Terkejut Nyah - Tayangan Video Nazri Aziz Ala Ala Porno Anwar Ibrahim Didedahkan Rafizi Mafia Gay

Saturday, November 3, 2012

 Rafizi Ramli kata tayangan Video Nazri Aziz

Agak kaget lah juga semalam apabila Rafizi Ramli Pengarah Strategik PKR mengadakan sidang media eksklusif mendedahkan satu klip video melibatkan Menteri Dato Seri Nazri Aziz dan anak beliau Nedim Mohd Nazri Aziz. Seluruh wartawan yang ada di Malaysia ini dipanggil dengan harapan pembongkaran klip video tersebut akan membinasakan Barisan Nasional. Berpusu pusu lah wartawan ke sidang media tersebut al maklum berita panas apatahlagi video yang akan dipertontonkan kepada rakyat kelak.


Wartawan tidak berpuas hati dengan Penipuan Rafizi Ramli

Namun harapan seluruh wartawan yang hadir pada sidang media semalam hampa dan kecewa kerana Rafizi Gay sebenarnya telah berjaya memperbodoh bodohkan mereka dalam tayangan klip video tersebut. Sepanjang tayangan beberapa kali wartawan bertanyakan kepada Rafizi dimana bukti yang mengesahkan Nedim anak kepada Nazri Aziz didalam klip video tersebut. Malah ada wartawan yang terang terang menemplak Rafizi Gay kerana telah menipu dalam sidang media nya semalam. Rafizi Gay yang sememangnya kita tahu muka Jamban tampa segan silu cuba mempertahankan sidang medianya yang juga dilakukan bersama Ahli parlimen Batu Tian Chua ataupun lebih dikenali dengan panggilan YB Gigit Polis.


Video diatas ini wajar ditonton oleh rakyat Malaysia agar melihat betapa temberangnya pemimpin PKR ini dalam cuba menyerang kepimpinan BN. Rekayasa cerita jahat dan bermacam garam ditambah bagi memastikan penipuan mereka dipercayai rakyat Malaysia.

Gomo juga pada ini nak memberikan Paku Buah Keras kepada Rafizi Gay berkenaan isu tayangan video pada sidang media nya semalam. Gomo nak sampaikan kepada beliau akan satu KLIP VIDEO yang lebih elok buktinya untuk dijadikan sandaran buat Rafizi Gay membawa ke mahkamah ataupun membuat laporan polis.Klip video diatas ini adalah klip video Ahli Parlimen Permatang Pauh Dato Seri Anwar Ibrahim yang beraksi Lucah bersama seorang pelacur China. Terang dan jelas muka lelaki tersebut adalah Anwar Ibrahim tidak sepertimana klip video Rafizi yang hanya memaparkan kenderaan Hummer sahaja.

Jadi rakyat Malaysia boleh menilai pekara ini, jika Rafizi Gay menampilkan klip video yang KOSONG tampa sebarang wajah Nazri Aziz ataupun anak beliau dan meminta rakyat mempercayai cerita beliau bagaimana pula dengan klip video aksi seks Anwar Ibrahim yang jelas menunjukkan Pak Sheikh sedang rancak berjubor?

Psssttt.... "Apa punya bangang le Rafizi PKR ni, Video tu besi lah Bodoh"- Kata Haji Hadi

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP