Video Latheefa Koya PKR Anjingkan Kakitangan Kerajaan

Monday, December 17, 2012Belum lagi mereka Pakatan PAS,DAP dan PKR menjadi Kerajaan namun lagak mereka sudah mempamerkan belang akan keegoan dan kejahilan mereka ini ke atas kakitangan kerajaan. Besar benar kepala mereka ini walaupun baru menjadi pimpinan Pembangkang..

Inikah orang yang akan kita pilih untuk menjadi wakil rakyat kita? Inikah kumpulan pemimpin yang kita mahukan menjadi peneraju negara? Inikah kepimpinan Pakatan Pembangkang yang kita mahu menjadi penjaga kita rakyat Malaysia?

Apakah kakitangan kerajaan itu bukan manusia sampai dimaki hamun sebegitu?

Sedarlah wahai rakyat Malaysia... sedarlah bahawa kerakusan mereka apabila menang PRu 13 kelak akan membinasakan kita semua. Pastikan kita menolak mereka gerombolan PAS,PKR dan DAP pada PRU 13 nanti bagi memastikan Tranformasi Barisan Nasional dlaam membela rakyat terus diperjuangkan dengan cara lebih bijak berbanding keganasan yang ditanam pembangkang.

Psssttt... Lathefa Koya PKR ni tidak ubah persis seperti anjing

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

DAP Pijak Melayu Terus Mendapat Sokongan Melayu Pro PembangkangMana satu Melayu?

Kesemua lapan pemimpin DAP Melayu yang bertanding bagi merebut jawatan Anggota Jawatankuasa Tertinggi Pusat (CEC) disingkir apabila kalah dengan keputusan teruk pada Kongres Kebangsaan ke-16 DAP semalam

Keputusan tersebut sekaligus membuktikan parti dominasi kaum Cina itu tidak memberi laluan kepada mana-mana calon Melayu termasuklah Zairil Khir Johari, yang berkhidmat sebagai Setiausaha Politik kepada Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng.

Dipetik Bernama, Zairil cuma memperoleh 305 undi manakala Lim meraih 1,576 undi. Sejumlah 1,823 perwakilan mengundi bagi memilih 20 orang barisan kepimpinan DAP bagi tempoh 2012-2015.

Senarai calon lain yang disingkir :
Anggota Jawatankuasa DAP Pulau Pinang, Zulkifli Mohd Noor (216 undi)
Senator Ariffin S.M Omar (748),
Naib Pengerusi DAP Johor Ahmad Ton (347 undi), 
Timbalan Pengerusi DAP Pahang, Tengku Zulpuri Shah Raja Puji (121), 
Pengerusi DAP cawangan Desa Manjung, Solaiman Op Syed Ibrahim (98), 
Roseli Abdul Ghani (39)
Harun Ahmad (28).

GOMO: Amacam Melayu melayu dalam Pakatan Pembangkang? DAP sering melaungkan Malaysian Malaysian yang mana Hak sama rata sama rasa dalam kempen mereka. Tidak cukup dengan itu segelintir pimpinan DAP termasuk Lim Guan Eng menggunakan ayat ayat Al Quran bagi menarik sokongan Melayu buat DAP.

Namun hakikatnya yang sebenar telah dipamerkan oleh kepimpinan RACIST DAP melalui penyingkiran ahli DAP yang berbangsa Melayu sepertimana yang dipamerkan diatas. Apakah Melayu tidak nampak lagi permainan DAP?

5 Ekor Babi Bagi Meraikan
5 Negeri Pakatan Menang Pada PRU 12 Yang lalu

Ingatlah wahai orang Melayu, DAP hanya mahukan undi dari kalangan orang Melayu buat mereka DAP semata mata. Namun untuk memberi ruang buang orang Melayu menduduki kerusi diperingkat atasan adalah amat mustahil sama sekali.

Harus kita sedar DAP adalah serpihan PAP parti kerajaan Singapura yang sememangnya mengamalkan perkauman yang mana orang Melayu dan India dipinggirkan manakala Cina diangkat menduduki kerusi empuk pelbagai jawatan.

Apakah orang Melayu sedar?

Psssttt.... PAP dengan dinasti Lee... DAP dengan Dinasti Lim.... fikirkanUndi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP