Rosmah Mansor Bikin Panas Sampaikan Anwar Ibrahim Arah Wan Azizah Segera Ke Turki

Tuesday, November 13, 2012


Selepas berlangsungnya upacara Perasmian World Innovative Summit for Education [WISE] 2012 yang bertempat di Qatar National Convention Centre [QNCC] di Doha, isteri Perdana Menteri Malaysia, Datin Paduka Rosmah Mansor telah mengadakan pertemuan empat mata dengan isteri Perdana Menteri Turki, Madam Emine Erdogan. Read More...

Satu pekara yang patut diberi perhatian oleh seluruh rakyat Malaysia adalah betapa hebatnya Datin Sri Rosmah Mansor yang amat diterima baik oleh negara negara luar terutamanya negara Arab. Pertemuan empat mata antara Rosmah Mansor dan Madam Emine Edrogan telah memberikan satu tamparan hebat buat Wan Azizah isteri Anwar Ibrahim kerana sebelum ini kita dicanangkan oleh Anwar Ibrahim bahawa Turki menerima baik Anwar Ibrahim dan Wan Azizah.Inilah gambar yang dibanggakan Wan Azizah yang dicanang oleh juak juak Pakatan terutama nya PKR. Walhal Wan Azizah belum lagi sampai sekarang diterima oleh Wanita pertama Turki. Emmm nak cakap apa lagi puak puak PKR? Takat dok canang gambar ni buat apa?


Kalau yang ni REAL punya yang bukan setakat bergambar sahaja malah berbincang tentang isu isu dunia terutamanya pelaburan yang bakal dibawa masuk dalam meneruskan kesinambungan politik antara dua negara.

Semoga Wan Azizah sedar diri dan Anwar Ibrahim dapat menerima yang Rosmah Mansor lebih diterima di Turki berbanding Wan Aizah itu sendiri.

Pssssttt.... Sah lepas ni ANwar meroyan suruh Wan Jijah pi Turki hahaha

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP