CEO Air Asia Yang Terlampau

Tuesday, May 21, 2013



Tak berapa nak ikut sangat isu ceo air asia ni tetapi apa yang Gomo tahu kenyataan ceo air asia ni melampau teramat sangat. Melayu lupa diri tak tak kenang dek untung.

Apa tindakan pihak Air asia? Percayalah Tony Fernandes tidak akan pecat Ceo nya ini kerana mereka akan pertahankan orang Melayu yang hentam Melayu sendiri.

Sedar sedarlah Melayu

59 comments:

Anonymous,  May 21, 2013 at 1:05 AM  

Gomo lu bodoh lah...lu mau semua melayu lawan bukan melayu ka? Sampai pru14 kah ininya strategi?

Dan, mana video part 2/3???

Anonymous,  May 21, 2013 at 1:39 AM  

Salam persahabatan Gomo.
Saya tengok pencacai pencacai upahan Pakatan #%laka asyik attack je blog ni dengan komen komen macam #%laka. contoh komen yang di atas kul 1.05am. tak de munafaat punya komen. dibayar la tu. Saya syior tuan suruh sign in yang nak beri komen. blog blog pakatan %#laka semua gitu. Penakut semua macam #%laka.

Anonymous,  May 21, 2013 at 6:23 AM  

Sini ada link lagi gambar dia dengan Richard Branson yang pakai baju pompuan

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2323292/Sir-Richard-Branson-dresses-drag-losing-bet-AirAsia-chief.html

Anonymous,  May 21, 2013 at 8:46 AM  

Lagi satu di sini
http://www.google.co.uk/search?q=papagomo+image&tbm=isch#i=17

main3,  May 21, 2013 at 9:15 AM  

Gomo maner video anwar celaka part 3 tu.. siarkan jer bagi pukimak tu kene!

dah lamer tunggu, tak tahan.. cepat gomo siarkan part 3!!

Anonymous,  May 21, 2013 at 9:34 AM  

INIKALILAH ubah..YA KITA SUDAH UBAH ..ALJUBORI TAK JADI PM FOR GOOD..BELIAU SEDANG MENGHANCURKAN KARIER POLITIKNYA SENDIRI.POLITIK BELIAU SUDAH KEHUJUNG JALAN MATI. TIBA PRU14 ANWAR/KARPAL/LIMKITSIANG JADI OBSELETE..UMUR MELEIHI 70 TAHUN TIGA EKOR TIKUS MONDOK INI AKAN KEPENATAN DAN BEREHAT SEBAB LELAH.DITAMBAH PULA DENGAN KERUSI RODA..APALAH OKU PENCENLAH SEGERA.KITA UBAH MEREKA SEMUA.KALAU 92% CINA MASIH PILIH PR DAN MELAYU BERSATU BERSAMA SDR-SDR KITA DISABAH SARAWAK. SAMPAI BILA PUN DAP/PKR TIDAK BOLEH BERKUASA.SEBAB ITU SEKARANG MEREKA CUBA RAMPAS KUASA MELALUI JALANAN. DAN YANG LEBIH AFDAL HIDUPKAN SEMUA ISA.

Anonymous,  May 21, 2013 at 9:36 AM  

Guna pukat Harimau cekup semua RED BEAN ARMY.

Lagubestbest May 21, 2013 at 10:19 AM  

Bergaduh ngan Air Asia pulak. Cepatla laksanakan manifesto. TURUNKAN HARGA KERETA SEPERTI DIJANJIKAN. Politician sengal, janji tiap2 hari, buat kerja dkat2 pilihanraya jer.

Anonymous,  May 21, 2013 at 11:11 AM  

Satu lagi beb

http://www.google.co.uk/search?q=papagomo+image&tbm=isch#i=17

Anonymous,  May 21, 2013 at 1:27 PM  

BN akan laungkan perkataan khalid GAGAP dulu, bahawa manistesfo itu bukan janji beb!!! beres.... 0 janji ditunaikan..

Anonymous,  May 21, 2013 at 2:39 PM  

Dah jumpa blum telur mu yg hilang wan azri

Sang Sinuhon Ago Agin,  May 21, 2013 at 3:04 PM  

Papagomo ni bukan manusia, tapi anjing, sebab tu wan mohd Azri tak ngaku dia papagomo, dia dah cakap itu dalam punya court dia bukan papagomo. Telur Wan Azri dah di sondol babi!!!!

Anonymous,  May 21, 2013 at 3:56 PM  

pengecut habissss

Anonymous,  May 21, 2013 at 3:58 PM  

kenape papagomo takut untuk berdepan saman anwar? kalau wan azri bkn papagomo maka papagomo perkenalkan lah diri anda untuk sahut kes saman tu.. kate berani sangat nak lawan anwar di permatang pauh.. pru dah terlepas so kat court la.. kate genuine nye claim so lawan la..

Anonymous,  May 21, 2013 at 4:06 PM  

teloq simpan mana?? dh bg anjing?? hahaha

Anonymous,  May 21, 2013 at 4:14 PM  

Bangsa dan keturunan pemfitnah...

Harap anak dia pun ikut jejak dia

Anonymous,  May 21, 2013 at 4:19 PM  

Pemfitnah dan pengacut..

Malang lh bagi sapa yg jadi suku sakat dia nie..

Anonymous,  May 21, 2013 at 4:41 PM  

RM100 juta. padam muka ko papa gomo

Anonymous,  May 21, 2013 at 5:28 PM  

Berita tergempar...Papagomo takde telor menafikan blog papagomo bukan kepunyaan nya...haha..lawak la..tukar la nama blog tu jadi pondan gomo...gambar atas gambar sebenar pondan gomo..hahahahaha

Anonymous,  May 21, 2013 at 6:07 PM  

agak2 nuaq brahim berahi ka kat dia ni???

Anonymous,  May 21, 2013 at 7:25 PM  

Wahai papagomo, satu hari akan terdedah juga identiti mu..

Ingat, kuasa Allah mngatasi segalanya..

Anonymous,  May 21, 2013 at 9:05 PM  

Pondan gomo,simpan duit dr skrg ye. Saman rm100 juta menanti anda,tidak kiralah siapa pun anda sbnrnya.

Anonymous,  May 21, 2013 at 10:04 PM  

waaleh!!! bnyk macai pr kt sini tgh hot kalah kee...kehkeh.. macai bn sdg holiday mcm gomo update pun slow2 jee..kehkehkeh..

Anonymous,  May 21, 2013 at 10:06 PM  

agak2 anwar dpt ke 100juta tu.

Anonymous,  May 22, 2013 at 12:53 AM  

Mohon pihak berkuasa check status pekerja asing yg bekerja direstauran2, kilang2 dan kebun2 cina. Banyak yg tiada permit. Jangan luluskan permit pekerja utk majikan2 cina itu. Perniagaan mereka akan mati dgn tiadanya pekerja asing. Itu cara nak mengajar kaum cina yg tak tau kenang budi.

Anonymous,  May 22, 2013 at 6:34 AM  

Macamana nak pecat ceo air asia. Dia tuTOYOL kepala botak tak dak jantina siang jadi manusia malam jadi TOYOL.Tony bela TOYOL ni mencuri duit orang melayu.. Pulaukan AIR ASIA.

omerta May 22, 2013 at 6:43 AM  

Mapuh kerahh lo mu...
Nate klate..

Anonymous,  May 22, 2013 at 8:57 AM  

hahaha ramai yg meroyan bila lihat papagomo dah muncul semula...

dia orang rindu kot...kahh kahh

Anonymous,  May 22, 2013 at 9:09 AM  

Klu dpt dek anwar jubor ceo air asia ni ..smpai ke lubang dijilat oleh bliau ..xcye kita tunggu ,..anwar tgh usyaaa tuh ..haha

ST1M (Suara Teruna 1Malaysia),  May 22, 2013 at 1:28 PM  

uiiih, ni kalau dapat ke aku ni, memang aku taji lubang kunyit dia cukup2 sampai berdarah, sampai dia xleh keluarkan emas2 dia yang bertongkol2 dalam tu ha..padan muka ko nuar berahi, jom kita tengok sape dapat dulu, hahahaahaaaa;-)

Anonymous,  May 22, 2013 at 2:43 PM  

Now Everybody can be Gay!Aww! AirAsia XXX...

Anonymous,  May 22, 2013 at 2:56 PM  

The rise of the vigilantes : Malaysia today : By Stephen Doss

Anonymous,  May 22, 2013 at 7:58 PM  

Acam papagomo anjing??? Keluar Dr lokap,telur dah hilang ke??? Dok asyik menyalak cam anjing je....deki lain orng buat pa....anak haram.....cibai blogger.....hidup Anwar Ibrahim--- hidup raja peliwat,kaki peliwat,bapa peliwat.....dah kena liwat oleh pak anjing Anwar Ibrahim lom......anjing kurap........weeekkee

surfwisefilm.net May 22, 2013 at 9:54 PM  

Orangyang menjadi CEO harusnya menjadi pemimpin bukan hanya di tempat kerja, tapi juga di kehidupan sehari-hari

reachschools.org May 22, 2013 at 9:56 PM  

Ia sudah belajar soal etika di sekolah kah?

sedapdansehat.blogspot.com May 22, 2013 at 9:58 PM  

Mr.Tony gak salah pilih orang kah?

Anonymous,  May 22, 2013 at 10:04 PM  

Wahai anon 7.25
Ingat, kuasa Allah mngatasi segalanya..tu sebablah PR kalah...Allah lagi Maha Mengetahui siapa orang yang boleh memimpin Malaysia.Terimalah apa yang telah ditakdirkan Allah tu. Inilah berkat doa ikhlas rakyat yang sayangkan Malaysia.

Anonymous,  May 23, 2013 at 5:24 AM  

Papagomo masih bagus..teloq masih simpan tertutup. Teloq yg hilang dijamah jantandoll..chinadoll..thailanddoll..org pakatan semua. Pakat pakat buat video. Terima kasih la bagi tau...takdela kami pilih pemimpin tak bermoral.

Bang ooiii mana ada org Islam makan anjing. Org cina ada la. Janinpun lu olang makan. Tu la asyik melalak melolong kat jlnraya. Anjing liar.

Betul tu betul tu...semua citer liwat semua video nuor nafi..memang serupa tapi bukan saya. Si
nuor la dulu takde teloq sebab tak ngaku..kannn

Mcm mana nak ada teloq dah disondol di jantandoll. Sensitif sebut bapok...fitnahtu.. Bapok bukan gomo...nun jauh di langit. Taukannnnn

Oooii satu Malaysia tau..DAPigs makan babi. Gomo makan ayam. Kan mat sabu sendiri kata biar makan babi sama kit sial. Betul kannnnnn

Ooo cina dap laknat..sedor dirila...biadap
mengutuk menghina memaki bangsa Melayu.
Sape yg mula..laa boikot cina....lalala boikot lalala boikot cina.

Kalau ada org Melayu masih nak ambil nuor jd pemimpin silakan itu hak anda. Nuor dah kalah lainkalilah ya. Kalau saya oooo takut dpt bala Allah....faham aje la.

Ya gomo...biar org tuduh kita fitnah..Allah maha mengetahui..gomo tak pernah menjaja citerkan dijln distadium....Soalan cepumas utk bangggg setia pakatan?

Bang bang sape digelar RAJA FITNAH?

Assalamualaikum utk semua org Islam

Anonymous,  May 23, 2013 at 8:40 AM  

PAPAGOMOL SEBENAR NYA MAMAT SEKOR NI

Anonymous,  May 23, 2013 at 11:49 AM  

Suruh dalang Lahad Datu perkenalkan diri dulu sebab ini isu besar.tentang papgomo ni kita boleh letak sebelah.Red Bean lagi terok dari papagomo.seburuk2 papagomo dia tak suruh melayu boikot barangan cina.tetapi Red Bean Army (DAP) MENGHASUT CINA BOIKOT BARANG2 mELAYU.PUNYA BUSOK HATI.DAH LAH PENDATANG NAK RAMPAS PULAK DARI TUAN RUMAH.

Anonymous,  May 23, 2013 at 11:52 AM  

Pisang dia dah masuk jubok Saiful telor dia termasuk dalam kerandot.kena pakai Y jelly baru boleh keluak.

Anonymous,  May 23, 2013 at 12:41 PM  

Soalan kedua....

SIAPA RAJA GOYANG????????????

Nak nyanyi pulak..digoyang goyang digoyang goyang......

Tanya sama nuor ngapa nuor goyang
Jawab nuor...kiram sudah melayang
Digoyang goyang digoyang goyang

Tanya sama nuor ngapa kiram melayang
Jawab nuor...sabah belum hilang
Digoyang goyang digoyang goyang

Anonymous,  May 23, 2013 at 12:57 PM  

Teringat video raja goyang.....mmmmnnnmm

Tapi ni bukan goyang negara...kalau tengok dr semua sudut...duduk atas kerusi turun bawah duduk kanan beralih ke kiri...geleng kepala

Ooooooo goyang batanggggggg

Byk bebebor sekarang org goyang batanggggg
Jgn fikiran buruk....batang ice......mcm gomo makan tu...rasa limo..rasa durian..mcm mcm la hanya rasa masin takde..tu pasti takde rasa masin

Anonymous,  May 24, 2013 at 9:07 AM  

Hellooooo papagomo
mana lu pegi hah.....posting baru takda ka

Anonymous,  May 24, 2013 at 10:41 AM  

Papagomo penghasut perpecahan orang Melayu Islam. Orang berperangai munafik tidak akan mendapat syafaat Nabi Muhammad di Padang Mahsyar. Hidup mengadu-domba tidak akan berkat.

Anonymous,  May 24, 2013 at 11:16 PM  

Non..sape penghasut¿¿¿¿¿¿¿¿

ya la tu org pas pkr dijamin masuk syurga sebab kunci mangga gembok semua tok guru hang pegang.

org UMNO berusaha cari syafaat...sebab tu berjuang menjaga kepentingan Melayu Islam dan ingat pesan nabi muhammad saw jgn jadi seperti kaum luth dan jgn murtad walaupun baginda telah pergi.

sebabtu la org Umno selalu selawat ke baginda.
Assalamualaikum.

Anonymous,  May 25, 2013 at 2:15 AM  

Pelik la skrng nie..bloger kne tangkap.pemimpin kne tangkap..besar sgt ke ksalahan dieorng nie..aku rase byk lg jenayah yg jelas didepan mata..kdai judi besepah,rumah urut brlambak.warga asing mmg dh padat dh...sampai aku rase mcm merempat dkt negara sendri..ape dierng ni buta kaa!!!!!

Anonymous,  May 25, 2013 at 2:50 AM  

dia org tak buta...semua bisness haram dikendali mafia mafia mostly cina..awak pun tau...dia org licik..awak jgn pura pura tak tau..mcm nak suruh kutuk polis ke...cara awak beri komen dah tau

if you red beans get outtttttt...syuhhhhh jgn nak tunjuk baik..konon kutuk polis...pi suruh boss hang jumpa mafia tu..kan sama jenis..

Anonymous,  May 25, 2013 at 9:22 AM  

korang tenguklah link ini, ada facts tentang apa yang Melayu ada dan apa yang Cina ada. Renungkan ,sebarkan dan bangunlah sebelum kita terus coma.

http://syedsoutsidethebox.blogspot.com/2011/07/part-3-ethnic-wealth-disparity-in.html

Anonymous,  May 25, 2013 at 6:44 PM  

Wan Azri , ramai nya rakyat meisa himpun 505 kat PJ, apa hal?

Anonymous,  May 26, 2013 at 3:07 AM  

ramai dah angkut dr seluruh tanah melayu..kalau tak...maluuu

tu pun nanti ada berita 1 juta dtg..setiap org dukung satu org...tak cukup lagi bawak semua anak anak....heret jadi tambah ramai...

tapi belum cukup...belum boleh lawan BN...ada diseluruh Malaysia...rakyat Malaysia kan berjuta juta...tak kan tak tau...where school you come from...haiyaaa...lu myk pusing pusing cakap.

haiyaa pusing pusing cakap..pusing pusing jln...pusing pusing stadium..pusing pusing negara..lu mau pegi mana...lu mau cali negala lepublik maa

Anonymous,  May 26, 2013 at 6:42 PM  

bodoh kaki taik. apa lu dapat? gemok itam

Anonymous,  May 26, 2013 at 7:21 PM  

bangggg non 6.42.....
ngapa marah marah...kalah yaaaaa.....jgn gitu sudah kalah kalahlah yaa...lainkali yaaa cuba lagiiii

haiyaaaa apek...itu pasat lu tuduh tuduh olang bangla..black blackout...aiyaaaaa apek lu manyak putih gemuk lagi...lu selupa itu kebo pendek

kalah kalahlah ya..5 tahun jumpa lagi..kalau nak berkuasa pi sana singa...sulu.....

Anonymous,  June 4, 2013 at 12:31 AM  

gomo, gomo,, bodo dari dulu lagi,, biaq pilah dia nak buat ape,, dia dah kaya,, hidup senang,, ko ape ade,,masuk longkap ada lah,, nampak slow sikitblog gomo ni lepas PRU 13,, BN dah tak support gomo dah,, itu sbb masuk longkap, strategi tak menjadi...

Anonymous,  June 15, 2013 at 11:40 PM  

Anjing pakatan meroyan bila blogger Azri tak mengaku dia pemilik Papagomo. Ini mesti ikut teladan Si Anwar the kaki JUBO bila tak mengaku yang orang dalam video tu ialah diri dia sebenarnya. Dia pun tak mengaku meliwat pemandu dan pembancuh minumannya sendiri(Majikan rogol pekerja). Dia tak mahu mengaku dihadapan Al-Quran bahawa dia tidak meliwat sipolan itu. Dia tak mengaku membawa masuk Bank dunia masa krisis ekonomi dahulu lalu menyalahkan Dr Mahathir. Jenayah yang dia buat adalah fakta tapi dengan muslihat rasuah dia berjuta ringgit segala bukti diputarbelit oleh peguamnya dan dibantu oleh Freemason dari luar negara. Siapa tiru siapa? Siapa yang sebenarnya pengecut? Bodoh-bodoh alang si pencacai AIB ini....(AIB perlu digantikan denagan singkatan DSAI kerana ada unsur dua alam disitu.)

Anonymous,  June 20, 2013 at 9:57 PM  

226 hari terakhir anwar...di bumi malaysia...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP