Hasil Pendedahan Blogger Sebelum Ini Buktikan Saifuddin Abdullah Parasit Dalam Kerajaan

Sunday, October 14, 2012Timbalan Menteri Pengajian Tinggi Datuk Saifuddin Abdullah dilihat tidak layak memegang jawatan kabinet di bawah Kerajaan sedia ada ekoran pandangan beliau dilihat menyerang pimpinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengenai isu jutawan George Soros yang didakwanya berpotensi "memakan diri sendiri".

Ahli  Parlimen Kulim-Bandar Baharu Datuk Zulkifli Noordin menjelaskan, Timbalan Menteri tersebut sewajarnya dapat membezakan "isu pertubuhan haram menerima dana asing untuk menjatuhkan kerajaan" dan "isu politik".

"Saya terkejut kenyataan seperti itu dikeluarkan oleh anggota kabinet yang jelas menunjukkan beliau tidak lagi layak menjadi Timbalan Menteri dan patut meletakkan jawatan," Read More..

Read more...

Gambar Superimpose Najib Razak & Altantuya Kerja Kotor PKR

 Bekas Pengasas Parti Keadilan Rakyat (PKR) Ng Lum Yong Meminta Polis Menyiasat Ahli Parlimen Batu,Tian Chua Dan Suara Rakyat Malaysia (SUARAM) Berhubung Dengan Blog Yang Mendedahkan Gambar Yang Mendedahkan Gambar Super Impose Mengaitkan Perdana Menteri,Datuk Seri Najib Tun Razak,AlTantuya Dan Razak Baginda.Beliau Berkata Demikian Selepas Membuat Laporan Di IPD Ampang Jaya,Selangor

Maklumat Lanjut Layari


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP