Demo Pembangkang Di JPN Buktikan Mereka Terdesak Sehingga Sanggup Gadaikan Negara - Hisammuddin Tun Hussein

Wednesday, December 12, 2012


Ada motif terancang pemimpin pembangkang beriya iya
mahukan Kad Pengenalan Biru diberikan kepada pendatang Ini.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein hari ini berkata dakwaan pembangkang kononnya terdapat 300,000 kaum India di negara ini tiada dokumen pengenalan diri atau tidak menjadi warganegara Malaysia terbukti tidak berasas dan lebih bermotif politik.
 
Hishammuddin menyifatkan dakwaan itu sebagai pembohongan besar kerana hanya 308 permohonan diterima daripada sekumpulan kecil yang berhimpun di
hadapan ibu pejabat Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) hari ini.
"Jumlah permohonan yang disampaikan pada kita (JPN) hanya 308 permohonan, bukan 308,000. Daripada 308 permohonan, 280 permohonan untuk kad pengenalan
merah dan bukan untuk kewarganegaraan.
 
 Pakatan Pembohong
"Ini sekaligus menunjukkan bahawa hujah yang mengatakan ada 300,000 kaum India di luar sana yang tidak ada kewarganegaraan merupakan satu pembohongan
besar dan mungkin ada muslihat menjelang pilihan raya ini untuk mencari isu-isu yang boleh menimbulkan kemarahan dan kebencian," Read More....

GOMO: Apa yang jelas hari ini membuktikan Pakatan Pembangkang PAS,DAP dan PKR sanggup menggadaikan keselamatan orang awam asalkan matlamat mereka dicapai. Demonstrasi jalanan dengan cara tidak bertanggungjawap di JPN hari ini memberikan petanda jelas sememangnya mereka amat gilakan kuasa dan sanggup bertindak apa sahaja demi mencapai matlamat songsang mereka.

"Dasar tak Kenang Dek Untung"

300 ribu kaum India dinafikan hak sebagai pengundi kata pemimpin pembangkang namun hakikatnya dalam demo siang tadi terbukti jumlah tersebut adalah satu pendustaan semata mata. Malah lebih jelek lagi apabila yang hadir berdemo tadi bukanlah yang tidak punya apa apa tetapi telah pun memiliki kad pengenalan merah yang mana jelas membuktikan kerajaan tidak memingirkan mereka yang mempunyai kelayakkan untuk menetap di negara Malaysia ini.

Psssttt...300 Ribu kata mereka puak pembangkang...... Memang PENIPU besar le puak puak ni.

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

Najib Razak & Rosmah Mansor Terus Diaibkan Blogger Sundal Hishamuddin Rais Tukar Tiub


 "Blog Sampah"

SOALAN SOALAN UNTUK KURUN INI:
13 Disember 1974 Hishamuddin Rais Melarikan Diri Kemana?
Berapa Tinggi Si Hishamuddin Rais Ni?
Hishamuddin Rais memang cukup dikenali oleh pemuja pemuja fitnah dalam Malaysia ini kerana garapan artikel nya yang persis sampah menfitnah dari masa ke semasa. Malah kelibat manusia kaki bontot semacam Anwar Ibrahim ini amat gemar dengan individu tertentu terutamanya Najib Tun Abdul Razak dan Rosmah Mansor.

Semalam Gomo melayari beberapa blog pembangkang untuk meninjau apa isu yang diutarakan mereka dalam minggu ini. Dan secara kebetulan Gomo terlihat blog Tukar Tiub ini yang seingat Gomo kali terakhir Gomo layari blog beliau adalah pada tahun lepas. Al maklum Blog Tukar Tiub ini sememangnya tidak bermutu kerana hanya banyak ayat "KAH KAH KAH" namun tiada isi.

Namun Gomo rasa terpanggil untuk menjawap fitnah yang diutarakan si Hishamuddin Rais ni berhubung artikel beliau semalam yang mana agak berat dalam melemparkan fitnah keatas Najib Tun Abdul Razak dan juga Rosmah Mansor. Satu artikel fitnah yang keterlaluan dan amat tidak bertanggungjawap yang dikeluarkan Hishamuddin Rais ini.

 
 "Biadap Dan Kurang Ajar"

Fitnah, Fitnah dan Fitnah itulah yang Gomo boleh katakan berhubung artikel blog sampah Tukar Tiub yang menjadi pujaan pihak pembangkang. Apa yang beliau pamerkan sepertimana artikel beliau adalah satu rekayasa jahat yang langsung tidak ada kebenarannya sama sekali. Tidak lain dan tidak bukan adalah fitnah dalam memastikan imej Perdana Menteri dan Isteri terus dihina oleh mereka yang termakan hasutan syaitan seperti Hishamuddin Rais ini.

Tuduhan Hishamuddin Rais bahawa Najib Razak ditangkap khalwat dengan Ziana Zain adalah satu fitnah yang benar benar jelek. Isu Fitnah ini bukan baru sebaliknya telah bertahun tahun dimainkan pihak pembangkang sewaktu gerombolan pembangkang menyerang Tun Mahathir dengan gelaran "Mahafiraun" lagi.

Begitu juga dengan Rosmah Mansor apabila pihak pihak pembangkang merekayasakan satu cerita fitnah yang Rosmah Mansor pernah berkahwin dengan Farid Ismeth sebelum beliau berkahwin dengan Najib Razak. Fitnah tersebut dimainkan dari masa ke semasa sampaikan ada rakyat yang termakan hasutan dan percaya cerita syaitan dari pihak pembangkang ini.


Farid Ismeth sendiri baru baru ini telah mengeluarkan kenyataan beliau bahawa apa yang dilakukan pihak pembangkang adalah satu tindakan keji dan tidak bertanggungjawap dengan menfitnah beliau pernah berkahwin dengan Rosmah Mansor. Malah Farid Ismeth juga merasa ralat kerana menjadi mangsa pandangan sinis masyarakat apabila melihat beliau dan juga keluarga beliau apabila keluar ditempat awam. Kenyataan dan Video farid Ismeth KLIK DISINI.

Berbalik kepada fitnah Hishamuddin Rais melalui blog beliau Tukar Tiub yang menceritakan plot fitnah Najib Razak yang ditangkap khalwat dengan Ziana Zain. Kewarasan akal manusia terletak di akal yang satu dan bukannya terletak di lutut ataupun juga punggung. Masyarakat sebenarnya boleh menilai rekayasa yang diwujudkan pembangkang dalam menjatuhkan seseorang sama ada melalui cerita yang diulang ulang ataupun melalui bukti bukti yang nyata.

Pihak pembangkang cukup gemar mewujudkan rekayasa fitnah dalam mengaibkan seseorang namun bagi membersihkan nama pimpinan mereka sendiri ianya terus tidak terjawap sama sekali. Bukan seorang atau dua pimpinan mereka didedahkan dengan masaalah masaalah yang jijik sebaliknya sudah berdozen pimpinan mereka yang tidak bermoral didedahkan berserta bukti yang nyata.

Rakyat Malaysia sebenarnya harus bijak dalam menilai sesuatu berita, apakah berita yang disampaikan itu sekadar berita semata mata yang tidak ubah ibarat "GOSIP HIBURAN" ataupun berita yang berfakta berserta bukti?

"Kenapa Tidak Bertanya Kepada Anwar?"

Hishamuddin Rais sehingga ke hari ini beliau memainkan isu menfitnah Najib Razak dan Rosmah Mansor. Namun sehingga ke hari ini juga beliau masih gagal menceritakan pekara yang sebenar bagaimana "SAIFUL BUKHARI DILIWAT ANWAR IBRAHIM". Malah beliau juga tidak mampu untuk menceritakan kepada kita semua "Bagaimana Saiful Bukhari boleh menjadi pembancuh Kopi Anwar Ibrahim dan dibawa terbang ke sana ke mari".

Tidak cukup dengan itu Hishamuddin Rais tidak berupaya untuk menjelaskan kepada pembaca terutama golongan mereka iaitu pembangkang tentang "Kegagalan Pakatan PAS,DAP dan PKR dalam menunaikan MANIFESTO PRU yang lalu". Mengapa Hishamuddin Rais bertindak membisu dengan pekara pekara yang dibangkitkan oleh rakyat itu?

 

Belum lagi kita bertanyakan kepada Hishamuddin Rais untuk menjelaskan "Dimana jam Omega Anwar Ibrahim", belum lagi kita bertanyakan mengenai konspirasi fitnah yang dilakukan PKR dan Deepak Jaikishnan. Banyak lagi sebenarnya isu yang tidak mampu dijawap oleh Hishamuddin Rais ini kerana beliau sebenarnya tahu beliau tidak mampu menjawap segala persoalan tersebut kerana bukti nyata telah menceritakan kebenaran tersebut.

Gomo nak ingatkan pembaca sekalian berhubung peperangan media baru hari ini, Blogger pro Barisan Nasional cukup hebat dalam mengeluarkan fakta dan bukti yang nyata dalam menerjah pihak pembangkang. Namun pihak pembangkang setakat hari ini masih belum mampu mempamerkan bukti nyata sebaliknya hanya persepsi dan rekayasa fitnah yang ditaburkan mereka dalam menghasut pembaca untuk membenci kerajaan.

 
"Allah Melindungi Keluarga Najib Razak dan Isteri"

Begitu juga dengan menjawap sesuatu isu, Blogger pro Kerajaan Barisan Nasional cukup pantas dalam menjawap tuduhan dan fitnah pihak pembangkang melalui bukti dan fakta yang ada. Namun pihak pembangkang apabila diterjah dengan soalan demi soalan maka mereka akan membisu ataupun jika ada yang melawan hanyalah bersandarkan AUTA dan BELIT sana sini bagi mengelak tembelang mereka dihidu pembaca.

Inilah sebenarnya yang rakyat Malaysia harus tahu antara fitnah dan kebenaran yang berlegar dalam media maya hari ini.

Hishamuddin Rais pada Gomo tidak ubah seperti pondan yang menikus dengan hanya mengeluarkan cerita cerita basi yang diulang ulang bagi membentuk dongengan yang membuatkan segelintir rakyat percaya. Tukar Tiub tidak langsung berupaya untuk memberikan kebenaran tepat berhubung fitnah yang dilemparkan beliau dan sekutu mereka jika benar wujud dakwaan dakwaan sepertimana yang mereka sampaikan.

Kami Blogger Pro Kerajaan Barisan Nasional bersedia dengan segala BUKTI dan FAKTA yang ada dipihak pembangkang untuk kami jawap secara berfakta.Fitnah ke atas Najib Tun Abdul Razak dan Rosmah Mansor akan menjadi jadi menjelang PRU 13 nanti dan kami barisan Blogger Pro BN siap sedia untuk menangkis dakyah dan fitnah pembangkang sepertimana yang dilakukan oleh Blogger Sampah Hishamuddin Rais.

Psssttt....Blog Tukar Tiub hanya laku kerana disokong oleh Malaysiakini..... Ptuih

  
Biarlah pembangkang nak kata apa pun tentang Datin Sri Rosmah Mansor, namun apa yang Gomo lihat secara berdepan dengan beliau memang cukup luar biasa dalam menjalankan tanggungjawap sebagai seorang Isteri kepada Dato Sri Najib Tun Abdul Razak.

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP