Shahrizat Jalil Please Jangan Buat Lawak K.....

Saturday, February 9, 2013



"Hei Rafizi Ramli yang kononya pengarah Strategik PKR.
Kalau betul anak jantan buktikan berjawatan dala parti PKR tu dulu.
Kalau setakat jawatan pengarah Strategik dilantik Anwar Ibrahim
jauh beza Kemenangan Shamsul Iskandar selaku ketua pemuda AMK".


"Rafizi Ramli PKR Pendek ni je, bukannya hebat sangat"


"Sekarang PADAN MUKA Rafizi Ramli nak menjawap
saman dan kes jenayah BAFIA"

Gua tak tahu mende sebenarnya nak cakap pagi ni, jadi gua main cakap je lah berpandukan gambar kak Jat ni. Apa pun kalau kau orang nak tengok apa yang berlaku semalam tentang Himpunan Wanita Barisan Nasional kau orang KLIK DISINI.

Muntah darah le beb si Zuraidah Ketua Wanita PKR tengok betapa ramainya Wanita Barisan Nasional. Errr mana wanita PKR mak lampir oii???

Psssttt... Rafizi Ramli memang kote kontot!!!

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


41 comments:

arianna February 9, 2013 at 11:04 AM  

Rafizi kote kontot...lawak hehe

Anonymous,  February 9, 2013 at 11:04 AM  

Jangan sibuk PKR laa. Dia dah ada ahli dia sendiri untuk menentukan nya. Ko buat kempen Umno dah le..

Anonymous,  February 9, 2013 at 11:09 AM  

...apa la nk jadi ngan rakyat 1Malaysia ni ...dah berbuih mulut UMUM macam2(Bapa Pengumumam) sampai jd pukul gendang cina pun korang x sokong lagi kalo x dah lama aku bubar Parlimen! hangpa buli aku yek!!!ooops! lagi satu, baju cina mati pun aku dah pakai he3

Anonymous,  February 9, 2013 at 11:40 AM  

Apa ni yang datang semua nyonya nyonya dengan apek epek + India tua tua. Berapa ringgit bayar suruh datang? hahahahaha. You guys are such a joke

Anonymous,  February 9, 2013 at 11:53 AM  

Yang kebas lembu ko tak padankan muka pulak. Yang buat baik dedahkan isu lembu pulak ko padan kan. Ko orang ni betul lah ajaran songsang

Anonymous,  February 9, 2013 at 12:00 PM  

Kak Jat apa nak sibuk ngan Rafizi. Baik ko jaga Nong Chik tu. dia dah nak kebas Lembah Pantai dah.. Mana lak ko nak bertanding esok....takkan Kuala Kangsar kot

Anonymous,  February 9, 2013 at 12:01 PM  

...GENDANG CINA dah dipalu tunggu apa lagi!

Anonymous,  February 9, 2013 at 12:20 PM  

Tarian ular lah pulak

Lord ried,  February 9, 2013 at 12:30 PM  

HAIII PAHABAQ SUMA....

HANG TOKSAH LA SHAHRIJAT... HANG BAYAQ BALIK DULU DUIT LEMBU DUIT RAKYAT HAT LAKI HANG KEBAIH TU... HANG DAH KALAH TAPI MONGOL AMBIK HANG BALIK LAST2 HANG SONGLAP DUIT... MONGOL MMG SUKA MELACUQKAN AMANAH... DIA LA YANG MELACUQKAN DEGREE.. DULU HAT PANDAI SPM 5A JA BUAT DEGREE... BILA MAT MONGGOL JADI MENETERI BODO SPM XDAK A PON DIA BAGI DEGREE... LA NI APA BEZA BODO NGAN PANDAI LAGU TU....

he he he
Gurau ngan ameno otak taik pembela bodo

Anonymous,  February 9, 2013 at 1:09 PM  

Pakatan kan suka sondol tempat taik...apade hal? Bukan ke? Kahkahkahkah. Malu nak ngaku tuding kat orang.Kera Ried kera Ried.

Anonymous,  February 9, 2013 at 1:16 PM  

horey sharizat bagi beras 10kg lagi... gembira nyer..

Anonymous,  February 9, 2013 at 1:39 PM  

Bende bodoh sangat ko ni.

Anonymous,  February 9, 2013 at 1:53 PM  

nuaq janji x di tepati,pungkok hampa yg nak kena bagi...hampa nak tau dajjal ni suka benda yg songsang2,,,nuaq n pemuka besar pas adalah bala tentera dajjal,,,jadi wajib keluaq dari parti pkr,pas n dap,,, supaya kita tak jadi bala tentera dajjal

Anonymous,  February 9, 2013 at 2:17 PM  

Mak lampir oh mak lampir mulut dia besaq.

Anonymous,  February 9, 2013 at 2:37 PM  

Lembu mari lagi. Bila akan masuk kandan

Anonymous,  February 9, 2013 at 2:38 PM  

Lembu mari lagi ! Bila akan masuk kandan ?

Anonymous,  February 9, 2013 at 2:39 PM  

Lord Reid..hang nak suruh Shahrizat bayar balik..kenapa hang tak suruh Nik Aziz pulangkan tanah di Kelntan?Kenapa tak suruh Hadi tarik balik amanat>kenapa tak suruh Anuar mengaku sondol laki dan bini org(AZmin dan bininya)?kenapa tak suruh Anuar ngaku dia yg terlibat dlm rci tu? Duit berbilion dlm akaun luar negara tu..?milik anuwar KAN? pandailah puak2 suka nyondol ni nak temberang org..sendiri berak tengah jalan..dia nak tuduh org pulak..ape hal?Dah dasar ketua kuat nyondol...penyokong lagilah menyondol tak kira tempat..emak dia pun dia sanggup sondol kot?

Anonymous,  February 9, 2013 at 2:54 PM  

tuh la.. 2.39, bawa duit 250 juta hatix2 la sket. ini kantoi siang hari.. dah la tuh... anggap kurang nasib, keluarga lembu tuh. terpaksa la disajikan atas meja demi membersihkan nama UMNO , dan atas nama najib.

kalo ada bukti anuar 3 bilion kat swix bank, lapor la pada SPRM sajer bagi dier rang yg check, terus kantoikan dier. gembira betul special branch dan MACC keje siang malam utk mandapatkan/mencipta bukti tapi tiada apa apa pun, sebalik nyer ko ada bukti... bongkar sajer.

Anonymous,  February 9, 2013 at 2:56 PM  

pasal tanah niz aziz, pun sama, ada bukti penyelewengan lapor polis jer.. heret semua yg berkenaan dalam mahkamah.. jawab sana. bukan jawab kat blogging

Anonymous,  February 9, 2013 at 2:58 PM  

Bukti auta ada lah.

Anonymous,  February 9, 2013 at 3:01 PM  

Kalo ada dah lama masuk dalam. Dulu tak da pun muasuk dalam. Tosah ulang laa berita Meloya tu. otak beku nanti

Anonymous,  February 9, 2013 at 3:03 PM  

Lagi lembu merepek

Anonymous,  February 9, 2013 at 3:14 PM  

Jangan camtu Gomo... Tak baik taw!

Yelah kote Rafizi mungkin tecik jew.. tapi.. jangan lupa jubor dia BESAAAAAAU. Tu sebab Bang Non lantik dia ke jawatan khas -Pengarah Strategi PKR walaupun tak fofular. Uols pikir la sendri ahli PKR pon geli nak undi bapok ni dlm pemilihan Ketua AMK apalagi rakyat. Pendek2 si Samsul masih jantan sejati. Ketat dan berbulu lagi huhu.....

Tata-Titi-Tutu semua. Gong Xi Fa Cai buat semua kaum cina dan selamat bercuti semue.

Err jap jap.. Eh Bang Non tanak melawat negara China ke? Tak rindu amoi tu kew... Kah Kah Kah.

Muah muah muah.. daaa........

CHEQ WANNNN.

Anonymous,  February 9, 2013 at 3:24 PM  

Kejap pungkok kejap cina doll. Apa bodoh sangat ko ni. Bangang ke? Tosak bodek cina laa, cina takkan sokong melayu extremis macam ko orang ni. Ko ingat cina tu bodoh macam ko lembu?

Anonymous,  February 9, 2013 at 3:28 PM  

Kesian Gomo nak kempen Syarizat. Dia tak tanding dah Gomo, DSN dah nak gugur dia dah, sian la pulak

Anonymous,  February 9, 2013 at 3:28 PM  

My vote only for BN... Peace..

GotYou! February 9, 2013 at 3:31 PM  

Yang lembu... Melayu yg tunduk dengan cina2 DAP. Dapat Malsysia kat DAP taulah nasib masing2. Jadi Melayu S'pork menangis airmata darah pun tak guna!

Anonymous,  February 9, 2013 at 3:56 PM  

Happy je Melayu Spore, malah jadi hero Msia lak, macam Aron. Hero melayu pun Msia kena import kat Spore.

Anonymous,  February 9, 2013 at 4:26 PM  

bodoh la korang yg sokong Aaron aziz selama ni, sendiri yg bodoh, tak boycot la semua movie yg ada dier, sekrang anugerah Malaysia orang luar negeri yg dapat. jerit aper nie? lawak la....

Anonymous,  February 9, 2013 at 5:36 PM  

Ape.nih meroyan...nak harap awie bapak air kencing setan tuh jadi hero malaya...puiii...tak kebulo aku tengok movie dia...untung malaysia ade hero melayu singapok...he he he

Anonymous,  February 9, 2013 at 6:54 PM  

Apa ko merepek ni ????

Tak baik cakap orang lembu sebab bahasa menunjukkan bangsa. Jangan sampai akhlak ko orang setaraf dengan binatang.

Atau menang sorak, kampung tergadai.

Anonymous,  February 9, 2013 at 7:39 PM  

terima kasih gomo kerana mengingatkan rakyat kembali projek nfc curi duit rakyat. dekat-dekat pru ni molek sungguh la dipapar gambar kak jat ko kaki rembat duit rakyat ni. wakakaka. GOMO BUDUH

Anonymous,  February 9, 2013 at 11:09 PM  

Mak boikot ape, dah hero Melayu spore tu terbaik.. Terima je lah....

Anonymous,  February 10, 2013 at 12:00 AM  

Rafizi gay jamban tu jambu anwar korang tak tau ke.. sam ketot ape ade.. anwar kata dia ketot xleh pakai. Sendiri mau ingat la... toron tetap toron demi rakyat jom kita Toronto Dan taram..hehehehehe

Anonymous,  February 10, 2013 at 2:09 AM  

Lembu gile ke

Anonymous,  February 10, 2013 at 10:13 AM  

aku sokong jer datuk liwat, care what? islam boleh isteri 4 ekor puki pun.. malas care dier liwat jer tidak.. nak tgk BN tumbang jer.. mau nampak pemimpin UMNO masuk jail jer..

Anonymous,  February 10, 2013 at 12:03 PM  

Isu kak jat mematahkan BN untuk menang

Anonymous,  February 10, 2013 at 1:30 PM  

Lembu politik bukan makan rumput tapi makan duit ! Lembu ini kuat makan duit sampai tak payah masuk kandan sebab tuan dia lebih kuat makan duit ! Kikikikikikiki

Anonymous,  February 10, 2013 at 2:02 PM  

Aiyoyo.... x sedar2 lg ker kak.
sudah2 lah tu. Bagai meludah kelangit kena ke muka sendiri.
X cukup lg ker duit kat bank tu.
Jangan lah tamak lg mentamakkan harta dunia.

Anonymous,  February 11, 2013 at 6:29 PM  

Shsarizat... looser..., dok diam2 jelah... yg hang pi kecoh2 tu wat pe...??? Gile kuase betullah minah lembu sorang nie...

Anonymous,  February 16, 2013 at 12:36 PM  

Tengok reply nko pun aku tau otak nko singkat...janji dpt balas ckp org sudahh...ni bangsa perosak namanye..tobat la la labu..jgn mnyondol j pemikiran tu..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP