Deepak Gesa Anwar Ibrahim Putuskan Hubungan Intim Dengan Rafizi Ramli

Tuesday, January 8, 2013

 Muka ala ala Sivaji The Boss..hahaha
"Saya minta Rafizi mengaku saja, siapa sebenarnya yang bagi dokumen tersebut kepadanya...jangan menyusahkan orang," - Deepak Jaikinshan
Jadi apa Rafizi nak kata dengan kenyataan Deepak ni? Rafizi Ramli Gay Jamban Anwar Ibrahim nak pusing kot mana lagi cerita lepas ni? Taknak jawap apa yang Deepak katakan ke?
 
"Saya tidak percayakan Rafizi...dan saya minta Anwar jauhkan Rafizi dari saya. Jangan putar belitkan cerita saya demi duit," - Deepak Jaikishan

Anwar Ibrahim tidak akan menjauhkan diri dari Rafizi kerana semua tahu Rafizi Ramli ni Gay jamban kepada Anwar Ibrahim. Pemimpin PKR sediri tahu bagaimana Rafizi Ramli dapat kemut Anwar Ibrahim masakan tidak Samsul Iskadar Ketua AMK dipinggirkan oleh Anwar Ibrahim.

So kau orang layan sendiri video diatas ni dan lepas tu boleh buat penilaian dengan apa yang Deepak katakan. 

Psssttt... tercirit Rafizi Ramli khabarnya....hua hua hua

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

Menteri Dalam Negeri Ingatkan Peserta Himpunan Agar Jangan Mencetuskan Huru Hara
Pihak pembangkang harus memastikan perhimpunan yang dijadualkan anjuran mereka pada Sabtu ini tidak bertukar menjadi rusuhan.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata semua pihak perlu memastikan agar perhimpunan tersebut tidak mencetuskan rusuhan seperti yang berlaku semasa perhimpunan Bersih lalu.

"Saya berharap pihak penganjur mengadakan perjumpaan bersama pihak polis berhubung langkah keselamatan yang perlu dipatuhi.

"Saya cukup yakin bahawa Ketua Polis Negara telah memantau keadaan ini dan boleh memastikan apa yang kita bimbang tidak akan berulang. Yang penting sekarang kita belajar daripada apa yang berlaku pada perhimpunan Bersih dahulu di mana berlakunya huru-hara dan rusuhan jalanan," katanya kepada pemberita di Seremban selepas majlis taklimat persediaan Barisan Nasional menghadapi Pilihan Raya Umum ke-13 hari ini.

Turut hadir pada majlis taklimat tersebut ialah Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.
Hishammuddin turut mengingatkan agar peserta yang menyertai perhimpunan tersebut tidak keluar berarak beramai-ramai.

"Ketenteraman awam mesti ditekankan. Saya percaya majoriti rakyat Malaysia memahami dan mahukan hak mereka terhadap ketenteraman dan keamanan dipelihara," Read More.....

Lagi Panas Isu Kalimah ALLAH Yang di LACURKAN PAS KLIK DISINI

Psssttt.... Gua yakin puak pakatan akan mengganas

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

Deepak Persoal Mengapa R.Sivarasa Lari Ke Amerika
Semakin takut dengan kebenaran yang didedahkan oleh barisan Blogger Pro Kerajaan akhirnya R.Sivarasa telah melarikan diri ke Amerika Syarikat bagi mengelakkan dirinya ditanya berhubung kebenaran yang disampaikan oleh Deepak Jaikishan.

Pada artikel sebelum ini iaitu bertarikh4 December 2012 dengan tajuk http://www.papagomo.com/2012/12/exclusive-video-conspiracy-anwar.html Mendedahkan akan sebuah konspirasi yang diatur oleh Anwar Ibrahim dalam mewujudkan rekayasa Fitnah jahat ke atas Datuk Seri Najib Run Razak dan Datin Seri Rosmah Mansor. R.Sivarasa disebut dalam kenyataan Deepak yang mana beliau telah mengajar Deepak untuk mengaitkan nama Najib Razak dan Rosmah Mansor dalam perbicaraan ke s mahkamah Deepak vs Ropiah.

Lihat video dibawah ini:


Susulan dari pendedahan rakaman sulit ini R.Sivarasa tidak menjawap apa yang Gomo sampaikan sebaliknya melabelkan Gomo sebagai seorang Bloggr "STUPID" . Mungkin Gomo Stupid pada pandangan R.Sivarasa tetapi hakikat yang sebenar R.Sivarasa lah yang STUPID kerana waktu ini melarikan diri ke Amerika Syarikat.

Anwar Ibrahim pula sehingga ke hari ini masih lagi membisu tentang pengakuan Deepak yang telah menyatakan dengan jelas bahawa beliau telah berjumpa dengan Anwar Ibrahim sebelum ini. Malah ada bukti jelas Anwar Ibrahim telah merancang konspirasi ini demi untuk menghasut rakyat agar termakan dengan cerita rekayasa PKR menfitnah PM dan Isteri.

Buat puak puak PKR dan jentera Pakatan Pembangkang yang lain Gomo minta anda semua usahlah menjadi Bodoh dengan permainan anda sendiri. R.Sivarasa dihantar Anwar Ibrahim ke Amerika Syarikat, jika benar R.Sivarasa tidak terlibat mengapa beliau perlu lari ke Amerika? Mengapa tidak tampil membersihkan nama beliau?

Rakyat perlu peka agar tidak terus dibodohkan oleh gerombolan pemimpin Pakatan Pembangkang terutamanya PKR dalam menghadapi PRU 13 nanti.

Psssttt.... Anwar Ibrahim bayar Bala RM 700 ribu untuk fitnah Najib dan Rosmah?


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP