PANAS - Adun PKR Kota Damansara Yb Nasir Kini Jutawan Segera

Thursday, February 7, 2013



Hasil dari gerak kerja wartawan Mazidul Akmal Sidik tentang apa yang berlaku di Kompleks Muhibbah Petaling Jaya akhirnya membuahkan hasil apabila mendapati kompleks tersebut yang sebelum ini dimiliki PKNS telah dijual kepada syarikat Proksi YB Nasir Hashim yang juga Adun Kota Damansara PKR.

Ikuti pendedahan lanjut rompakkan secara besar besaran pimpinan Rejim Kerajaan Pakatan Selangor tentang hasil negeri Selangor KLIK DISINI.

Psssttt... Puak pembangkang dah tahu depa akan bungkus PRU ni, sebab tu depa Rompak selagi boleh. Bangsat!!

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

20 comments:

budak sri kinta February 7, 2013 at 11:27 PM  

salam perjuangan,
mohon jasa baik tuan utk pautkan blog sy di blog list tuan,
budaksrikinta.blogspot.com
terima kasih

Anonymous,  February 7, 2013 at 11:30 PM  

Bila pulak dia PKR??? Biar lah melayu ni nak kaya. Takkan ko orang je nak kaya. Dah 50tahun, bagi lah sikit kat orang lain pulak..

Anonymous,  February 8, 2013 at 12:16 AM  

PR = perompak rakyat.

PR = penipu rakyat

PR = pemecah rakyat

PR = Perosak rakyat

headbomb February 8, 2013 at 12:28 AM  

nak kaya mm boleh, tapi yang kau pi tutup periuk nasi peniaga melayu tu kejadahnya.. apa punya yahudi punya pkr ni.. fucker.. raya dah tak meriah lah sok, tempat popler tu orang datang malam minggu.. siallah..

Lord ried,  February 8, 2013 at 12:47 AM  

SALAM MENTEKEDARAH TAIK BEWAK2 AMENO SEMUA....

SEBUT PASAI MENEGA NI... ABG TERINGAT CIKGU ABG... DIA KATA ANTARA KEBAIKAN MENEGA... BOLEH BUKA TUTUP KEDAI IKUT SUKA... JAM BRP NAK... HARI APA NAK... LA NI BILA ABG DAH ADA SYARIKAT SENDIRI BARU ABG TAU CIKGU ABG TU BODO... KLU BUKA TUTUP KEDAI IKUT SUKA TU BUKAN KEBAIKKAN TAPI BAGI MELINGKUP... SABIK TU LA KALAU NAK MENGAJAQ JGN AMBIK ORG AKADEMIK BODO...

he he he
Saja gurau ngan bewak otak taik

lolong February 8, 2013 at 1:21 AM  

Lord ried. Dah makan dedak malam ni?

Anonymous,  February 8, 2013 at 1:55 AM  

YB Nasir ni kot ye pun dah beli PKNS kompleks tapi jangan lah halang orang nak bersolat dalam tu! Macam kena ludah kat muka rasanya. Dah la kita melayu berniaga kat situ dah tak dibenarkan, kemudian tumpang beribadah pun tak bagi. Sampai kena solat atas jalan.

Ini ADUN ke firaun?

Anonymous,  February 8, 2013 at 7:03 AM  

Firaun haramjadah nameny ni.firaun tutankamun yg ke 13 3/4 otak biol.

Anonymous,  February 8, 2013 at 7:39 AM  

ok lah tu.
dulu puka umno yg buat harta.
sekarang bagi lah pelaung orang PKR pula.
ini baru adil.
dulu umno buat duit.
kini pkr pula buat duit.

menteri pun sapu projek juga.
cerita kat maha serdang pun apa kurang.
sana sini orang cakap.
orang bukan bodoh.

menteri sapu bersih.

umno/pas/pkr
2x5=5x2

tak boleh pakai/.
kiri kanan kira perut sendiri sahaja.


pru marilah ramai-ramai kita pilih siapa calon dulu.
parti apa pun jangan ambil peduli.
semua bohong rakyat.

Anonymous,  February 8, 2013 at 8:31 AM  

Masuk politik senang jadi kaya. Tu yang ramai melalak tu, termasuk Gomo.

Anonymous,  February 8, 2013 at 8:47 AM  

Tak de lah . Pati bohong tu dah jelas. Rakyat dah tahu

Anonymous,  February 8, 2013 at 8:56 AM  

ko cakap di jualkan, boleh dedah detail sket? cerita ni tak lengkap.

di jual dengan harga bawah pasaran berapa peratus?, kalo terlampau besar gap harga baru la ko start menyalak.

babi, la cam ni pun bising ker? tak ada apa apa pun, UMNO kebanyakan dapat benda FREE. ok? percuma. tak layak UMNO comment sampah topic ni. hanyer PAS yg layak.

Anonymous,  February 8, 2013 at 9:00 AM  

lord r kau dgn cik...ku lu duadua malap dan amat bodohhhhhh
sbb kau tak pandai cik....ku kau tak ajar beradap sopan , ini bca ayat kau ,,,,abg bodo ni you read
yur statement
SALAM MENTEKEDARAH TAIK BEWAK2 AMENO SEMUA.. yat ni bodohhhh

Anonymous,  February 8, 2013 at 10:40 AM  

Selagi ada hayat PR akan sapu ape yang ada pada kerajaan negeri selangor pasal apa mereka ni semua bangsat.. sapu la PR selagi bole pasal tak lama lagi nak mampus.

Anonymous,  February 8, 2013 at 2:02 PM  

Hope YB Nasir will do something about the sudden change of one lane road throughout sunway damansara/ sunway giza/the strand area. It was congested before, now it became a total gridlock, especially three lanes merged into one near the chinese restaurant there.

seriously, what is the point of that??!

Anonymous,  February 8, 2013 at 8:32 PM  

Melayu mkm melayu.Cakap orang rasuah, sapu sini sana sekarang se.diri pun rasuah sapu keliling apa cite.Serupa anu war tuduh orang sendiri lagi kuat rasuah kasi kaya adik beradik dan kroni.Ini dinamakan melayu bangsat. Anu war sori dia bukan melayu dia keling menyamar melayu.

Anonymous,  February 9, 2013 at 1:16 AM  

firaun yg kita undi la ni weiiii....

Anonymous,  February 9, 2013 at 7:35 PM  

Tabik uncle..pandai cari duit.ade projek lebih bolela share cket tlg melayu

Anonymous,  February 12, 2013 at 6:35 PM  

Kedah sekarang teruk pun salahkan kerajaan BN dulu..

Habis tu, kalau dah tahu nak memerintah, bagi ajelah balik kepada BN lepas PRu 13 ni...

Bodoh punya mammat karl

Anonymous,  February 13, 2013 at 6:23 PM  

tersangat kurang ajar lord reid. cara tulis membayangkan jijiknya diri dia. dia ingat dia tak berdosa kut kata kat orang. dah la tulis ayat macam orang ulu kedah. sekolah dulu, belajar bahasa melayu baru hang tau sopan santun

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP