BREAKING NEWS - Nurul Izzah Dilaporkan Mengamok Di Pejabat JAIS

Friday, November 9, 2012

"Papa Terkam Budak Lelaki Tu Macam Ni"

Mengamuk khabarnya Nurul Izzah hari ini bila hadir ke Jabatan Agama Islam Selangor JAIS. Mengamok kerana siasatan yang dijalankan oleh JAIS menjerumus kepada betapa songsangnya akidah anak Anwar Ibrahim ini. Difahamkan juga Nurul Izzah yang berang itu beredar bersama peguamnya apabila menerima panggilan talifon bapak kesayangganya Anwar Ibrahim.

Turut Gomo difahamkan oleh kenalan di JAIS bahawa Khalid Ibrahim turut sama masuk campur dalam penyiasatan ini apabila menukar pegawai yang sepatutnya bertugas menyiasat Nurul Izzah kepada pegawai yang lain (Dipercayai Keroni PKR)

Biasalah, JAIS dibawah kerajaan Selangor pastinya Khalid Ibrahim dah masuk campur bagi menyelamatkan anak beranak Anwar Ibrahim ni dari didakwa oleh JAIS. Khalid Ibrahim tu macai Anwar Ibrahim je....

Anwar Ibrahim : "Kau arah JAIS jangan tekan anak aku tu Lid"
Khalid Ibrahim: " Ggrrr Baikkk Bossss"

Psssttt.... Kes Nurul Izzah akan disenyapkan macam kes Gereja Haram DUMC

Read more...

Wan Azizah Merengek Lihat Gelagat Rosmah Mansor Main Banjir


Kelmarin Gomo keluarkan artikel mengenai sikap Wan Azizah isteri Anwar Ibrahim yang cuba meniru Datin Seri Rosmah Mansor Isteri Perdana Menteri kita. Bukan main lagi Wan Jijah cuba nak meniru apa yang telah dilaksanakan oleh Rosmah Mansor dalam membela pendidikan kanak kanak. (KLIK DISINI)

Semalam Rosmah Mansor melawat mangsa banjir di Dengkil Selangor yang mana beliau turut menghulurkan sumbangan dari BAKTI buat mangsa mangsa banjir yang terlibat. Itu lah kehebatan Rosmah Mansor yang tidak perlu nak meniru apa yang Wan Jijah buat tetapi beliau melakukannya atas tanggungjawap beliau selaku isteri kepada Perdana Menteri Malaysia. (KLIK DISINI)

Namun malam tadi Gomo dapat berita bahawa Wan Azizah akan turun ke Dengkil hari ini bagi melawat mangsa banjir disana pula. Wah nampaknya Wan Azizah semakin PHOBIA dengan apa yang dilakukan Rosmah Mansor sampaikan setiap gerak langkah Rosmah Mansor cuba ditiru oleh Wan Jijah.

Suka kau lah Wan Jijah, kami faham yang suami kau tu Anwar Ibrahim yang suruh kau ikut setiap kerja kebajikan yang Rosmah Mansor buat coz kami tahu yang kau ni Jijah hanyalah BONEKA Anwar Ibrahim sahaja.

Anwar Ibrahim: "Esok kau ikut temankan Jijah, dia nak main banjir kat Dengkil"
Khalid Ibrahim: "Baikkkk Bosss."

Psssttt... Lepas ni apa lagi kau orang rasa si Bini Anwar Ibrahim nak tiru Rosmah Mansor?

Read more...

PENGUMUMAN - Senarai Link Blog Akan Dibubarkan Serta Merta


Sekarang bulan November yang mana jika dikira secara kasar pilihanraya ke 13 hanya tinggal beberapa bulan sahaja lagi untuk kita seluruh rakyat Malaysia menentukan siapakah Kerajaan yang layak mentadbir Malaysia ini.

Blog Papa Gomo ini adalah blog Politik yang sejak asal kewujudannya juga adalah kerana politik. Pembaca dari blog ini juga merupakan mereka yang mengikuti aliran politik semasa baik dari pembangkang mahupun kerajaan (Pembangkang 70%).

Atas teguran membina pengunjung blog Papa Gomo yang begitu setia dari dulu hingga kini maka Gomo akan membuat perubahan Drastik keatas Blog ini yang mana akan mengenepikan link link yang tidak berkaitan dengan politik.

Atas rasa tanggungjawap juga Gomo akan turut mengenepikan mana mana blog yang berwajah politik namun memainkan cereka layar artikel hiburan, skandal dan sebagainya bagi menjamin keselesaan para pembaca blog Papa Gomo dan memudahkan pembaca sekalian menfokuskan kepada link link yang berkaitan politik umumnya.

Satu kolum juga akan dibina bagi menempatkan link link luar skop politik yang menarik untuk dibaca dan juga mempunyai manfaat yang berguna dalam menjamu selera ketika berpolitik.

Perubahan drastik ini akan dikuatkuasakan bermula hari ini sehingga hujung bulan ini. Terima kasih kepada para pembaca yang setia membaca blog Papa Gomo terutamanya dari kalangan pembangkang kerana tanpa anda semua siapalah Blog Papa Gomo yang hanyalah blogger jalanan ni. Terima kasih sekali lagi.......

Psssttt..... Bila Juak Pembangkang nak bagi Blog aku Award ni? Hua Hua Hua

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP