Tiada Diskrimininasi Terhadap Atlet Paralimpik - Shabery Cheek

Monday, September 24, 2012


Menteri Belia Dan Sukan,Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek Berkata Tiada Diskrimininasi Terhadap Atlet Paralimpik.Mereka yang Layak ke sukan paralimpik diberikan elaun yang sama dengan atlet normal yang lain.

Pembangkang tak sudah sudah nak menfitnah.

Read more...

Macam Mana Cara Nak Saman MB & Kerajaan Negeri Selangor...?

Pihak GPRS (Gerakan Prihatin Rakyat Selangor) mempelawa seluruh rakyat negeri selangor yang tak dapat air percuma seperti yang di janjikan dalam manifesto pakatan haram pada pilihanraya umum lepas supaya menghantarkan sms alamat kediaman anda yang tidak dapat air percuma di nombor 017-715  7171 dan pihak GPRS akan menghubungi anda dengan kadar segera...

Ingat...!!! tuntut air percuma adalah hak rakyat selangor...Psssttt...tuntut air percuma adalah hak rakyat Selangor..Ingat ye !!!

Read more...

MB Pahang Bidas MB SelangorKerajaan Negeri Pahang akan mengkaji dari segi peruntukan undang-undang untuk membatalkan perjanjian konsesi penyaluran dan pembekalan air mentah ke Selangor sekiranya kerajaan Selangor masih berdegil dan tidak membenarkan projek Loji Air Langat 2 diteruskan.

Menteri Besar Datuk Seri Adnan Yaakob berkata ini kerana Kerajaan Negeri Selangor tidak menghormati perjanjian yang ditandatangani antara kerajaan Pahang dan Selangor ketika itu.

Beliau berkata walaupun kerajaan Selangor kini bertukar, Menteri Besar Selangor sekarang, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sepatutnya menghormati perjanjian bekalan air itu.

"Saya berharap kerajaan Selangor tidak menjadikan bekalan air itu sebagai isu politik.

"Kalau beliau (Abdul Khalid) masih terus berdegil, Read More...

 Psssttt.... Pakatan hanya pandai berjanji tetapi tidak melaksanakannya


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP