Hasan Ali Kecam Nurul Izzah Yang Buka Ruang Umat Islam Tukar Ugama

Saturday, November 24, 2012


Jelas sekali apa yang dinyatakan oleh Yb Hassan Ali berhubung kenyataan Nurul Izzah anak Anwar Ibrahim yang menyatakan orang Melayu boleh menukar agama kepada agama lain. Itulah Nurul Izzah anak Anwar Ibrahim yang mana kita tahu akan menghalalkan apa sahaja asalkan mereka memperolehi undi dari pihak pihak lain selain umat Islam.

Psssttt.... Kau orang nak tukar agama ke?


Read more...

Nurul Izzah Berlaku Curang Bila Pilih Utusan Berbanding Papa Gomo

 

Bertempiak sana sini semalam apabila Nurul Izzah anak Anwar Ibrahim menfailkan saman ke atas Utusan Malaysia yang kononya telah menfitnah beliau dalam isu "MURTAD". Difahamkan Nurul Izzah menfailkan saman sebanyak RM 100 Juta kononya ganti rugi tersebut sepadan dengan status dirinya selaku anak bekas Timbalan Perdana Menteri iaitu bapaknya Anwar Pandikutty Al Juburi. (KLIK DISINI)

Gua tak kisah lah Nurul Izzah nak saman Utusan Malaysia RM 100 juta ke, nak saman sampai BANGKRUP ke apa ke tapi yang pasti Nurul Izzah sampai sekarang tak berani nak SAMAN PAPA GOMO. Kenapa takut sangat nak saman Papa Gomo? Kecut? Kecut telor? Opsss.... Bapak kau tu memang dah kecut Telor Izzah oii yang kau ni kecut tang mana pulak?Akhbar Sinar Harian bertarikh 17 Julai 2012 sepertimana keratan diatas menunjukkan bahawa Nurul Izzah dengan kenyataan beliau yang mahu tindakan diambil ke atas Papa Gomo. Fuh...masa tu Gomo ada sikit goyang le telor ni coz Izzah anak Anwar Ibrahim tu yang buat kenyataan nak desak tindakan diambil ke atas Papa Gomo.

Atas sikap bertanggungjawap maka Gomo tampil dengan satu artikel yang meminta Nurul Izzah segera menyaman Papa Gomo bagi memastikan tindakan dapat diambil. Artikel bertarikh 17 Julai 2012 KLIK DISINI.

Tetapi Gomo agak terkezut kerana pada keesokkan harinya setelah dimaklumkan oleh rakan blogger Gelombang Wangsa Maju bahawa:

IZZAH beri Amaran Je
Hua Hua hua

18 Julai 2012 melalui Sinar harian Nurul Izzah tampil pula melalui peguamnya tidak mahu melayan Papa Gomo dan tidak mahu menyaman Papa Gomo berhubung isu yang mana diwar warkan dalam artikel Papa Gomo sebelum ini (KLIK DISINI)

Ini yang Gomo angin satu badan dengan Nurul Izzah, Gomo berang dan bengang bila Gomo yang cabar suruh saman tidak disaman tetapi Utusan Malaysia yang tidak ada apa apa kesalahan disaman oleh Nurul Izzah. Kenapa DOUBLE STANDARD? Kenapa Saman Utusan tetapi tidak Papa Gomo ataupun Malaysiakini dan lain lain blog? Kenapa mesti saman Utusan sahaja?

Jelas lah disini Nurul Izzah menghina Papa Gomo, mentang mentang kami ni Blogger ingat kami ni takde duit ke takat nak kena saman RM 100 juta macam Nurul Izzah saman Utusan Malaysia tu? Try saman lah kita tengok siapa yang kena bayar nanti. Hua Hua Hua.....

Apa pun Nurul Izzah diarahkan oleh bapaknya si Kote Bengkok untuk menyaman Utusan Malaysia. Al maklum memang perangai Anwar Ibrahim yang suka saman utusan malaysia dengan amaun RM100 Juta. Dah berkali kali si Al Juburi tu saman sana sini dengan amaun RM 100 juta dan kesemuanya si kote bengkok tu kalah.

 Coming Soon
Izzah dan Suami Tanggung Dosa Subahat

Apa pun Nurul Izzah Anwar Berahi, tunggu jelah BEST STORY tahun ni yang akan dikeluarkan pada penghujung 2012 nanti. Gomo masih simpan segalanya dan bila keluar kelak pastikan menjawap dengan baik video tersebut.

Psssttt..... Sikit sikit saman, pundek lah keluarga Nuar Berahim ni, Bila depa keluarga 69 ni nak saman ESKAY? hua hua hua


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP