Hassan Ali Bidas Pelacuran Kalimah Allah Oleh PAS

Friday, January 11, 2013


Penggunaan Kalimah Allah yang digunakan oleh orang bukan Islam ternyata mendapat tentangan daripada pelbagai pihak khususnya rakyat Malaysia yang beragama Islam.Presiden Jati,Datuk Dr Hasan Mohamed Ali berkata seramai 30,000 orang yang akan menghadiri perhimpunan banteras penggunaan kalimah Allah bagi orang bukan Islam yang akan dibuat dalam dua minggu lagi.Menurutnya,penggunaaan kalimah Allah hanya digunakan untuk orang yang beragama Islam dan tidak boleh digunakan untuk orang yang beragama Islam.

Lagi KLIK DISINI
Kalimah Allah bukan untuk dilacurkan demi undi Politik. PAS yang selama ini kononya merupakan parti Islam sanggup bersama sama DAP dalam melacurkan Islam satu demi satu. Rakyat Malaysia khususnya umat Islam wajar menolak perjuangan songsang PAS dalam pekara ini. Akidah anak anak kita merupakan pekara yang penting untuk kesinambungan generasi Islam Malaysia yang seterusnya.

Psssttt.... Himpunan Rakyat KL112 juga merupakan himpunan yang DAP mahu menjatuhkan kerajaan Islam yang sedia ada.

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.Read more...

Niat Jahat Pembangkang Pada Demo KL112 Yang Anda Perlu Tahu


Keganasan merupakan elemen penting dalam setiap demontrasi yang diadakan diseluruh negara. Jika aman sesuatu demontrasi maka adalah yang tidak kena kerana tampa elemen keganasan demo tersebut tidak berjaya mendapat perhatian.

Bermula petang ini pihak Pakatan Pembangkang sudah mula berkumpul di Kelab Sultan Sulaiman bagi menghadiri upacara besar mereka esok yang digelar Himpunan Kuala Lumpur 112 (KL112). Mungkin kita rakyat yang tidak tahu apa apa merasakan himpunan mereka ini akan berjalan dengan aman tetapi percayalah agenda mereka yang sebenarnya adalah KEGANASAN.Pihak pembangkang telah cuba melakukan pembohongan sebelum Demo mereka berlangsung dengan menyatakan pihak Kerajaan, Polis dan pihak pihak yang terlibat cuba mensabotaj Demo mereka yang kononya mahu diadakan secara aman.

Menurut Mat Sabu Presiden HKL112 demo yang sepatutnya berlangsung di Kuala Lumpur telah dinafikan pihak Polis. Malah gerombolan penyokong mereka telah menyalahkan pihak Polis dalam pekara ini.

Hakikat yang sebenar mereka Pakatan Pembangkang telah pun memohon kepada pihak Pengurusan Stadium Bukit Jalil untuk menyewa Staidum tersebut bagi perhimpunan yang mereka adakan pada 12 hb Januari. Namun ekoran matlamat mereka yang sebenarnya mahukan keganasan dilakukan di Kuala Lumpur agar dunia luar melihat apa yang berlaku maka lokasi telah ditukar ke Kuala Lumpur walaupun tampa kelulusan dari pihak Polis yang menjaga keselamatan negara.

Mat Sabu dan pimpinan Pakatan yang lain cuba menafikan yang mereka telah memohon Stadium Bukit Jalil dan menyatakan bahawa pihak Polis sengaja berbohong bagi menaikkan amarah pendemo Pakatan Pembangkang.

 
Mat Sabu Sendiri Meminta Stadium Bukit Jalil

Dokumen diatas ini merupakan surat dari Mat Sabu kepada pihak Perbadanan Stadium Bukit Jalil untuk menyewa Stadium pada tanggal 12 Januari 2013. Dokumen yang ditandatangi beliau yang mana Gomo cabar Mat Sabu untuk menafikan dokumen ini ataupun menyaman pihak Pengurusan Stadium Bukit Jalil.

 
Jelas matlamat mereka bukan Himpunan Secara Aman

Kempen Pakatan Pembangkang yang cukup agresif sejak berbulan ini bagi mengajak rakyat berhimpun di Kuala Lumpur sememangnya mempunyai niat yang tidak baik. Dari risalah risalah yang diedarkan mereka memperlihatkan matlamat mereka yang sebenar adalah mencetuskan huru hara di Kuala Lumpur dan bukannya berhimpun secara aman sepertimana yang mereka katakan kepada pihak media dan rakyat Malaysia.

Gomo juga merasa yakin mereka Pakatan Pembangkang akan melakukan propaganda kepada pihak Polis agar pihak Polis bertindak ke atas mereka. Dan adalah tidak mustahil satu kerja kotor yang akan mereka lakukan yang mana menghasut rakyat yang menujukkan pihak Polis yang mencetuskan provokasi ke atas mereka.

Himpunan Kebangkitan Rakyat 112 boleh dilakukan jika benar Pakatan Rakyat ikhlas dengan niat mereka. Staidum Bukit Jalil yang mampu menampung 100 ribu orang lebih adalah amat sesuai untuk melakukan himpunan secara aman.

Jika UMNO boleh berhimpun secara aman di Stadium Bukit Jalil dengan kehadiran 120 ribu orang mengapa tidak Pakatan Pembangkang melakukan pekara yang sama? Mengapa perlu dilakukan di Kuala Lumpur yang sempit dengan menggangu ketenteraman awam?

 
Agenda Mereka yang sebenar

Percayalah bahawa ada agenda jahat yang mereka akan lakukan pada hari ini 11 Januari dan esok 12 Januari bagi mencetuskan huru hara dan kekecohan. Kempen mereka yang ganas pada Demo Bersih 3.0 yang lalu pastinya menggingatkan rakyat Malaysia bahawa matlamat mereka yang sebenar adalah KEGANASAN!!!

Psssttt.....Jika niat mereka bersih sudah pasti Bukit Jalil lokasi himpunan aman mereka.


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

PAS Sanggup Makan Babi Asalkan UMNO Tewas


PAS seringkali melaungkan HUDUD, sejak penubuhan mereka HUDUD menjadi kemestian buat mereka sehinggalah sekarang ini walaupun Kelantan yang ditadbir PAS selama 20 tahun lebih masih lagi GAGAL dilaksanakan Hudud.

Sekarang PAS membisu isu Hudud sebaliknya memastikan Kalimah Allah yang menjadi batu asas perjuangan mereka. Ini semua adalah kerana orang Kristian menentang Hudud jadi PAS tidak mahu orang Kristian tidak memberikan undi buat mereka pada PRU 13 nanti.

Justeru itu Hudud tidak perlu dihangatkan sebaliknya apa yang PAS perlukan adalah isu baru yang mampu menarik sokongan Kristian buat parti mereka pada PRU 13 nanti.

Kalimah Allah menjadi modal PAS dalam meraih undi dan sebab itulah PAS bermati matian dalam mempertahankan Kalimah ALLAH boleh digunakan didalam Bible dan di Gereja gereja.

Namun demikian anda mungkin tidak faham dan sedar apa permainan utama mereka PAS yang sebenarnya. Mungkin dalam keadaan ini kita tidak perasan namun tahulah anda semua bahawa Niat PAS dengan menghalalkan kalimah ALLAH adalah dengan meraih undi bukan Islam agar pada PRU 13 nanti PAS akan menang menewaskan UMNO.

Kita tahu PAS akan bertanding dikerusi yang akan dipertandingkan kelak adalah dengan menentang calon UMNO. Apabila Melayu sudah berpecah kepada 3 dan PAS pastinya mengharapkan undi bukan Islam bagi mengalahkan UMNO.

Teresa Kok Dan Pimpinan DAP Melalui Kerajaan Pakatan Selangor MEMBUANG Tulisan Jawi di papan tanda seluruh Selangor. Pekara ini tidak ditntang PAS. Tetapi apabila DAP meminta PAS menyokong mereka dalam isu Kalimah Allah digunakan di Gereja PAS 1000% Setuju.

Inilah agenda PAS yang sebenar benarnya, demi kuasa politik dalam menyingkirkan UMNO mereka sanggup mengadaikan Islam kepada orang kafir. Demi Undi ini lah yang PAS lakukan.

Semoga rakyat Malaysia terutama umat Islam menolak PAS parti Ajaran Syaitan ini pada PRU 13.

Psssttt.... Demi nak singkirkan UMNO PAS sanggup makan BABI


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

TERKINI - Lagi Pemimpin PKR Keluar PartiBekas Timbalan Ketua Penerangan Angkatan Muda Keadilan (PKR) Syamsul Hidayat B. Mohd Sharift meyifatkan perhimpunan tersebut tidak ada bezanya dengan Bersih 1.0 pada 2007 yang lalu.

Turut mengikut jejak langkah beliau memasuki UMNO ialah bekas Ahli AMK Setiawangsa Mohamad Asroc B. Md Jailani dan bekas peguam kepada ketua wanita PKR Pulau Pinang Saiful Ambar Bin Abdullah Ambar.

Maklumat lanjut layari :-
http://klpos.com

Psssttt.... Bekas orang PKR sendiri cakap Pakatan Rakyat adalah parti Haram....renungkanlah

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP