Altantuya - Malaysiakini Proved Deepak, Anwar Ibrahim Conspired Against Najib & Rosmah

Thursday, December 13, 2012Deepak Jaikinshan dilihat semakin tersepit dengan serangan blogger blogger pro kerajaan sejak seminggu lalu. Turut cemas adalah Anwar Ibrahim yang mana kita telah mengetahui bahawa serangan rekayasa Fitnah jahat Deepak telah diarahkan oleh Anwar Ibrahim melalui R.Sivarasa peguam Deepak.

Pendedahan video rakaman sulit tempoh hari berkenaan kenyataan Deepak yang mana menyatakan dengan jelas Anwar Ibrahim dalang disebalik serangan fitnah ke atas Najib Tun Abdul Razak dan Rosmah Mansor cuba dinafikan Deepak semalam melalui portal fitnah utama PAS iaitu harakdaily.

Gomo semalam lagi sudah mendapat maklumat bahawa Deepak dibawa ke pejabat Harakah untuk ditemubual yang mana jelas menunjukkan Konspirasi telah diatur oleh PAS bagi meneruskan rekayasa fitnah jahat ke atas pimpinan negara.

Gomo sebenarnya geli hati apabila membaca satu kenyataan Deepak yang mana menyatakan:

“I did not say that I met Anwar,” he said. “What I said and what was written (in the blog) are two different things.” He challenged the person who recorded the video to release the entire footage and the transcript of what he had said".

Deepak marah benar dengan Papa Gomo? Kau Spin apa ni Deepak “What I said and what was written (in the blog) are two different things.” Ataupun Deepak sebenarnya nak menyerlahkan lagi kebodohan beliau kepada masyarakat?

Gomo bukanlah jenis yang gelojoh mahupun semberono dalam mengeluarkan bahan bahan yang penting. Apatahlagi dengan rakaman lain tentang apa yang Deepak katakan berhubung pengakuan beliau diarahkan Anwar Ibrahim dalam menfitnah Najib Tun Abdul Razak dan Rosmah Mansor. Namun demikian Gomo lebih suka ataupun berminat untuk mengulas apa yang Deepak katakan tentang Bala.


Deepak menyatakan kepada portal pembangkang (Skrip Anwar Ibrahim) :

"Buku itu katanya akan menceritakan urutan peristiwa sejak beliau diminta oleh Rosmah untuk memaksa P Balasubramaniam membuat pengakuan berkanun (SD) kedua, seperti didakwanya, sehinggalah kepada wawancaranya dengan beberapa portal berita hari ini." - Msiakini, Harakah

Itu pengakuan Deepak sepertimana yang dilaporkan oleh portal berita pembangkang semalam. Mungkin ada yang percaya dengan apa yang Deepak sampaikan tetapi Gomo ada pekara yang lebih besar untuk seluruh rakyat melihat sendiri apa yang Deepak katakan sebelum ini. Jom layan video dibawah ini.Jelas didalam video diatas Deepak mengakui beliau tidak terlibat langsung dengan segala keterangan P. Balasubramaniam berhubung kes pembunuhan Altantuya. Malah Deepak sendiri megakui siatan SPRM ke atas beliau berjalan dengan telus tampa prejudis.

Ok lah mungkin ada yang masih menyatakan Deepak betu, Najib dan Rosmah terlibat dalam segala fitnah yang dilemparkan pembangkang. Jika demikian apakata anda menilai sendiri muka Deepak ni dengan teliti dan renungkan kenyataan beliau berhubung temubual yang dilakukan portal pembangkang Malaysiakini pada 6 April tahun 2011 yang lalu.

Jika 2011 Deepak menyatakan beliau tidak terlibat dan tidak ada kena mengena malah menafikan segala galanya jadi bagaimana pula sekarang tahun 2012 yang semakin hampir Pilihanraya Deepak pusing 360 darjah dan menyerang Najib Tun Abdul Razak dan Rosmah Mansor? Apakah Deepak seorang yang boleh dipercayai keterangan beliau?

Apa yang jelas disini jelas menunjukkan Konspirasi terancang yang dilakukan oleh Pakatan pembangkang diketuai oleh Anwar Ibrahim. Segala fitnah ke atas Najib Tun Abdul Razak dan Rosmah Mansor sebelum ini telah gagal jadi untuk mewujudkan fitnah terbaru maka Deepak dijadikan alat untuk membuat persepsi baru menfitnah Najib Tun Abdul Razak dan Rosmah Mansor.

 

Pengakuan Deepak sebelum ini yang menyatakan berjumpa dengan Anwar Ibrahim dan diarahkan oleh Sivarasa untuk menyebut nama Najib Tun Abdul Razak dan Rosmah Mansor didalam mahkamah dikukuhkan lagi dengan fakta tentang sidang media yang diaturkan oleh pihak Harakah semalah. Apakah tidak ada perancangan jahat apabila Harakah membawa Deepak ke pejabat mereka untuk ditemubual?

Konspirasi Made By Anwar Ibrahim

Rakyat begitu mudah disogok dengan penipuan dan rekayasa jahat Pakatan pembangkang, jadi Gomo minta rakyat yang mempunyai akal dan minda yang sihat untuk menilai segala yang Gomo katakan. Jangan mudah kita percaya kepada plot cerita Deepak kerana yang pasti dan nyata Skrip telah digarap oleh Anwar Ibrahim untuk menjatuhkan Perdana Menteri dan Isteri sepertimana fitnah fitnah yang dilakukan mereka sebelum ini.

Deepak Jaikinshan sendiri mengakui Anwar Ibrahim pelakon Porno video China Doll, so lu orang nak kata apa pasal Deepak ni?

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

Get Ready Deepak, See This Hindi Songs
Get Ready Deepak, Anwar Ibrahim
3 pm 13.12.12

Amitabh Bachchan - Papa Gomo

Dharmendra - RBF Online

Director - Parpu Kari

Psssttt.... Pasti teruja puak pakatan nak tahu kebenarannya...huhuhu

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

Video Keganasan Pendemo Di JPN Yang Dirasuk Syaitan Hantu Mak lampir

 Zuraidah MP Ampang @ Mak Lampir
Ketua Wanita PKR


Lihatlah sendiri keganasan yang dirasuk oleh pemimpin pakatan PAS,DAP dan PKR keatas segelintir warga India sepertimana yang dipaparkan dalam video diatas. Ceritanya adalah mudah iaitu mereka yang berdemo dibakar dan dihasut oleh pemimpin Pakatan Pembangkang untuk mencetuskan kekecohan gara gara tidak mempunyai kad pengenalan biru.

Amat sadis apabila mereka ini yang telah mendapat kad pengenalan merah tidak berasa bersyukuy dengan pemberian kerajaan dan atas sebab ini Gomo rasa mereka yang memiliki kad pengenalan merah yang tidak berpuas hati seelok eloknya menyerahkan kembali kad pengenalan merah tersebut dan kembali ke negara asal mereka.

Kita bukan bercakap soal RACIST ataupun Anti pada kaum kaum tertentu tetapi kita bercakap tentang fakta yang seharusnya seluruh rakyat Malaysia mengambil postif apa yang Gomo sampaikan ini.


Pimpinan Pakatan Pembangkang tidak bertanggungjawap sama sekali dalam proses Demokrasi negara Malaysia ini. Demi kuasa yang mereka dambakan mereka sanggup membelakangkan undang undang. Ini lah yang mereka lakukan demi kuasa, wang dan pangkat dan yakinlah jika mereka mentadbir Malaysia ratusan ribu pendatang akan diberikan taraf  warganegara dengan sewenang wenangnya untuk undi buat mereka.

Rakyat perlu bijak dalam menolak politik kotor yang dilakukan pembangkang ini. Pastikan PRU 13 nanti kita mengundi Barisan Nasional agar Malaysia terus aman dan tenteram tanpa anasir songsang sepertimana yang dilakukan pakatan pembangkang waktu ini.

Psssttt.... Cukup dasyat kerakusan mereka sehingga sanggup mengadaikan negara Malaysia ini.

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP