BREAKING NEWS - Berita TV 9 Digodam

Tuesday, February 19, 2013
Kecoh le jugak rakyat Malaysia bila Berita jam 8 TV 9 diserang oleh Hackers.... Ye ke kena serang? kau orang layan video diatas tu dan nilai betul betul....

Psssttt.... Pakatan Rakyat memang main politik Tongong!!!

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.31 comments:

Anonymous,  February 19, 2013 at 8:49 PM  

guy fawkes sudah marah hahaha

Anonymous,  February 19, 2013 at 9:57 PM  

DAH HABIS DAH. DAH TAK ADA AGENDA LAGI DAH.....PI LA MAMPOI, VENDETTA.

Anonymous,  February 19, 2013 at 10:33 PM  

aku harap 4 baris ayat tu bukan pantun.

Anonymous,  February 19, 2013 at 10:35 PM  

*OPERASI PENIPUAN PENDAFTARAN PEMILIH BARU.*

Akhbar utama melaporkan minggu lepas bahawa ada peningkatan mendadak melibatkan pengundi baru di seluruh negara.

SPR tidak melihat perkara tersebut sebagai sesuatu yang luarbiasa dengan mengatakan sebelum ini bahawa walaupun ramai pengundi baru di daftarkan, masih ramai lagi yang belum mendaftar sebagai pengundi.

Pada hari ini Parti Keadilan Rakyat ingin mendedahkan rahsia disebalik peningkatan pemilih baru yang begitu mendadak. Bahawa jumlah yang sebegitu tinggi dikalangan pengundi baru itu ada menunjukkan unsur-unsur kesalahan jenayah dari segi undang-undang negara seperti yang termaktub dibawah Akta Kesalahan Pilihanraya 1954. Akta 5.

Aduan yang pihak PKR terima setakat ini, cukup bukti untuk mengheret penolong-penolong pendaftar dan juga SPR ke mahkamah sekiranya didapati sah SPR bersekongkol dengan penolong pendaftar tersebut.

Kami dapati pemilih-pemilih telah didaftarkan tanpa pengetahuan mereka, yang membawa maksud, penolong pendaftar telah membawa kenyataan permohonan pendaftaran pemilih palsu. Ini jelas bersalahan dengan Akta Kesalahan Pilihanraya 1954. Sect 3(1) (a) di bawah Kesalahan oleh mana-mana orang, yang berbunyi seperti berikut

"Mana-mana orang yang

(a) dengan diketahuinya membuat apa-apa penyataan palsu dalam atau berkaitan dengan apa-apa permohonan supaya dimasukkan ke dalam mana-mana daftar pemilih.
..........................

Boleh disabitkan, dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi dua tahun atau didenda tidak melebihi lima ribu ringgit atau di penjarakan dan di denda kedua-duanya...."

Aduan yang kami terima melibatkan pemilih yang didaftarkan tanpa pengetahuan mereka adalah dari pelbagai latarbelakang.

1) Pemilih merupakan pelajar diluar negara telah didaftarkan tanpa pengetahuan mereka.

2) Pemilih cukup umur telah di daftarkan tanpa pengetahuan mereka.

3) Orang dewasa yang tidak pernah mendaftar telah didaftarkan tanpa pengetahuan mereka.

4) Ahli Puteri Umno didaftarkan tanpa pengetahuan mereka.

Didalam kes-kes diatas, pihak yang mendaftar telah melakukan kesalahan jenayah mengikut Akta Kesalahn Pilihanraya Sect 3(1)(a) dan boleh dihukum sekiranya didapati bersalah. SPR juga harus perjelaskan bagaimana hal ini boleh berlaku.

Pihak PKR menggesa semua yang didalam kategori diatas dengan segera memeriksa status pemilih mereka dilaman web SPR atau melalui wakil2 kami.

Sekiranya didapati nama mereka di daftarkan tanpa pengetahuan mereka, sila ambil langkah-langkah berikut.

1) Pergi ke Pejabat SPR berdekatan dan buat cabutan borang permohonan mereka. Sekiranya tidak mendapat kerjasama daripada SPR sila laporkan kepada kami.

2) Setelah mendapat borang cabutan. Sila buat laporan polis keatas pendaftar yang telah melakukan kesalahan tersebut.

3) Serah satu salinan borang cabutan dan laporan polis kepada kami. Pihak PKR akan lantik satu majlis peguam untuk meilhat kepada kes ini.

Saya pohon semua warga Malaysia yang mahukan pilihanraya yang adil dan bebas supaya sebar luas perkara ini dan sama-sama kita bantu banteras penipuan ini.

Saya juga menyeru semua NGO dan semua badan pemerhati pilihanraya untuk terlibat sama didalam kempen mengheret pesalah-pesalah ini ke muka pengadilan.

Saya juga ingin tegaskan supaya SPR beri segala kerjasama untuk buatkan cabutan borang pendaftaran pemilih sekiranya di minta oleh pihak diri pemilih. Keengganan oleh pihak SPR untuk memberi kerjasama akan mengundang rakyat menaruh syak kepada SPR bahawa mereka dikawal oleh BN.

Orang ramai boleh menghantar aduan kepadaaduanspr.pkr@gmail.com


Sama-sama kita benteras jenayah penipuan pilihanraya ini.

Jim mim nun dal ro sin nga,  February 19, 2013 at 10:46 PM  

Rasanya mcm suara dr Bayan Baru...

Betul ke Lebong..???

Anonymous,  February 19, 2013 at 10:48 PM  

Hmmm propa je la puak2 pr.

Anonymous,  February 19, 2013 at 10:50 PM  

Asyik2 kata penipuan, tapi bila menang selangor & lain2 takda pulak cakap penipuan... Patutnya BN dakwa banyak penipuan berlaku. Nuar juboh & azmin jamban pun menipu daftar tempat lain undi tempat lain. BN jugak yang disalahkan... Bodoh punya PR Juboh, Liwat Aiskrim Cap Jamban.

BlessU,  February 19, 2013 at 11:02 PM  

Benarkah DAP mengancam kepentingan Melayu? Apakah peruntukkan di dalam Perlembagaan yang menyentuh kepentingan Melayu yang DAP kacau dan ganggu gugat? Adakah DAP atau Umno yang ganggu gugat kedudukan bahasa melayu di dalam Perkara 152 Perlembagaan Persekutuan apabila kedudukan bahasa Melayu sebagai bahasa rasmi dirombak melalui PPSMI?

Siapakah yang gagal jaga tanah rezab Melayu yang dijamin oleh Perlembagaan ... DAP atau Umno? Siapakah yang hancurkan Bank Bumiputra yang diilhamkan untuk menjaga kepentingan Melayu? Siapakah yang enggan tambah kerusi Parlimen dan Dun di negeri Kelantan dan Trengganu sekaligus boleh menambah kerusi orang melayu semasa persempadanan semula kawasan pilihanraya dibuat.. DAP atau Umno? Siapakah yang mendera ekonomi majoriti rakyat Melayu/Islam di Trengganu dan kini Kelantan apabila wang royalti pertroleum di rompak di siang hari tanpa sekelumit rasa bersalah.

Siapakah yang menghina Raja Raja Melayu? Siapakah yang ingin menggantikan Sultan Kelantan dengan ditabalkan Tengku Ibrahim , ahli perniagaan sebagai Raja ? Umno atau DAP? Siapakah melarikan anak raja...pemimpin DAP atau Umno? Siapakah yang mengheret secara tidak bermaruah institusi Raja berperlembagaan ke kancah penghinaan dengan menjatuhkan Kerajaan dan Menteri Besar pilihan rakyat di Perak dengan melanggar doktrin Raja Berperlembagaan dan konvesyen Perlembagaan (constitutional convention) secara terang-terangan?

BlessU,  February 19, 2013 at 11:05 PM  

Jika DAP tidak menghormati Islam, mengapa pula di Pulau Pinang yang diterajui oleh pemimpim DAP, YAB Lim Guan Eng, peruntukkan Sekolah Agama Rakyat (SAR) lebih besar dari peruntukkan Sekolah Cina dan Sekolah Tamil . SAR di bawah negeri yang diterajui DAP memperuntukkan secara purata RM 97, 000-00 setiap sekolah sedangkan sekolah Cina dan Tamil hanya diperuntukkan secara purata RM 60, 000-00 dan RM 63, 000-00 masing -masing bagi setiap sekolah (lihat website Kerajaan Pulau Pinang) . Bukankah Umno pernah menarik bantuan per kapita SAR dan menuduh pula SAR tidak mengajar agama sebaliknya mendidik pengganas?

Satu yang ironi, DAP yang dikatakan mendatangkan ancaman kepada Islam mempunyai pemimpin seperti Lim Guan Eng yang mana Negeri yang beliau terajui mahukan ramai huffaz Al Quran dengan diberi bantuan kepada madrasah tahfiz dan memberikan penghargaan dan sijil-sijil pengiktirafan kepada para penghafal al-Quran ( lihat website Kerajaan Negeri Pulau Pinang). Yang lebih aneh lagi elaun Imam di masjid -masjid di Pulau Pinang jauh lebih tinggi darI elaun imam-imam di negeri-negeri yang Umno perintah. Mengapakah DAP yang dikatakan mengancam Islam suka elaun Imam tinggi manakala Umno yang “sayang” Islam lebih suka pula elaun Imam rendah?

Anonymous,  February 19, 2013 at 11:08 PM  

sama2 kita tolak politik tongongggg....

errr.. sapa tu pkr kah, pas kah atau dap kah..??? atau kesumanya kah..??

BlessU,  February 19, 2013 at 11:09 PM  

Ya, Karpal Singh yang bukan Islam tidak setuju hukum hudud kerana dia berpenDAPat hudud bercanggah dengan Perlembagaan Persekutuan. Pemimpin Umno yang Islam seperti Mahathir pula tidak setuju hudud kerana jika dilaksanakan akan huru hara dan ramai makan sup tangan !!! Siapa lebih teruk antara mereka berdua?

Jika Karpal yang dari DAP membawa hujah Perlembagaan bagi menentang hudud, mengapa Umno yang Islam dan pernah ada dua pertiga suara di Parlimen tidak mahu pinda Perlembagaan bagi memberi ruang Pas laksana hudud di Kelantan . Bukan sahaja tidak mahu pinda Perlembagaan , Dr Mahathir (Ya , Mahathir bukan Karpal) bagi pula surat amaran pula kepada Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat jika Kerajaan Kelantan laksana hudud , Kerajaan Pusat yang diterajui Umno akan ambil tindakan

BlessU,  February 19, 2013 at 11:13 PM  

Siapa yang cabar undang-undang hudud di Mahkamah? Karpal Singh atau Zaid Ibrahim yang masih itu bersama Umno? Siapa yang hina hukum hudud dan hentam Umno apabila Adun Rengit dari Umno mahukan hudud dilaksanakan di Johor ... Lim Kit Siang atau Chua Soi Lek? Siapakah yang kata di negeri BN perintah hudud tidak akan dilaksanakan ... Najib Tun Razak atau Karpal Singh?

Siapa yang bela gadis Melayu yang dirosakkan oleh pemimpin Melayu jika bukan Lim Guan Eng? Lim Guan Eng yang bukan Melayu dan bukan Islam masuk penjara 18 bulan kerana bela gadis Melayu/Islam yang dirosakkan oleh pemimpin Melayu berjenama Umno? Di mana maruah orang Melayu? Umno, kerana dendam, aibkan pemimpin Melayu dengan tuduhan seks namun yang bela Anwar Ibrahim adalah peguam bukan Islam dari DAP. Apabila wanita Islam berpurdah, Halimatus Sadiah dibuang kerja oleh regim Umno, peguam DAP juga yang membela wanita tersebut di Mahkamah? Di mana peguam Umno yang kata sayang dan nak jaga Islam?

BlessU,  February 19, 2013 at 11:15 PM  

Kesimpulannya Umno hentam DAP bukan kerana Umno ingin menjaga Islam. Hakikatnya Umno tahu perpaduan PR adalah malapetaka bagi Umno. Oleh itu pecahkan PR adalah agenda jahat Umno. Mana mungkin Umno yang siang malam , pagi petang mempunyai masalah dengan Islam kini secara tiba-tiba ingin membela Islam . Pepatah Amerika kata “ kamu boleh bohong sesetengah orang dalam sesuatu masa tapi kamu tidak boleh bohong semua orang dalam semua masa”.

Lord ried,  February 19, 2013 at 11:52 PM  

SALAM MENKEDARAH TAIK SEROPA SALAM 1 MESIA... ORANG GELAK KAT SISTEM PENDIDIKAN KITA, AWAT?AMENO KUTIP BUDAK2 BODO PIANG RESULT SAMPAH MASUK UNIVERSITI, ITM, POLITEKNIK, KOLEJ,,, BAGI DEGREE, DIPLOMA, SIJIL NAMA GEMPAK2 ENGINEERING LA, MARINE ENGINEERING LA,,TANGGUNG BUDAK2 BODO PIANG NI MENGAJI, WALEHAL TAK LAYAK PON, LAYAK KEJA KILANG, KONTRET, LADANG SAJA,,, X CAYA PI CHECK HAL EHWAL PELAJAR DI SETIAP IPT, RESULT YDP PERWAKILAN PELAJAR POLI PON BUAT ORG GELAK SAJA CAMNA AKU XTAU DAPAT MASUK POLI KIH KIH KIH,,BILA KLUAQ DEGREE ENGINE JADI APA? CIKGU KPLI. DIPLOMA ENGINE JADI APA? JURUTEKNIK KOMPUTER? SIJIL IT JADI APA? PEMBANTU TADBIR. AMENO BASUH TAIK DEPA SENDIRI,, AMBEK ORG TAK LAYAK MASUK IPT, KLUAQ NAK HARAP KUALITI? KIH KIH KIH,,SAJA GURAU DENGAN BEWAK2 AMENO..

Lord ried,  February 19, 2013 at 11:54 PM  

ELOOOOOOOOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU KEDARAH TAIK BEWAK GOMO.......HE HE HE BEWAK2 SUMA DAH KENE KENCING KAT GOMO TAU. DALAM VEDIA TU AKU TAU LA .....TU BEWAK DATO' ASKEY NGAN RAHIM TAMBY CHIK YANG ROGOL BUDAK 15 TAHUN SAMPAI BERANAK.AKU BUKAN KISAH SANGAT NUAR KA ASKAY KA. YANG PASTI HANGPA NI SUDAH MABOK CITER SEX SAMPAI JADI PE AYAM MABOK TAIK HE HE HE

Anonymous,  February 20, 2013 at 12:23 AM  

Jangan nak jadikan alasan SPR tipu hanya untuk menghalalkan tindakan songsang PR.
Ini semua wayang kulit yang PKR cuba mainkan untuk menghalalkan sebarang kemungkinan kekalahan dalam PRU nanti.
Masa menang ko orang tak pula pertikaikan SPR, dan bila kalah semuanya salah orang lain.

Sebab itulah PR selalu dikaitkan dengan budaya songsang dek kegemaran pemimpin yang bernafsu songsang.

Anonymous,  February 20, 2013 at 12:43 AM  

Bila lina joy murtad peguam dap juga membelanya.

Anonymous,  February 20, 2013 at 1:03 AM  

Saudara BlessU, kalau anda bergantung kepada website negeri Pulau Pinang sebagai sumber info... anda AMATlah SILAP.

mai sini dan dok sini. Anda taulah siapa LGE yg sebenarnya. Malek Kassim dan Salleh Man dah bagai terikat tangan, bound by oath.

Kat sini, kristian sudah terang-terang guna kalimah Allah untuk maksudkan Jesus Christ dalam perbualan harian. Mereka dah terang-terang mencabar kita.
Cubalah mai sini dan berbual dengan Cina dan India kristian.

-Penangite (dan after 22 years sokong PAS, akan undi BN tahun ni)

Anonymous,  February 20, 2013 at 2:11 AM  

bless u
yg bantah pengunaan tulisan jawi utk nama jalan dap..
yg bantah sambutan maulidurasul di p.p dap..
yg bantah kuat hudud dap..
yg bantah rampasan arak dikawasan melayu dap..
yg bantah tutup aurat dikedah dap..
yg bantah azan subuh dap..
yg bantah bacaan al quran waktu pagi dap..
yg sokong murtad org islam dap..
yg bantah nak buat negara islam dap..
yg sokong penggunaan kalimah Allah dap..
dan banyak lagi...(kenapa semuanya dibantah oleh dap yg kononya menyokong islam tu)

kalau awak nak tunjukan kebaikan dap kepada org islam kononya membantu dan menyokong perlaksanaan islam dinegara ini.. dgn pemberian gula2 dan pertolongan utk mengabui mata org2 islam seperti awak yg awak tunjukan itu.. kemudian awak dah agong2kan cina dap.. awak silap..

kenapa awak tak tunjukan segala bantahan dap terhadap islam yg mana membawa lebih besar malapetaka terhadap umat islam dan agama islam sehingga menghuru harakan umat islam, agama islam, akidah org2 islam..

ingat kami tak ada mata utk melihat, ingat kami tak otak utk berfikir..??

jangan cepat tertipu dgn sedikit kebaikan yg ditunjukan oleh org2 kafir(dap) dan terus mengatakan org kafir itu lebih baik dari org2 islam yg lain hanya kerana dgn pertolongan yg sedikit sehingga mengabui mata awak sehinggakan awak buat2 tak nampak dan dengar apa saja kerosakan yg lebih besar yg dilakukannya oleh dap terhadap agama, akidah dan umat islam dinegara ini... sehingga sanggup menghina umat islam yg lain yg selama ini telah memajukan negara ini sehingga dikenali dan dihormati oleh seluruh negara2 islam yg lain

ada otak berfikirlah dgn waras, jangan senang2 ditipu dgn kelembutan yg ditujukan oleh org2 kafir(dap) tetapi dalam masa yg sama buat2 tak nampak apa yg telah dilakukan keatas agama dan umat islam..
sekarang ramai mubalik2 kristian datang kepada org2 islam yg susah utk diberi bantuan tetapi dgn tujuan sebenar utk memurtadkan org2 islam yg dibantu itu.. nak tanya adakah mubalik kristian itu lebih baik dari org2 islam yg lain..?? adakah awak tak nampak apa maksut dan tujuan sebenar mereka..?? apa saja yg mereka lakukan adalah sama walau dimana saja, hanya semata utk mendapatkan kepercayaan org2 islam dan bila sudah mendapat kepercayaan, senang uk mereka lakukan apa saja..contohnya awak, hanya sedikit pertolongan dari mereka(org2 kafir) awak dah mengatakan org2 kafir ini lebih baik dari org2 islam lain dan kebaikan yg sedikit ini telah membuat awak lelap mata apa saja keburukan yg lebih besar yg dilakukan terhadap agama dan umat islam..

ada otak berfikir dgn matang..

Anonymous,  February 20, 2013 at 6:06 AM  

lebai mangkuk x sedar diri,,,ni lah akibatnya lebai mangkuk dah mentakedarah dari hasil haram kapiaq kristian bagi,,,lupa habis yg kebaikan org islam dok tulung bagi...jaga2 dgn lebai mangkuk yg telah jadi bala tentera dajjal...

Anonymous,  February 20, 2013 at 9:07 AM  

Sedarkah kita orang2 Pas.

Isu kalimah Allah ini tidak akan mencalarkan imej islam yang ada pada Pas jika tidak kerana tindakan Presiden Pas memberikan persetujuan tanpa terlebih dahulu merujuk kepada Majlis Syura Ulamak.

Walau pun Hadi Awang menyetakan persetujuan kepada keputusan Majlis Syura Ulamak melarang kalimah Allah dalam bible. Tetapi selagi dia tak buat kenyataan terbuka membatalkan persetujuan Pas pada 8 Jan 2013, maka PR tetap menerima pakai bahawa Pas bersetuju kalimah Allah dalam bible bahasa melayu.

Kecelaruan dalam Pas yang berlaku mutakhir ini adalah berpunca daripada Hadi Awang. He is the culprit and he is the bandit.

Ini pendapat peribadi saya sebagai seorang pemimpin kecil dalam Pas. Hadi Awang sudah tak layak memimpin gerakan islam yang dibawa oleh Pas. Hadi Awang sudah tak layak memimpin Pas. Hadi Awang juga sudah tak layak digelar ulamak. Gelaran Ulamak hanya sesuai untuk orang yang sanggup mempertahankan kesucian Allah. Gelaran Ulamak hanya sesuai untuk orang yang mahu mengakui bahawa Allah adalah tuhan bagi orang islam dan bukan tuhan kepada orang dari agama lain.

Saya secara fizikal masih bersama dengan Pas kerana faktor masyarakat setempat, tetapi dari segi hati dan undi .... minta maaf lah selagi Hadi Awang masih memimpin Pas.

Pas Pendang

Matt February 20, 2013 at 9:37 AM  

Cai PR yang buat video ni kemudian depa akan tuduh ni keje penyokong BN.. Cial betul..

Carlos Santiago February 20, 2013 at 9:52 AM  

Bodoh, anonymous pakai alihan suara...tiru stail anonymous..mcm haram...bodoh piang!

#BANkami
#BANkami
#BANkami

Anonymous,  February 20, 2013 at 10:46 AM  

Dng perintah budak yg panggil nama dia lord reid tu diarahkan mengadap LORD VARDER lord segala LORD. Dia ni baru lepas.Kawe2jgn ambil peduli.Lord Varder dah dispatch jin afrit mato satu mai nak tangkap dan kurong dia dlm kandang.Sorri byk........Atas peritah LORD VARDER

Anonymous,  February 20, 2013 at 2:22 PM  

DULU AKU INGAT PARTI PAS TU JEMAAH ISLAM, DARI KECIK LAGI AKU DOK IKUT PAS NI, TIAP-TIAP MINGGU PEGI RUSILA....PUNDEK,JUAL HUDUD DAH BERTAHUN-TAHUN, ALIH-ALIH JADI KUFUR BILA KATA TUHAN ADA ANAK.HEY ORANG SEMUA TAHU TUHAN TU ALLAH LA, TAPI ORG KRISTIAN DIA SELALU SEBUT JESUS,JESUS, JESUS SAVE,JESUS.. NAK DAKWAH ORANG KRISTIAN KONON. INGAT ORANG KRISTIAN, KARPAL SINGH, GUANG ENG TU BODOH CAM KORANG KE? AKU BOLIH SOKONG KARPAL DAN GUANG ENG IKUT POLITIK GENTLEMEN, NAK HAPUS KORUPSI, TAPI JANGAN JUAL HUDUD, JANGAN DOK BACA HADIS DAN QURAN KAT KG MELAYU DAN NAMA ALLAH UNTUK DAPAT UNDI.JANGAN HINA KAUM SENDIRI. ORANG KAMPUNG AKU DI PARLIMEN MARANG-SERADA,BKT PAYONG,BELADA, TAKKAN PANGKAH LAGI DATO SRI HAJI HADI NI.

Anonymous,  February 20, 2013 at 3:31 PM  

terbaek la bro!..terkencing2 cacai pakatn haram dlm blog gomo nih...haha...cacai pakatn lu jilat la kote bengkok al juburi...

Anonymous,  February 20, 2013 at 4:56 PM  

DAP tetap CILAKA 3X sebab orang-orang cina sekarang ni tanpa segan silu memaki menghina Melayu/Islam. Melayu malau, pemalas, penipu. Melayu sekarang musuh mereka. Yg mereka nak hapuskan ialah ISLAM/MELAYU di MALAYSIA ni.

Dah banyak terminum kencing cina yang bercampur babi ker??

Anonymous,  February 20, 2013 at 10:15 PM  

tolong sertakan nas atau hadis utk menyokong melayu je boleh guna kalimah Allah....

Anonymous,  February 20, 2013 at 11:03 PM  

kau kena tanya TG dgn HH yg kata kejap boleh kejap tak boleh tu... nas mana yg dia pakai kejap halal kejap haram...

atau kau sendiri yg tunjukan ada nas atau dalil, kalimah Allah boleh digunakan oleh org kafir.. buat apa tanya org lain

pelik dgn pas ni.. umno hanya berkawan dgn mca pun dah dikafirkan..

sekarang pas bukan setakat berkawan dgn dap tapi melacorkan agama hinggakan kalimah Allah pun puak2 pas ni jual.. sekarang kafir terpalit tang muka sendiri tapi lagi hina..

pelik kahlipah cina LGE sekarang menjadi bahan rujukan pas.. apa saja khalipah kafir ni mintak pasti puak2 pas sokong..

pas dah semakin songsang...


Anonymous,  February 21, 2013 at 9:03 AM  

Barua lu..gua pn bdk PR. Jgn la plak nk kutuk itm. Celaka ko

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP