok Cerita penuh kejadian tersebut jam 10 pagi di Blog Papa Gomo EKSKLUSIF!!!


Psssttt.... Esok hangpa tengok depa puak pembangkang kepanasan dengan kejadian sebenar!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

EKSKLUSIF - Sumbang Mahram Pemimpin PKR Bukan Pekara Pelik Dalam Dunia Politik Malaysia


Apa Dosa Anak Kecil Ini?

Selepas satu isu maka satu lagi isu timbul yang mana kesemua isu tersebut melibatkan pimpinan Pembangkang terutamanya dari pihak Parti Keadilan Rakyat PKR. Baik dari Penasihatnya Anwar Ibrahim sehinggalah kepada Ahli Angkatan Muda Keadilan semuanya berkisah mengenai masaalah moral seks, jenayah dan lain lain yang amat jijik untuk dijadikan ikon pemimpin kepada masyarakat.

Semalam apabila tersebar cerita mengenai anak seorang pemimpin PKR berumur 16 tahun melahirkan seorang bayi menghangatkan kembali cerita sebelum ini mengenai masaalah pemimpin PKR. Sumbang Mahram dan itulah yang berlaku apabila hasil siasatan mendapati gadis berusia 16 tahun itu melahirkan anak hasil dari hubungan seks dengan bapanya yang juga merupakan pemimpin PKR Pahang.

Apakah sudah tidak ada lagi gadis gadis lain untuk digauli ataupun untuk di GOMOL sehingga menjadikan anak sendiri sebagai mangsa serakah dalam memuaskan nafsu serakahnya? Mengapa begitu tidak berotak pemimpin PKR itu sehingga anak yang darah dagingnya sendiri dijadikan boneka pemuas nafsu seks?

Gomo malas untuk menghuraikan cerita pemimpin PKR melakukan sumbang mahram sehinggakan melahirkan anak luar nikah ini namun Gomo nak beri beberapa pekara buat rakyat Malaysia agar melihat segala gala yang didedahkan selama ini demi kehidupan anda dikemudian hari.

Anwar Ibrahim Liwat Saiful Bukhari

PKR parti yang tertubuh hasil dari ketidak puashatian Anwar Ibrahim kerana kesalahan liwat beliau pada waktu lalu. Dan semua orang yang ada waktu lalu mempertahankan Anwar Ibrahim telah kembali ke pangkal jalan apabila mengetahui yang Anwar Ibrahim menggunakan PKR sebagai alat kepada menyelamatkan tabiat songsang beliau yang merupakan Kaki Sodomy ataupun HOMOSEKSUAL.

PKR bercambah dan didalam percambahan ini maka siapa sahaja yang mempunyai pengaruh, wang dan pangkat diangkat untuk menduduki jawatan penting dalam PKR. Semua boleh menjadi pemimpin asalkan menyumbang untuk PKR dan mempamerkan bahawa PKR mempunyai ramai pemimpin dan ahli.

Skandal Azmin Ali

Hakikat yang perlu kita sedar adalah pemimpin PKR terdiri daripada mereka yang bermasaalah dan tidak diterima oleh UMNO sebuah parti Melayu yang telah membangunkan negara ini sejak sebelum Merdeka lagi. Justeru itu apabila UMNO tidak menerima mereka yang mempunyai masaalah sebegini maka PKR akan mengambil mereka untuk diangkat sebagai pemimpin.

Walaupun sudah terbukti tidak bermoral dan sebagainya PKR tetap mengangkat pemimpin tersebut dan dalam masa ini lah rakyat dikaburkan dengan bermacam macam lakonan sehingga membuatkan rakyat lupa bahawa pemimpin tersebut tidak layak menjadi pemimpin kerana masaalah moral dan merupakan sampah yang telah ditinggalkan oleh UMNO.

Elizebeth Wong Bogel


Dan apabila lama kelamaan bangkai tersebut tidak dapat ditutup lagi yang mana membusuk sampaikan rakyat terbau bau busuk itu. Begitu juga dengan sikap tidak bermoral pemimpin yang diangkat PKR itu yang mana sikap moral dan ahlak mereka yang tidak terkawal menjadikan mereka semakin angkuh sehingga terus melakukan perbuatan terkutuk dari masa ke semasa sehinggalah terbongkar sepertimana yang dialami pemimpin PKR dalam isu Sumbang Mahram ini.

Ini semua berbalik semula kepada pemimpin utama mereka iaitu Anwar Ibrahim yang menubuhkan PKR dek kerana LIWAT dan sehingga ke hari ini masaalah Anwar Ibrahim adalah LIWAT dan HOMOSEKSUAL yang tidak berkesudahan. Ini sebabnya ramai pemimpin PKR tidak bermoral kerana Anwar Ibrahim pengasasnya sendiri adalah manusia yang tidak bermoral.

Anwar Ibrahim & Video Seks Beliau

Mungkin orang boleh menyatakan UMNO dalang dan sebagainya tetapi mana mungkin untuk UMNO melakukan perancangan dan perangkap sehingga membuatkan satu persatu pemimpin PKR terdedah tembelang mereka sehingga mempamerkan bukti nyata untuk kita saksikan.

Anwar Ibrahim dengan China Doll dan Kes Liwat Saiful Bukhari, ELi Wong dengan Gambar Bogel, AMK dengan pengedaran dadah, Azmin Ali dengan skandal Seks dalam Jamban, Badrul Amin dengan khalwat bersama isteri orang, PKR Jerantut dengan sumbang Mahram dan banyak lagi gejala gejala negatif pemimpin PKR berlaku sama ada ditutup ataupun disembunyikan oleh pihak Pakatan Rakyat.

Badrul Amin Khalwat

Jadi Gomo minta untuk rakyat Malaysia merenung pekara ini dengan sebaik baiknya. Jika UMNO dikatakan tidak layak mentadbir negara Malaysia ini kerana sudah terlalu lama bagaimana pula dengan Pakatan? Bagaimana pula degan PKR?

Jika ada salah pemipin UMNO maka tindakan diambil keatas mereka ini bagi menjaga kepentingan rakyat. Tetapi jika berlaku kepada pemimpin Pembangkang terutamanya PKR ianya tidak akan diambil tindakan sebaliknya pemimpin tersebut diangkat dan diagungkan seolah olah perbuatan terkutuk dan jijik itu adalah mulia dan sesuai dijadikan idola untuk masyarakat Malaysia.

Najib Razak & Rosmah Mansor

Semoga Rakyat Malaysia matang dalam pekara ini demi bersama membangunkan Malaysia. Busuk busuk UMNO sekalipun kita tidak menyimpan mereka yang tidak bermoral. Tetapi lihat sahaja PKR, PAS, DAP yang terus bergelumang dengan kegiatan dan moral ahlak jijik untuk menawan Putrajaya.

Apakah anda rakyat Malaysia mahukan pemimpin negara ini terdiri dari mereka yang tidak bermoral, berahlak dan keji?

Psssttt.... Anak sendiri pun PKR balun, esok kalau depa tawan Putrajaya apa agaknya berlaku?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP