Bendera Baru Berkibar Di Selangor Sambut Hari Malaysia...Si Nyanyuk Anwar Jadi PM Dalam Mimpi

Tuesday, September 18, 2012BODOH...itu yang boleh dikatakan kepada penyokong puok - puok masuk air ini. Mereka sememangnya tidak senang dengan kemajuan negara Malaysia sekarang. Gomo sebenarnya memang panas apabila bendera Malaysia yang kita kibarkan selama 55 tahun sewenang - wenangnya hendak ditukar oleh puok-puok haram jadah ini..

Walaupun PKR cuba menafikan mereka terlibat dan menafikan mereka akan menukar bendera jika memerintah negara ini, namun sehingga ke hari ini belum ada satu larangan yang dikeluarkan oleh PKR yang meminta orang-orangnya agar tidak lagi mengibar bendera tersebut sebagai ganti kepada bendera Malaysia.

Rancangan mereka menjadi kenyataan apabila pada hari Sabtu bendera berkenaan mula dikibarkan dibeberapa tempat di negeri Selangor. Antara tempat yang terlibat adalah Damansara,Subang dan Shah Alam.
Individu yang bertanggungjawab adalah seorang pemimpin muda PKR yang memegang jawatan Timbalan Ketua Penerangan AMK yang juga pegawai di Pejabat Penasihat Ekonomi Selangor, Najwan Halimi. Pengakuan beliau boleh dibaca di sini

Pengakuan yang dibuat Najwan Halimi adalah satu tamparan yang cukup hebat kepada Anwar Ibrahim yang sebelum itu menuduh perkara itu adalah mainan politik UMNO untuk memburukkan pembangkang. Tuduhan Anwar boleh dibaca di sini. -Sel13.com

Psssttt...Kalau diberi peluang...nak je gua tendang sekor sekor puok haram jadah niDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM
ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP