Jenice Lee Adun DAP Teratai Tawar Khidmat Seks Kepada Warga Emas Berumur 70 Tahun?

Tuesday, December 11, 2012


Jenice Lee ni belum kawin lagi, mungkin atas sebab dia ni belum kawin maka banyak le jantan jantan ditipunya sampaikan warga emas pun ditipu Janice Lee ni.

Seorang warga emas semalam mendakwa bahawa dirinya telah diperdaya oleh parti DAP sehingga mengakibatkan kerugian sebanyak RM13,500. Tan Kim Swee, 70, seorang penganjur konsert telah mengalami kerugian tersebut setelah Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Teratai, Jenice Lee Ying Haa enggan membayar kembali wangnya setelah menerima 18 buah buku tiket untuk konsert yang dianjurkan. Read More....

Tapi Janice Lee dalam sidang media tadi tak mengaku dia dah kencing warga emas tu, sebaliknya Janice Lee kata warga emas tu penipu dan cuba sabotaj dia sebagai adun Teratai. Emmm gua tak faham dengan pimpinan DAP ni, jika ada sesuatu tomahan maka mereka cepat menafikan tetapi tidak pula mengambil tindakan undang undang. KLIK DISINI

Antara mangsa penipuan Jenice Lee

Jika benar jenice Lee tidak tipu warga emas tu setelah menjanjikan dirinya sebagai cagaran mengapa Jenice Lee tidak saman sahaja Uncle berumur 70 tahun tu? Kenapa hanya menafikan dan menuduh itu dan ini walhalkan semua orang tahu Jenice Lee pisau Cukur jantan jantan sekitar Cheras.

Psssttt.... Jenice Lee ni ada story lebih dasyat.... Tunggu

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

DAP Berpesta Di Melaka Raikan Melayu Bergaduh Di Gombak Selangor
Sedang asyik kita sesama bangsa iaitu orang Melayu bergaduh sampai berdarah darah sepertimana yang berlaku tempoh hari di Gombak Selangor, DAP menjalankan misi mereka iaitu menganjak kaum Cina bersatu bersama mereka memastikan kuasa politik orang Melayu lenyap pada PRU 13 nanti.

Himpunan Kebangkitan Rakyat yang telah diadakan pada malam 8 Disember 2012 di Melaka telah sekali lagi menjadi medan dakyat puak DAP dengan mengedarkan pelekat bahasa Cina yang tulisan dalam bahasa Cina dibuat agar orang Melayu tidak faham apa yang cuba disampaikan.Pelekat pelekat ini ditampal di meja makan di gerai-gerai Cina sekitar Dataran Pahlawan.

 

Maksud sebenar tulisan ini seperti berikut "Kita dah monopoli ekonomi. Ayuh! DAP, MCA, Gerakan! Mari kita kawal politik Malaysia. Sekarang atau tidak.."

Semakin berani nampaknya Cina untuk menyuarakan hasutan mereka. Mungkin kini mereka mahu pelancong dari luar turut dapat memahami mesej yang cuba difahamkan.
Rimas juga apabila mengetahui kaum Cina kini secara senyap sudah berpakat mahu menguasai sepenuhnya ekonomi Melayu di Malaysia ini. Apa nak jadi dengan kaum Melayu? Cina dah bersatu untuk menjatuhkan Melayu tetapi Melayu masih lagi berpecah.

 

Di sebuah tokong Cina yang berada di jalan Jonker Street turut mempunyai pelekat yang sama. Sampai ke Tokong Cina juga kini mengintai peluang bagi menyokong gesaan pembangkang untuk menguasai ekonomi negara.

Kita sendiri rasanya tak pernah melihat ada risalah atau pelekat di Masjid-masjid yang menyeru perpaduan semasa kaum Melayu sama ada parti PAS, PKR mahupun UMNO. Kenapa Melayu suka bercakaran sesama sendiri sedangkan kita waktu ini hanya tinggal kuasa?

Apa yang pasti
kaum Cina DAP kini semakin berani mempamerkan belang mereka untuk menjahanamkan kaum Melayu yang kini sibuk bergaduh demi perbedaan pendapat. Politik halus DAP tajam menikam yang mana Gomo yakin bahawa pada PRU 13 kelak kaum Cina akan bersatu bagi menjarah kuasa politik yang selama ini dikuasai orang Melayu.

Artikel Berkaitan Risalah DAP sebelum ini yang disebarkan KLIK DISINI dan DISINI

Psssttt.... Orang Melayu kini hanya tinggal kuasa.....
Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP