Nurul Izzah & Suami Jangan Lupa Dosa Malam Pertama

Saturday, October 6, 2012


Salam buat semua pembaca blog Papa Gomo. Admin mengucapkan terima kasih atas sokongan yang tidak putus putus buat Papa Gomo selama mana Gomo berehat seketika dalam gelanggang politik media baru ini. Dan yang pasti ramai yang mendoakan agar Gomo segera sembuh dan dapat menulis seperti biasa dalam blog ini.

Papa Gomo masih menjalani rawatan dan akan kembali berblog seperti biasa apabila keadaan beliau mengizinkan. Admin nak menyampaikan pesanan kepada pembaca sekalian agar bersiap sedia dengan gelombang terbaru yang bakal Papa Gomo keluarkan apabila beliau kembali sihat.

Papa Gomo :
"Sampaikan salam buat semua pembaca blog dan yang paling utama adalah kepada Nurul Izzah Anwar Ibrahim. Beliau Nurul Izzah tahu apa yang berlaku tahun ini dimana suami beliau dan beliau sendiri bersubahat dengan bapanya Anwar Ibrahim dalam meliwat seorang Mahasiswa.

Mungkin beliau Nurul Izzah boleh menutup mata dengan apa yang berlaku keatas Mahasiswa yang diliwat bapanya tetapi tidak kepada Mahasiswa Utara itu yang sekarang ini menanggung siksa dan dosa dengan perbuatan terkutuk Anwar Ibrahim disaksikan sendiri oleh suami Nurul Izzah. Malam pertama mahasiswa itu kehilangan nikmat.

InsyaAllah apabila Gomo kembali sihat seperti biasa akan Gomo tampilkan satu persatu bukti bergambar Anwar Ibrahim meliwat anak muda seorang Mahasiswa ini. Nurul Izzah dan suami sepatutnya merasa malu dengan kelakuan bapanya tetapi sayang kerana cita cita nak menjadikan bapanya Perdana Menteri Nurul Izzah dan suami sanggup mengabaikan dosa dan bersubahat dengan bapanya dalam melakukan perbuatan terkutuk iaitu LIWAT.

Akhir kata semoga pembaca sekalian terus mendoakan agar Gomo segera sembuh dan kembali berjuang memastikan Anwar Ibrahim dajal yang bertopengkan manusia didedahkan kebenaran buat seluruh rakyat Malaysia dan memastikan PRU 13 kelak matlamat Anwar Ibrahim untuk menjadi Perdana Menteri tidak menjadi realiti sama sekali."

"Ya Allah aku berlindung kepada-Mu daripada rundungan sedih dan duka. Aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas. Aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan kedekut. Aku berlindung kepada-Mu dari beban hutang dan penindasan orang).”

- Apa yang dinyatakan oleh Papa Gomo telah dikirimkan kepada Admin melalui pesanan sms. 


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP