DAP Jangan Sekali Perlekehkan Islam

Tuesday, December 25, 2012Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng dituntut tidak mengeluarkan sebarang kenyataan yang memperlekehkan perasaan umat Islam di Negara ini susulan tindakan membangkitkan isu tuntutan kalimah Allah semalam.

Presiden Pertubuhan Muafakat Sejahtera Malaysia (MUAFAKAT) Ismail Mina Ahmad menegaskan, kenyataan terbaru Guan Eng itu bakal mengundang ketegangan masyarakat Islam dan Kristian setelah isu tersebut telah diputuskan pihak Kerajaan Pusat.

 "Ini adalah satu provokasi yang serius kepada umat Islam di Malaysia dan kita harap (Lim Guan Eng) berhenti membuat provokasi ini.

Selanjutnya klik sini


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

DAP Tidak Menghormati Raja Melayu Sebagai Ketua Negara..Pulangkan Segala Gelaran Yang DiterimaPengerusi DAP Perak, Datuk Ngeh Koo Ham mempertahankan pingat gelaran “Datuk” yang dianugerahkan kepada dirinya oleh Sultan Perak pada tahu 2008 yang lalu.

Beliau menegaskan sebelum dirinya menerima pangkat “Datuk”, isu ini pernah diketengahkan dalam mesyuarat Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) dimana majoriti berkata beliau “harus menerima anugerah itu”, tetapi Karpal menentang idea tersebut.

“Saya harap saudara Karpal Singh akan menerima keputusan majoriti CEC dan tidak menggunakan isu ini untuk memecahbelahkan kepimpinan parti.

“Jika saudara Karpal Singh mahu bertegas dengan pandangannya, beliau seharusnya membawa isu ini kepada CEC,” kata Ngeh dalam kenyataannya hari ini.

Beliau berkata demikian susulan kenyataan Pengerusi DAP Kebangsaan, Karpal Singh yang mendakwa polisi parti pimpinannya itu menolak kesemua anugerah melibatkan Kerajaan melainkan atas dasar keberanian atau apabila sudah bersara dari politik.

Karpal berkata Ngeh dan Speaker Dewan Undangan Negeri Selangor Datuk Teng Chang Khim gagal “menyerahkan” anugerah mereka walaupun diminta melakukan sedemikian.Sumber

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan 
Umat Islam Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP