MURTAD - Video Nurul Izzah PKR Dibelasah Ibrahim Ali & Zulkifli Nordin

Monday, November 5, 2012


Ahli Parlimen Pasir Mas Datuk Ibrahim Ali berkata,Naib Presiden PKR Yang Juga Ahli Palimen Lembah Pantai,Nurul Izzah sepatutnya memahami Islam secara mendalam sebelum membuat sebarang kenyataan kerana bimbang boleh menggugat akidah.Nurul Izzah di dakwa gagal memahami undang-undang syariah Islam apabila menyentuh isu hak kebebasan memilih agama.


Beliau menambah,kenyataan tersebut cenderung untuk meraih keuntungan politik dan menggesa Majlis Fatwa mengambil tindakan tegas terhadap isu ini.Nurul Izzah dalam forum "Islamic State: Which version? Whose responsibility?" Sabtu lalu dilapor berkata tiada seorang pun boleh dipaksa untuk menerima ajaran agama tertentu dan perkara itu juga terpakai untuk orang Melayu.


Dalam pada itu YB Datuk Zulkifli Nordin juga yang merupakan ahli parlimen Kulim Bandar Baru turut menemplak Yb Nurul Izzah anak kepada Anwar Ibrahim parti PKR yang secara jelas menyokong umat Islam bertukar agama

Maklumat Lanjut Layari klpos.com

Gomo tidak hairan dengan kenyataan Nurul Izzah mengenai sokongan beliau kepada umat Islam yang mahu bertukar agama kerana beliau sendiri juga telah lama bersekongkol dengan bapanya dalam menghalalkan LIWAT yang bapa beliau lakukan.

Malah Nurul Izzah dan suami beliau sendiri turut bersubahat membiarkan seorang mahasiswa di liwat bapanya.

Psssttt.... Nurul Izzah.... emmmm tunggu lah ye... Comin Soon end of this year

Read more...

Menjawap Fitnah Anak Sg Derhaka Dan Gerombolan Pencacai PR Ke Atas Jamaluddin Jarjis

Gua Bangga Bila Orang Melayu Berpakaian Sebegini Di White House

Serangan keatas Malindo Airways yang bakal beroperasi pada bulan Mac 2013 nanti dilihat berterusan dari masa kesemasa. Agenda serangan ini adalah kerana untuk memastikan Air Asia mendominasi penerbangan di rantau ini terutamanya Asia bagi meneruskan kekayaan Tony Fernandes dan sekutunya.

Gomo berminat nak mempertikaikan artikel dari blog pencacai Anak Sungai Derhaka yang mana dalam tajuk artikelnya sebelum ini menyatakan : Bukti anak Jamaluddin Jarjis Kuasai Malindo Airways terdedah!

Tajuk memang gempak ditambah pula dengan salinan SSM dengan asal namun tidak lengkap serta cuba memutarbelitkan fakta yang sebenar mengenai Jamaluddin Jarjis ini. Mari kita perhatikan secara lebih lanjut mengenai Fitnah yang dijalankan oleh pihak pembangkang melalui pencacainya.Menurut dakwaan Anak Sungai Derhaka yang bahawa DZJJ yang merupakan  salah satu dari pemegang saham adalah syarikat anak jamaluddin Jarjis. Sepertimana yang digambarkan oleh SSM yang Anak sg Derhaka keluarkan blogger pencacai Air Asia tu hanya memberikan anak panah DZJJ sahaja walhalkan dokumen penuh senarai pemegang saham Malindo Airways tidak dipamerkan Blogger pencacai tersebut. (Coming Soon)

Walaupun tahu hakikat sebenar tantang dokumen yang ditunjukkan oleh SSM ini namun Blogger pembangkang ini begitu ghairah sehingga menekankan pula mengenai dokumen dibawah ini:Ayat tomahan Blogger Pembangkang upahan ini dalam artikel nya:

"  Nur Anis memegang 2,100,000 saham dalam Nadi manakala Ikhwan pula memegang genap 900,000 saham dalam syarikat yang sama...

Kedua-dua mereka adalah anak Jamaluddin Jarjis.. untung mereka ya.. muda-muda lagi dah kaya..." 
- Anak Sungai Derhaka.

Sekarang ini kita perhatikan pula anak panah yang dibuat oleh blogger Anak Sungai Derhaka didalam dokumen SSM dibawah ini.Dokumen diatas merupakan satu bukti jelas bahawa niat jahat telah dilakukan oleh pihak pembangkang ini yang mana Gomo yakin ada kena mengena degan syarikat penerbangan lain yang mengupah blogger tersebut untuk menyerang Dato Sri Dr Ir jamaluddin Jarjis. Mari kita lihat dokumen yang sama dibawah ini pula.


Syarikat DZJJ telah didaftarkan pada 20.05. 1982 iaitu sudah 30 tahun syarikat tersebut didaftarkan dan sepanjang 30 tahun syarikat tersebut beroperasi menjalankan perniagaan. Apakah Blogger Anak Sungai Derhaka dan sekutunya begitu lembab sampaikan tidak dapat berfikir secara waras yang sebuah syarikat yang sudah 30 tahun menjalankan perniagaan tidak mempunyai apa apa keuntungan?

Ditambah lagi dnegan bodoh ala ala Milo Suam dan Ameno World Blogger pencacai pembangkang ini dilihat begitu naif dalam bidang perniagaan. Patutlah depa ni hanya jadi Blogger pencacai pembangkang yang dapat upah seribu dua je. Otak Business langsung takda. FAIL!!!

Apa pun untuk menguatkan fakta artikel ini maka elok lah kiranya pembaca dapat membaca kenyataan dibawah ini:

Kerjaya Jamaluddin Jarjis

Sekembalinya ke tanah air, beliau berkhidmat sebagai pensyarah di Universiti Teknologi Malaysia pada tahun 1974. Keinginan untuk meningkatkan pencapaian akademik telah mendorong beliau melanjutkan pelajaran peringkat Sarjana Kejuruteraan Elektikal (Sistem Tenaga) di University of Manitoba, Kanada pada tahun 1976. Beliau akhirnya melengkapkan pencapaian akademiknya pada tahun 1980 setelah dianugerahkan Ijazah Doktor Falsafah Kejuruteraan Elektrikal dari University of McGill, Kanada.

Tahun 1984 meletakkan jawatan dari UiTM untuk memberi tumpuan kepada perkhidmatan perundingan kejuruteraan melalui syarikat yang diasaskannya secara bersama, J & A Associates.Beliau dilantik menerajui syarikat utiliti negara,sebagai pengerusi Tenaga Nasional Bhd antara Ogos 2000 - 2002 kerana pengetahuan dan pengalaman serta kepakaran beliau dalam bidang elektrik.

Kerja sosial

Jamaluddin Jarjis bergiat aktif dalam aktiviti berpersatuan. Pada tahun 2002 beliau dilantik sebagai Penaung Persatuan Pengilang-pengilang Bumiputra Malaysia. Selain itu, beliau juga dipilih sebagai Presiden, Persatuan Kebajikan Anak Pahang pada tahun 2004 serta Presiden, Persatuan Ekuistrian Malaysia dan Presiden, Majlis Equin Malaysia masing-masing pada tahun 2002 dan 2004. - Wikipedia


Jamaluddin Jarjis Memang Dah Kaya Sebelum Masuk Politik Lagi!!! 

Fakta diatas jelas memberikan bukti nyata bahawa Jamaluddin Jarjis bukanlah seorang yang Kaya Raya setelah bergiat dalam politik sebaliknya beliau telah lama menjalankan perniagaan dan turut menjadi perunding Kejuruteraan syarikat Swasta. Kekayaan beliau bukan sepertimana kekayaan Anwar Ibrahim, Azmin Ali yang mana kita tahu mereka berdua ini Kaya Raya selepas masuk ke arena politik.

Yb Aiskrim Ni Kaya Raya Duit Business Apa?
Jual Jubor?

Lihat sahaja Anwar Ibrahim sewaktu dalam ABIM dan selepas keluar ABIM. Gomo yakin ramai yang dapat melihat Kekayaan luar biasa Anwar Ibrahim. Begitu juga dengan Azmin Ali yang sebelum bekerja dengan Anwar Ibrahim tidak punya apa apa namun setelah menjadi setiausaha sulit kepada Anwar Ibrahim maka Kekayaan menjadi luar biasa.

Banyak yang nak dijelaskan mengenai Fitnah dan tuduhan pembangkang ini dalam isu Jamaluddin Jarjis. Penjelasan mengenai syarikat yang terlibat dalam Malindo Airways akan dikupas selepas ini bagi memberikan gambaran jelas kepada rakyat Malaysia bahawa satu gerakan sedang dilakukan oleh sebuah syarikat penerbangan bersama sama DAP melalui Tony Pua dan juga mengupah Blogger pencacai Pembangkang.

Malindo Airways akan mematikan dominasi Air Asia selepas ini dan pastinya Air Asia takut akan kerugian mereka selepas ini. Justeru itu pesaing seperti Malindo Airways mesti dinyahkan terlebih dahulu dan pastinya akan ada lagi isu selepas ini yang akan diketengahkan oleh pihak pembangkang mengenai pekara ini

Psssttt..... kita tengok lepas ni Fitnah apa lagi pembangkang nak jalankan... hampeh!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP