BREAKING NEWS - Isteri Kedua Ostaz Badrul Amin PKR Failkan Tuntutan Cerai

Wednesday, February 13, 2013


 

Waktu ini sedang berlangsungnya KES PENCERAIAN Pemimpin PKR Badrul Amin dengan pasangannya iaitu Isteri kedua beliau Inafiona, berumur 38tahun. Mahkamah masih berlangsung dan sama sama kita nantikan keputusannya.

Penceraian difailkan oleh isteri kedua Badrul Amin atas alasan yang mana Badrul Amin telah ditangkap khalwat pada tahun lepas di Kuantan. Dan turut Gomo difahamkan dalam penceraian ini beberapa tuntutan juga difailkan ke atas Badrul Amin.

Tuntutan??? Harta Berkoyan koyan le Der... tak sabar nak tahu apa yang dituntut tapi Gomo takut tuntutan tersebut tidak dapat kita ketahui kerana Badrul Amin mungkin akan mohon agar ianya menjadi perbicaraan tertutup sepertimana Adun PAS Melur yang membayar bekas isterinya RM 3 juta.


Tudung Kuning Wanita Yang ditangkap Khalwat bersama
Badrul Amin Di Kuantan Tahun Lepas.

Apa pun Badrul Amin masih lagi mempunyai dua isteri. Isteri Tua tetap Tua tetapi isteri baru beliau adalah wanita yang ditangkap khalwat bersama beliau di Kuantan yang waktu tangkapan tersebut wanita tersebut adalah isteri kepada seorang guru dari Johor.



Apa pun selamat berbahagia lah Ostaz Badrul Amin. Dan Gomo nak ingatkan kepada mana mana wanita yang mahu menjadi isteri Ketiga ataupun Keempat Badrul Amin bolehlah menghadiri sesi kauseling beliau jam 2 pagi.

Psssttt.... Bila puak pembangkang nak kata penceraian Badrul Amin ni satu fitnah? Kah Kah Kah


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.





48 comments:

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:08 AM  

Ostad ni sepatutnya ingatkan ketua dia si Anwar. Orang lelaki beristeri lebih daripada satu memang biasa lah, yang luar biasa adalah bila pompuan bersuami lebih daripada satu. Si Shamsidar tu apa hal .. dengan Azmin dia kangkang, dengan Anwar juga dia kangkang.

Wan Azizah juga yang bagus, setia dengan Anwar sampai ke mati.

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:22 AM  

ooo....

yang si rosma kangkang kat f@rit ismeth amir tu aper, lepas tu rahim th@mbhi kechik, lepas tu n@jib, then deep@k..

yang si n@jib pulak buka kangkang ku y@h, rosm@, zi@n@ Z@in, @lt@ntuya...

lagi hebat si tua dua ni...
playboy babi...

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:28 AM  

Muka mcm ni pung pompuan blh stim.Ni si ostad ni mmg terer lah. Ilmu dia ambik ngan jin mato satu.Anu war lg terer.Dia blh semua jenis dpn blkg.

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:31 AM  

yg jadi masalahnya....badrul amin tu tahap ostad. Sepatutnya lebih faham agama dari najib atau rosmah. Kau x kisah ke ostad buat perangai cmtu. Lagak bersih sgt.

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:32 AM  

Mesti pembangkang kata isteri ostad badrol tu SB polis..

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:37 AM  

Dengar boleh... nak percaya susah sikit dari sumber yang tak berintegriti macam melayu sakai ni.

Takat nak ketuk keyboard buat cerita pasal orang lain kanak2 7 tahun pun boleh.

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:43 AM  

Kaunseling pukul 3 pagi pun takde masalah, Ustad badrol ni ada flexible schedule hohoho

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:44 AM  

Anon 10,37am

Awak lah maharaja sakai

Kalau sumber tak berintegriti , kenapa nak masuk blog ini ????
Kenapa letak komen?

Bodoh betul pencacai pencacai Pakatan Rosak

Anonymous,  February 13, 2013 at 10:48 AM  

Anon 10.43am

Bukan Kaunseling pukul 3 pagi

Dia nak belajar 3 o clock Tango selepas tonton Pendekar Bujang Lapok

Carlos Santiago February 13, 2013 at 10:49 AM  

betul ker ni... mana ko dpt sumber ni. ko duk dalam mahkamah ker skng..

#BANkami

Anonymous,  February 13, 2013 at 11:05 AM  

Bab kawin tosah campur lah politik. Bung kawin artis ok je.. Ustad umno kawin satu lagi orang filipino ok je.. Tosah campur lah hal kawin ni... Kecuali yang simpan senyap senyap. Haa tu kena lah

Anonymous,  February 13, 2013 at 11:12 AM  

Alahai pencacai PR komen wat2 tunjuk alim la plak..wei pidahhhh ngaku je la pemimpin2 korang mmg jnis gila seks kehkehkehkeh

Anonymous,  February 13, 2013 at 11:14 AM  

Anon 11,05am

Betul kata awak. Bab kahwin kita tak harus masuk campur

Tapi kes ini bab KHALWAT. Sebagai Ostad , beliau harus memberi contoh yang baik pada masyarakat , bukan sebaliknya.

Ini namanya Cakap tak serupa bikin.

Anonymous,  February 13, 2013 at 11:19 AM  

lancarnya imaginasi papagomo selepas tegok arak tahun baru cina

Anonymous,  February 13, 2013 at 11:28 AM  

anon 11,20am

kalau gomo buduh , kenapa masuk blog dia?

kamu lebih bodoh rupanya

Lord ried,  February 13, 2013 at 11:30 AM  

ELOWWW BEWAK2 PEJUANG MELAYU...

ISLAM MENGGALAKAN PERKAHWINAN... MENGHARAM ZINA... TAPI PARTI BEWAK PASAI TAKUT BINI LBH SUKA BERZINA DRPD KAWEN...

ORANG BODO SPM 3A AMBIK PEMASUK IPT.. KLUAQ XBEJENIH GOYANG TELOQ JADI CIKGU KPLI JQAF... SATU SEKOLAH SAMPAI 4, 5, 6 ORANG JQAF TAPI KERUNTUHAN AKELAK BUDAK SEKOLAH SAMA BANYAK DGN JUMELAH DEPA..

he he he
Rukun iman ke-7 puak2 bewak: beriman dgn lord reid
SAMA BANYAK DGN UST JQAF..

Anwar Ibrahim,  February 13, 2013 at 11:33 AM  

Isteri ustaz mulia badrol tu ialah SB yang nyata untuk mejatuhkan kredibiliti pemimpin PAS..

Anonymous,  February 13, 2013 at 11:43 AM  

Macam ko tak gile sex .. Podah.. Nak cakap sex kunuun

Anonymous,  February 13, 2013 at 11:46 AM  

Tak pulak dia kena dakwa kat mahkamah syariah.. Kalwat ape nye

Anonymous,  February 13, 2013 at 12:13 PM  

Tu apanama nya lord reid cam na blh lepas.Mai balik tok guru mu LORD VARDER nak bagi mkn.Pas tu mu kena amik air kat telaga tok 2 guru dari LORD of THE RING nak basuh berak.He he he mcm mana blh terlepas.Dajal betul lah mu ni.Ostad tu bior lah dia buat koseling kat mak mu pas ni.

Anonymous,  February 13, 2013 at 12:32 PM  

Kempen PRU bodoh macam ni lah bila kat Penang kena 3x No tu.. Cina mana yang nak layan kempen Pru bodoh ni.. Cume lembu lembu bengap je buat modal kempen ..teruk sangat takde modal..

Anonymous,  February 13, 2013 at 12:38 PM  

Kalau tak da kes atau fakta yang kuat isteri dia tak tuntut cerai.

Oleh itu buat sementara ni Bahalol Amin walaupun Uuuustart motor tapi sebagai suami dia gagal.

Kita yang tak ustaz ni pun tak da masalah dengan isteri.

Itulah pada Allah ostad ke, Ular dalam semak ke. Hati juga yang dia tengok.

Selamat berdrama dan berjihad ostad. Demi benda celah kelangkan yang sedap tak berapa minit.

Dia seronok dan ketagih tekanan adrenalin. Macam pencuri. Dah kaya pun tak dapat ganti tekanan adrenalin yang kembang kuncup bila dalam rumah orang yang di curi. Dah ketagih.

Tak da hal mesti nak cari hal baru rasa sedap ha ha ha

Dalam lain perkataan desakan syaitan lah tu.

kembalakenterprise February 13, 2013 at 12:58 PM  

Huii..isteri ke2 jambu man, apasal nak cerai..pistol nya dah tak power ke? keh..keh..keh

Anonymous,  February 13, 2013 at 12:58 PM  

Perceraian ini jadi isu pasai Ostat tu seorang pemimpin masyarakat. Kita harap rumahtangga dia dapat diselamatkan.

Pengajaran yang lebih penting, jangan mudah pandang pada perkara luaran sahaja sebab mana ada manusia yang sempurna di dunia ini.

Pemimpin yang berintegriti,mereka yang bersedia mengaku kesalahan dan memohon maaf.

Pemimpin yang sesat, mereka yang tidak bersedia mengaku kesalahan dan sebaliknya menyalahkan orang lain.

Pemimpin songsang lebih parah lagi sebab sanggup mengadai apa sahaja bagi menutup kesalahannya.

Begitu juga dengan jenis cai-cai yang ada. Cuma tukar perkataan pemimpin kepada cai.

Anonymous,  February 13, 2013 at 1:11 PM  

BREAKING NEWS! INI PULA BREAKING NEWS PEMIMPIN UMNO TERKANTOI DENGAN TIGA AWEK CUN SEKSI! KAH KAH KAH...

BOLEH DIA KATA TAK SALAH DARI SISI AGAMA ISLAM PULAK! KAH KAH KAH...

SAH ORANG BN SEMUA MENTAL BLUE TAPI ALIM! KAH KAH KAH...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=331981713585416&set=a.122906284492961.22533.122902317826691&type=1&relevant_count=1&ref=nf

http://omakkau.blogspot.com/2013/02/akhirnya-ketua-penerangan-umno-bahagian.html

LEPAS POTONG MEMOTONG KUKU TU ADA BUAT FOURSOME TAK ? KAH KAH KAH...

TAK KAN TAK NAIK STEAM DI PEGANG-PEGANG JARI -JARI HALUS DAN LEMBUT TU ? KAH KAH KAH...

PRO BN TAK NAK JUGA KATA NI FITNAH KE ? KAH KAH KAH...

Anonymous,  February 13, 2013 at 1:22 PM  

Ape ko merepek ni lembu. Rumahtangga orang pulak ko sibuk. Macam orang umno tak de bercerai..

Anonymous,  February 13, 2013 at 1:25 PM  

Pemimpin masyarakat mana? Ko ke? Sejak bila pulak dia wakil rakyat.. Modal poltik ko tu bodoh.. Senang cite

Anonymous,  February 13, 2013 at 1:34 PM  

Ketua penerangan pandan mengaku kat SPA? Haa ini pemimpin masyarakat ni, buat maksiat bukan bini pun.. Ini yang patut Gomo dan lembu2 cai ketengahkan.. Ini sebuk hal peribadi orang dgn bini dia.. Sah buat bisu je cai cai ni sama lah dgn ilmu bos dia. Ilmu membisu seribu bahasa..

Anonymous,  February 13, 2013 at 1:34 PM  

ah duh.... itu la ramai terus masuk islam.. boleh peristeri 4 . boleh 4 some 1-malaysia.. test powah utk semua jenis lubang... termasuk UZTAZ gila sek nie.. ahahahaha.

Anonymous,  February 13, 2013 at 1:41 PM  

Isteri tua Gomo tuntut cerai kat gomo sbb kote gomo dahbtak naik g

Anonymous,  February 13, 2013 at 1:49 PM  

ARE YOU READY FOR BN?

Anonymous,  February 13, 2013 at 1:49 PM  

NOOOOOOOOOO!!!!!

Anonymous,  February 13, 2013 at 2:02 PM  

Yang bukan islam test power jugak kat luar.. Macam bagus sangat lu ni, auta k laa

Anonymous,  February 13, 2013 at 2:04 PM  

Sebab.. Budak dia kempen bodoh...

Anonymous,  February 13, 2013 at 2:25 PM  

ini semua fitnah...umno cuba nak merekayasa cerita.ustaz badroladalah maksom.maksom dr segala dosa.ustaz paling mulia...fitnah..fitnah...fitnah...
haha...doa2 puak2 pakatan haram dah termakbul...ambil obat...

Anonymous,  February 13, 2013 at 2:27 PM  

test power halal ni... fucking 4 isteri mmg bagus sket, buat tepi padang, tepi tokong ker,tapi pantai pon boleh.. tak ditangkap ghost buster (jabatan agama). ahaks..

Anonymous,  February 13, 2013 at 2:29 PM  

babi nya ustaz nie... buat kaunselling ramai ramai.. lepas tuh urat awek cantik menjadi isteri dier.. nampak miang dan seksi betul.... kalo ada isteri dier tolong blow job.... bagi RM 100 pon gembira giler..

Anonymous,  February 13, 2013 at 2:30 PM  

Ustad ke U Start Motor

Dah la pegi kenduri Abuya Al Arqam, silap-silap kalau tak check mesti Ustad Badrol kawin sepuloh

Anonymous,  February 13, 2013 at 3:40 PM  

YESSSSS.........Bro.....

Anonymous,  February 13, 2013 at 7:34 PM  

Dulu Jibby main kat PD dgn Zianaz@in tu ape citer ??

Anonymous,  February 13, 2013 at 8:26 PM  

Anon 1.25

Contoh cai songsang . .

Saja berlawak dengan bewak PR

Anonymous,  February 14, 2013 at 12:33 AM  

ostad pkr dan pas buat maksiat tak berdosa tapi yg dosa umno sbb dedahkan maksiat yg diorg buat... ostad2 pkr dan ostad pas buat maksiat tak berdosa sbb dah maksum dijamin syorga...

pinjam kata2 org pas..

pkr dengan pas ni dah hancor.. broo

Anonymous,  February 14, 2013 at 5:52 AM  

LUMRAH HIDUP
perceraian bukan perkara yang haram.... ianya proses hanya kehidupan!

yang penting ikut syarak. nabi ayub pun menceraikan isteri2nya yang nushuz...

tiada apa yg cacat sebagai seorang manusia ustaz dr. badrul amin... lagipun dia bukan seorang nabi.. yang dijamin maksum!

apa perlu orang jahil seperti papagomo & macai2 umno menyalak2 memburuk2kannya atau memfitnahkannya? setiap hari buat dosa kering saja ko!.... inilah golongan fasikun.. berkekalan dengan dosa yang sama!

Anonymous,  February 14, 2013 at 10:20 AM  

anol 5.52am,

jgn la marah gomo, aku rase blog ni sgt entertaining, apa jua cerita pun boleh diundi jadi raja lawak bawek. tuh la byk orang masuk utk membazir masa.

aku pun masuk beberapa kali ehari pun meriahkan blog raja lawak nie..

Anonymous,  February 14, 2013 at 4:19 PM  

onani 10.20 am..dah tau membazir masuk yg tinggal komen buat apa ? marah ke ?

Anonymous,  February 14, 2013 at 9:48 PM  

alaa.. benci lah, membazir lah, kotor lah, seks lah dan apa2 lagi lah.. semuanya hanya dimulut saje.. sebenarnya cai2 mangkok ni marah tapi winduuuu...

terbaik gomo.. sbb telah membuat cai2 mangkok ni jadi angau pada kau..

Anonymous,  February 18, 2013 at 11:48 AM  

Salam, mungkin saya boleh refer anda sebagai bapak segala biawak.. Dari tulisan dan bahasa anda, saya rasa mungkin anda ni satu A pun tak dpt masa SPM. Kalau tidak masakan begitu teruk sekali gaya bahasa yg anda gunakan. Kalau anda tak terlibat dlm pentadbiran akademik atau universiti, tak perlu berulang2 memperbodohkan diri anda degan quotes '3A dpt masuk universiti' tu. Kalu anda dah bodoh, jgn fikir org lain pun bodoh macam anda. Baca sejarah dalam dan luar negara berapa ramai scholars malah ahli corporate di luar sana yg late bloomers. Gagal di awal peringkat pengajian, tapi bila diberi peluang kedua, berjaya menjadi manusia cemerlang. Pihak universiti kenal siapa yg berpotensi dan memahami keadaan/permasalahan mereka.. Surely manusia yg walaupun pandai, tapi tak berakal macam anda, tak mungkin diberi peluang kedua.. Org macam anda ni, kalau diberi peluang hanya layak jadi perosak bangsa dan agama.. Macam anjing yg menggigit tangan yg melepaskannya dr tersepit. Bahasa anda sahaja sudah cukup memalukan..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP