Rafizi Ramli Spesis Biseksual - Sila Saman Papa Gomo

Monday, April 15, 2013




Rakan kami di Petaling Jaya memberitahu betapa Rafizi berbelah-bahagi samada mahu menjawab atau tidak isu yang kami bangkitkan. Akhirnya Rafizi bangun "mengetik" keyboard menjawab dengan penuh tekun, sayangnya Rafizi hanya menjawab isu dia diberhentikan di Petronas dengan mengangkat bakulnya sendiri, menunjukkan betapa buruknya sikap Rafizi ini.


Ini menunjukkan Rafizi yang mendapat Biasiswa Kerajaan Persekutuan untuk belajar dan bekerja juga dengan GLC Kerajaan Persekutuan, dengan kelulusan Lower Second Class (Jika di Universiti Malaya, hanya lebih kurang CGPA -+1.99 lebih sedikit sahaja), Gagal menjawab isu-isu Ekonomi di atas.  Barangkali Rafizi terpaksa mengadap Anwar lagi bagaimana mahu menjawab isu-isu berbangkit itu.

Jika bukan dengan "Ehsan" dan "Belas Kasihan" Kerajaan Persekutuan, Rafizi sudah pasti merempat mengemis mencari kerja di syarikat-syarikat Cina. Nasib baiklah Kerajaan Persekutuan memberi peluang belas kasihan kepadanya di Petronas dan Pharmaniaga.

Mengapa Rafizi gagal menjawab dua isu besar di atas? Sebabnya mudah, Rafizi tidak mengetahui environment ekonomi dunia yang bergerak pantas. Jika hanya menggunakan pengalaman lama yang tidak berkembang dan statik, ianya pasti akan merosakkan elonomi dan bisnes dalam negara.

Anda Tweet Rafizi sekarang, pernahkah dia menghadiri Automotive Convention Circuit 2001 hingga 2013? Pernahkah Rafizi menghadiri National Automotive Market Seminar? Adakah Rafizi ahli kepada Used Car Dealer Convention? Jika anda membawa Rafizi ke NADA University dan dia membentangkan Plan Penurunan Harga kereta yang dibanggakannya itu, saya sangat yakin Negara kita akan ditertawakan oleh peserta seminar!

Kita minta sahaja Rafizi membentangkan tajuk "Sales Trend" di Malaysia, saya gerenti Rafizi yang hanya lulus Lower Second Class pasti terduduk dan malu!

Di Malaysia, Rafizi bolehlah mengangkat Bakulnya sendiri!

Saya belum lagi bercakap tentang Industry Relations, Legal Affairs dan sebagainya.

Saya kadangkala ketawa sendiri, Rafizi bila bercakap bab ekonomi, seperti "Membeli Pisang Goreng" di warung Mak Nyah? 

Terima kasih kepada mymassa kerana menyiarkan artikel-artikel saya.(R.R.Kevin ,Kuala Lumpur)


GOMO: Khabarnya Rafizi Ramli nak failkan saman ke atas Papa Gomo. Tapi saman coz isu dipecat Petronas pulak yang dia nak saman. Gomo cabar Rafizi Saman Papa Gomo atas isu GAY.

What???? Isu GAY?

Rafizi Ramli Ketua Pengarah Strategik PKR adalah GAY spesis BISEKSUAL sama jenis macam Anwar Ibrahim dan Azmin Ali.

So Rafizi Ramli sila saman Gua coz Gua gelarkan lu pengamal Biseksual. Cepat sikit saman, Gua lama dah menunggu nak dedahkan budak yang lu dah belasah Lubang Jubor dia.

Psssttt.... Kalau Gomo fitnah, Rafizi saman. Kalau dia tak saman maka anda semua boleh fikir kebenarannya.

68 comments:

Pretty Boy April 15, 2013 at 3:30 PM  

Berani ka jambu ni nak jawab? Spin boleh la.. Nanti kalut lebih ialah macai2 PR

Anonymous,  April 15, 2013 at 3:36 PM  

Engkau ke Papagomo?

http://www.sprm.gov.my/001-shame.xhtml?id=998&uweb=jtl&mid=844

Kene tangkap rasuah. Nak bertanding PRU 13?

Anonymous,  April 15, 2013 at 3:38 PM  

En Azri & En Pretty Boy, saper spin bro? mula2 hang kata si RR kena buang sbb tipu claim, alih2 si RR dedah yg sbnr, last2 lu cakap psl biseksual lak..eyyy jgn buat i malu tauuuu..i admire u all berdua alih2 u all ckp psl hal lain lak..cam ni lah..aper kata En Azri debat dgn si RR kat pentas..tp jgn lah tunjuk anu En Azri kat si RR..yerlah kot2 nanti En Azri stim lak tgk si RR padahal si RR geli geleman tgk jambang En Azri..heehehehehe..teman mencadangkan jer...En Azri brani tak? Jom arrr..tp aper2 pun kat atas pentas nanti jgn terkecut lak telor dua biji yg mcm tak biji tuh En Azri yer..kot2 dlm blog jer gebang kencang..kat atas pentas asik err err err..jgn mcm tu tauuuuu...ader bran En Azri? jawablah plssss...

Anonymous,  April 15, 2013 at 3:42 PM  

Anon 3.36...jgnlah fitnah En Azri tuh..tu bukan dier lah..kalau blog dia pun dia takkan ngaku ni kan lak ngaku nama penuh dier..tak baik u tauuu...

Anonymous,  April 15, 2013 at 3:46 PM  

Abg Mat Spender Stopa Kantoi....video pornnye...kuikuku

Anonymous,  April 15, 2013 at 3:53 PM  

xsabar aku nak tunggu papagomo hilang duit deposit...cepatlah 5 mei..dari ko hilang deposit lebih baik ko bg duit tu dkat anak ko tu..opps silap xleh bg tu duit haram..

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:06 PM  

anon 3.53..papagomo tk perlu keluar duit..dah ada org sponser...yg di risaukan anwar hilang kerusi di permatang pauh...semua duit yg anwar berikan adalah duit HARAM tau tk per

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:09 PM  

joke of the day, hari hari nampak papa ni kena saman jer.. tak tau la sampai bila ko boleh sorok belakang spender biru..

bagus la buat perlawanan betul kat bukit jalil, ko sama rafizi... one by one... 12 round boxing match jer.. ko ni puki apa hal round 1,2,3,4, nie kat blog? pundek btul la.

camtuh baru la syok.

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:11 PM  

ala.. ko ingat dier ni betul berani bertanding ker kat permatang pauh? lembu pun tau conpom kalah teruk ni papa... tapi tak tau under 1000 undi atau pun under 500 undi jer.. ahaks..

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:15 PM  

Hok aloooo... bukan manusia pujaan hati ko tu nuar penjuboq pun bekas banduan ker? Lagi lama duduk dlm...... stupid PR supporter

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:18 PM  

anon 4:11...tu pun da cukup banyak dah..nak dapatkan 50 pun aku rasa xboleh..silap2 last minit tarik diri..kalo tarik diri memang kopom la pengecut.. baik gantung anu gomo ni bg anjing makan..tu pun kalo anjing nak makan..

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:19 PM  

Anon 4.09, sy teramat teruja jika En Azri mempamerkan telornya yang besar itu untuk ditunjukkan ketika berlawan dengan RR. Pasti dengan hebatya En Azri akan tampil dengan wajah garang berjambang mcm Taliban untuk bergomol dengan nafsu yang membuak buak sehingga membuatkan RR termuntah. Hehehehe jgn mara En Azri. Teman cuma mengagak yg En Azri kemungkinan hanyalah berpistol pendek mcm punai cipet yang akhirnya terbuih buih tepi bibir kena taruk kaw kaw apabila berada di pentas dengan RR. Maser tu baru org akan cakap 'LAH, NI RUPANYA PAPAGOMO?'

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:24 PM  

korang...aper kata kita cabar gomo ramai2 berdebat ngan rafizi mcm anon 3:38 tu cadangkan? aku rasa mesti meletop punyalah..papagomo punya reputasi pelucah vs mastermind PKR. pehhhh wa salute kalau dua2 ni sanggup jadik anak jantan...maybe rafizi tak de masalah kot..sedangkan KJ pun ditibainya...inikan pulak papagomo yg brani berkokok mcm pantat kat blog sendiri jer...amcam kawan2..amacam papagomo...kemonnnnn larrr

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:39 PM  

ANON 3:38 PENJILAT ANWAR..HAHAHAHA..PENCACAI TAIK..HAHHAHA..

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:44 PM  

Anon 3:53 yg berotak lembu,papagomo dh bgtau aritu yg dia cnfirm kalah..duit deposit tu tak jadi hal..matlamat utama dia nk dedahkan siapa anwar yg sebenar..hahaha..bodo..otak lembu mcm rafizi..

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:48 PM  

Tahniah GOMO. Tak sangka top jugak blog lu ni kat pencacai dan penjilat jubor PR. Geng2 PR ni follow rupanya cerita leader pujaan kalbu diorang.. Sebenarnya diorang takleh terima sbb tu meroyan semacam tu. KAHKAHKAHKAH.. Telan lah bro walaupun pahit.

Anonymous,  April 15, 2013 at 4:59 PM  

Lau pedas2 cam na pun tetap nak tgk blog lu gomo,steady la gomo.

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:05 PM  

anon 4.44...oiii samdol..aper punya cibai ko punyer bodo ni...kalau takat nak dedah tak yah bertanding yg pasti kalah tu pun bole doe..pantat...

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:08 PM  

cheh anon 4.48, lu jgn syok sendiri bro..kiter org nak bagik lu panas smpai terbakar kote lu sbb tu kiter org komen..blog sampah mmg wajib didatangi oleh komen pedas2 lahanat..kah kah kah lu cuma tau sebut meroyan jer kotttttttt...

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:14 PM  

Oooiii !!!! Tak kan Rafizi pun bisex juga. Ini kerja giller. Tak kan semua barisan kabinet kerajaan PR nanti bisex belaka.

Kalau macam tu bagi Nik Aziz saja lah jadi PM kalau PR menang. Selamat sikit sebab dia dah tua. Nak buat cerita sex macam Mustafa Ali pun orang tak akan percaya punya, lagi lah kalau orang nak buat cerita homosex macam Anwar kena, orang akan kata yang bawa cerita tu mesti orang gila. Sebab Nik Aziz nak berjalan pun kena papah, berceramah pun duduk atas kerusi jer, dah tak larat nak bediri dah.

Memang selamat la negara kalau Nik Aziz jadi PM, dia dah tua sangat dah, pompuan mungkin dia mahu tapi tak boleh nak buat apa dah, kalu pondan silap2 bukan pondan tu yang kena tapi Nik Aziz yang kena balon dengan pondan, duit ringgit dah tak ada makna lagi dah sebab makan pun semua jenis makanan dia kena pantang sebab sakit.

So gua sokong 100% Nik Aziz jadi PM jika PR menang dan tidak sama sekali kepada Anwar Ibrahim.

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:24 PM  

Papagomo bertanding bukannya nak menang tak macam nuar. Dia nak pecahkan tembelang si nuar ni kat pentas je.

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:28 PM  

Aku tertarik kat komen anon 4:48..aper punya barua tukang komen umno ni..asal kalau ader komen masuk kat blog umno dia kata blog dia rating tinggi sbb tu org suka masuk..abih tuh yg malaysiakini yg korang kata hampas sbb pro PR tu asal lak korang ketagih nak mencacai kat situ anjing? tak psl2 kena anjing ngan aku

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:36 PM  

blog gomo bebas cacai pr, cacai bn leh komen suke hati hehe.. Go go go gomo pengundi permatang pauh support lu keh..keh..

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:40 PM  

aku tengok muka dia ni..belagak je pandai. Sebenarnya x tahu apa2. Pd pacik2 makcik2 veteran d kg bolehlah kelentong..budak sekolah pun tergelak bila tgk pakar ekonomi buat pmbentangan..

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:40 PM  

reramai anjing PR menyalak kat sini rupanya...Kahkahkahkah... selalulah singgah sini yer.. banyak info lagi pasal leader2 korang yang dipuja2 tu.. kahkahkahkah.. gua baca lu org punya komen macam baca komik dragonball jer.. kahkahkahkah..
STEADY GOMO.. kalau lu bertanding lwn Nik Ajis dh lama menang dah bro.. Satu Stadium jerit nama lu.. GOMO Kelate GOMO.. GOMO Kelate GOMO... KAHKAHKAHKAH.. terbakar geng PR kat sini...

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:43 PM  

Lancau ko orang lah kaki penipu

Anonymous,  April 15, 2013 at 5:55 PM  

yang menyalak kt blog2 papa, dislike kt youtube ,komen, semua org yg sama je..macai2 je..saja wt kecoh..gud job papagomo..kt kg aku siap ada yg pakai sms lg.,mentang2 atok aku x de hand phone canggih..macai PR ni anuwar jobo dia pn,dia ckap akan bukan..hehe.,

Anonymous,  April 15, 2013 at 6:26 PM  

Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
Hidup jubo┌П┐(◣_◢)┌П┐
K'bebasan b'suara

Anonymous,  April 15, 2013 at 6:43 PM  

Ramai cacai pr da panas ponggong (butthurt)

Bila gomo aju soalan kat anuar,haram cai pr nk komen apalagi nak jawap soalan gomo.

Tp bila takde soalan kuar,br cai pr ni nak menyalak.oi kalau berani sgt,kalau benar sgt, jawap la soalan gomo. Ada bran?

Komen je byk n gempak,pdhal pengkomen sorang je.mentaliti cai pr,nak sedapkan hati sblm kalah teruk. Hehehehehe

Anonymous,  April 15, 2013 at 6:46 PM  

Nampak dlm tv memang lemah gemalai si Razifi ni.. gebu pipinya.. suara mcm penyanyi soprano.. lentuk badan menawan.. kekekekeke!!

malayoo mudah lupa April 15, 2013 at 6:51 PM  

Usah kan nk tgk gambar dia nak sebut nama pun aku geli...

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:04 PM  

mangkok jamban ni kalau pr menang selamgor lagi mungkin akan jadi menteri besar ganti khalid gagap..lover boy al juburi katakan...

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:08 PM  

gomo bertaubatlah...

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:22 PM  

Rafizi dan anwar sama je babi.. wkwkwkwk

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:24 PM  

nak tonton live show dalam TV1,TV2,TV3 ,TV8 pemimpin BN berbaris makan nasi lemak dalam penjara kamunting?


nak tgk pangkah PR jer... ramai betul nak tengok live show ini.. aku pun suka tonton juge... ehehehehhe

panas daripada concert free PSY .

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:24 PM  

Aduuusss...sorang lg kaki main b****t dlm politik? Agak dahhh..

Mmg RR ni ikut betol idola dia tu.. Cuba tgk, ckp dgn style bercakap dh mmg tiru sebijik.

Kalau dia tak saman papagomo, papahomo yg akan saman...kahkah.

Who's your daddy RR?

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:29 PM  

Ape kaitan "high performance staff" dgn integrity? Org keje lembap tak semestinye korup. Org yg keje cemerlang tak semestinya jujur.

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:39 PM  

Rafizi lak nk saman.. Sama cm bos dia gak.. Cakap je.. Pastu xsaman pun.. Mana saman 100 juta tu.. Xsampai2 lg..kencing lebih....

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:40 PM  

Kalaaau PR menang semua. Tapi besar kemungkinan papa angkat kau Al juburi masuk ke dalam pasal kes liwat. Kompem kali ni terus ninggal sebagai banduan main bontot pertama orang politik di Malaya dan Malaysia.

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:46 PM  

Btter dr ko yg jilat gomo..low class

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:51 PM  

Cmna cra nk pecah tembelang tu? Debat? Piiirahhh najib p0n x brni..ni la gomo yg ntah spm lulus ke x nk debat..wat malu org bn je..rugi da 1 undi utk bn...undo protes.

Anonymous,  April 15, 2013 at 7:58 PM  

Lepas ni PAPA GOMO tinggal PELIR sajalah kan? kena sama kiri kanan atas bawah.. celah jubur pun ko kena saman PAPA GOMO oiii....

Aku rasa lagi dia fitnah org.. last2 PELIR PAPA GOMO pun dah tak ada..


kah kah kah

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:09 PM  

Manusia anugerah tuhan yg harus bertaubat bkn bertau buat.....

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:11 PM  

PKR anjing..gila sex..nafsu kuda..alamaknya klo PKR menang byak lagi la tempat pelacuran dibuka..senang sikit menteri2 depa nk chek in skali..tak gitu papagomo?

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:14 PM  

PR.......(piiiiiiiiiii.....rah..........)

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:14 PM  

jangan berangan le pn rafiza nak saman gomo..? lembut tu tolo pun tak dee..

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:23 PM  

tabi spring la sama gomo..

lu memang betul2 pejuang lah gomo.. org kuat pkr dua org tu lu balun sampai tercirit2 lu belasah.. (op.. bukan belasah tang belakang ye) terkebil2 diorg nak jawap.. tak boleh jawap spin kut lain plak.. tapi yg lebih bestnya macai2 plak yg lebih2 megelupor nak tolong basuhkan pungkoq duorg pemimpin2 pelik depa.. he3 kasiannnn...

balun cukup2 gomo jgn kasi cannn... macai pr dah panas pungkoqq..komen pun merapu2

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:28 PM  

Yang pasti rafizi seorang gay
body language dia cukup untuk
menceritakan segala

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:46 PM  

Hehehe... papagomo mmg ada class, cuba tgk berapa ramai yg panas bontot.

Bak pepatah sapa kena balun, panas lah bontotnya. Walaupun masa kena balun pakai ky jelly.

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:53 PM  

Saya pun rasa hairan.Semua penentang BN ni dapat kejayaan dan kekayaan mereka dalam pemerintahan BN.Kini seolah2 kacang melupakan kulit...

Anonymous,  April 15, 2013 at 10:54 PM  

Buang masa 5 min aku baca blog bodoh ni..ni last time la aku masuk sini. Puki la gomo.

Anonymous,  April 15, 2013 at 11:01 PM  

Ko dengki ka Rafizi, tau la, ko Spm pun tak lulus, podah

Anonymous,  April 15, 2013 at 11:52 PM  

anjing gomo spesis baru. anjing yg pndi buat blog. anjing yg akan masuk betanding pru wahahahaha. kesian anjing disamakn dgn gomo...weii..piirah penipu besar..takdak telorr..

Anonymous,  April 16, 2013 at 12:12 AM  

Be realistic ...mana ada economy yg syorkan barang murah kalau nak kekal kan keuntungan.

Kereta murah ...betul..kat Singapore ..murah tapi berapa % rakyat dia pakai kereta. Ingat majoriti maaih mimpi nak drive kereta...kita kereta mahal tapi believe % rakyat yg pakai kereta berbanding jumlah penduduk lebih tinggi dari Singapura. .

Seorang pakar ekonomi yg baik dia akan usaha focus macam mana nak increase jualan kereta nasional kita keluar negara supaya lebih banyak peluang kerja di sediakan dan wang luaran masuk ke Malaysia...

Di Europe kereta murah juga tapi ramai yg tak mampu beli. .kenapa? ...minyak pula mahal ..insurance mahal ..loan susah..bla bla..

So PRK tunjuk harga kereta seluruh dunia dan % rakyat dia yg pakai kenderaan bermotor...supaya dapat buktikan perbandingan. .yg harga kereta murah adalah baik....

Sekarang pun jalan jam nak mampus..so focus should be how to solve the iasue bukan nak galakan lebih banyak kereta di jalan..

Kita tak perlu pemimpin yg nak murahkan nie murahkan itu termasuk murahkan maruah diri sendiri. .kita nak pemimpin yg akan memimpin malaysia ke mercu dunia..jual lebih banyak kereta ke luar negara. .dan menyelesaikan masalah sesak lalulintas, improve keadaan jalan dan better living conditions. .

Sekadar nak murahkan itu dan ini ... org kampung aku pun boleh kempen...tapi apa faedah nya...

Boleh guna pick up more MALE friends and Jambu adalah...



Anonymous,  April 16, 2013 at 12:52 AM  

Pergh...bersembang sikit punye kencang..mcm org bangang..root of the problem..still BN yg buat taik jugak.pengangkutan awam mcm bangang smpai skrg..50 thn jg Malaysia mcm bangang...lahirkan puak2 bengap..PKR manifesto still better dari BN bangang..kenyang ank bini ko mkn BRIM rm 500 utk setahun??aku paling risau anak2 aku akan lalui 50 thn yg bangang lg..aku x kisah lgsung psl diri aku..

-BN bangang-

Anonymous,  April 16, 2013 at 4:24 AM  

Siapalah source keldai baghal ni gamaknya...sampah, kalau dah menaip, macam tu lah hasilnya...kesian la pada ibu ko gomo...cgpa tu ape gomo? Kakaka

Anonymous,  April 16, 2013 at 4:25 AM  

Cerdik apa kena tipu dgn anwar ibrahim... Kaum liwat kena mcm mana dulu korang tak ingat ke..

Aku doakan utk anak2 engkorang.

Anonymous,  April 16, 2013 at 7:09 AM  

cai anjing PR. Wa tgk komen lu lg bangang tahap dewa la. Lu tk yh sntuh keyboard la wei. Trserlah kebangangan lu. Baik tgn lu buat tocheng ke, korek rektum ke. Memalukan la wei. Suh dewa2 PKR lu ni jawab soklan2 papagomo ni dlu bru lu boleh cite bab nk majukan Malaysia. Kalo tak PR gua tgk mcm SAMPAH je! Kahkahkahkahkah

Gombug April 16, 2013 at 9:45 AM  


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Anonymous,  April 16, 2013 at 11:06 AM  

Pemimpin2 pembangkang yg duduk kerusi parlimen atau DUN sepanjang 5 thn lepas HANYA membantu rakyat dgn memberi air liur percuma dibancuh dgn perisa maki hamun, fitnah bersiri, dsbnya.

Sikit2 ajak pemimpin UMNO/BN berdebat ... Pemimpin BN sibuk membantu dan memajukan rakyat, TAPI pemimpin pembangkang satu kerja pun tak tau nak buat, melainkan kerja memenuhkan poket sendiri. Apa yg mereka nak debatkan? Bercerita mengarut dan kemudian lari tajuk?

Cai2 PR sibuk menegakkan kote basah pemimpin2 bangang mrk yg bodoh tak tau buat kerja hanya tau memberi janji kosong dan buat fitnah. Isssh..cukup menyampahlah.

AKU UNDI BN KALI NI, KONFEM....

Anonymous,  April 16, 2013 at 12:06 PM  

Woof2.....butthurt...haha..aku sedang menghadapi macai BN yg tegar...salute lu bro..nak rm500??tp jgn lupe undi PR tau...haha

Anonymous,  April 16, 2013 at 12:18 PM  

Harap Papagomo boleh tolong selidik isu pasal Rafizi Ramli, seperti...

1. Rafizi Ramli bukan first-class degree student right? Second-lower kan?


2. Mcm mana Rafizi Ramli boleh masuk Petronas dengan keputusan yang amat menyedihkan? Second-class lower?

3. Mcm mna Rafizi Ramli boleh naik pangkat di usia yang muda? And tiba2 resign? Kantoi pasal first-class degree palsu dia ke?

4. Semasa dia letak jawatan, Rafizi Ramli turut menghantar 17-page nasty letter kepada Petronas? Adakah ini benar?

Anonymous,  April 16, 2013 at 2:43 PM  

gua setuju.papa gomo ni hebat kot.kat dalam blog sembang kencang.kita tgk kat luar dia sembang kencang jugak ke tak.

Anonymous,  April 16, 2013 at 2:49 PM  

before u comment on an issue that needed fact, do check your fact first.this only show how stupid you are.and if you cannot comment based on facts, just 'woof' like other bn supporters.

Anonymous,  April 16, 2013 at 2:51 PM  

Macai kat 11:06 tu mmg sah2 bodoh 88 keturunan. org bodoh camni mmg tak yah diajar, bodo smpai mampos.

Anonymous,  April 17, 2013 at 12:25 AM  

aku sokong papagomo!hidup BN!hidup rasuah!

Anonymous,  April 17, 2013 at 12:28 AM  

aku rasa papagomo pun bisex jugak laaa...saman saya!

Anonymous,  April 22, 2013 at 9:56 PM  

Papagomo hilang punca pendapatan sbb tu sanggup jadi penjilat taik bn! Malu la oi! Muka sebijik banduan jahat! Ni la manusia yg pelik yg paling xde maruah! Memang barua bodo! Perosak nama pdrm!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP