LIVE 112 - Nurul Izzah Kotekecewa Dengan Sambutan Hambar Penyokong Pakatan.

Saturday, January 12, 2013

Nurul Izzah sendiri akui Himpunan yang dianjurkan papanya Anwar Ibrahim hari ini GAGAL menarik sokongan rakyat. Malah Nurul Izzah yang kelihatan berjalan lesu hari ini enggan mengulas kegagalan Pakatan PAS,DAP dan PKR.

Makin teruk gelagat pimpinan Pakatan yang kemarukkan kuasa. Buktinya hari ini kegagalan mereka dalam menghimpunkan penyokong mereka sendiri ternyata memberikan petanda jelas bahawa PAS,DAP dan PKR akan tersungkur layu pada PRU13 nanti.

Apa pun kehadiran sekitar 50 ribu orang yang jauh dari sasaran 1 juta membuktikan sokongan rakyat Malaysia kepada kepimpinan Najib Razak dan Barisan Nasional melebihi segala galanya.

Tahniah buat PDRM yang menjalankan tugas dengan penuh dedikasi tampa sebarang insiden tak diingini walaupun ada cubaan dari juak pakatan yang melakukan provokasi ke atas Abang Polis hari ini. Hehehe.

Gomo tidak mahu mengulas panjang kerana malam ni nak makan besar meraikan KEGAGALAN Himpunan rakyat yang dibuat oleh pembangkang siang tadi. Hehehe


Psssttt.... Kah Kah Kah Kesian..... Boleh bungkus dah Pakatan Haram PRU13 ni.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

LIVE KL112 - Meluat Dengan Anwar Ibrahim Akibatkan Ramai Penyokong Pakatan Keluar Stadium.

Seperti dijangka oleh ramai pihak bahawa pengaruh dan sokongan Anwar Ibrahim selaku Ketua Umum Pakatan tidak lagi menyengat mahupun menerima sokongan dari semua pihak dari Pakatan.

Sebentar tadi sewaktu ucapan Anwar Ibrahim di Stadium Merdeka ramai yang berpusu pusu beredar dan pulang tampa mendengar ucapan Anwar Ibrahim. Dianggarkan sekitar 5 ribu penyokong Pakatan bergegas keluar Stadium tampa memperdulikan ucapan Anwar Ibrahim.

Apa yang jelas disini bahawa bukan sahaja rakyat Malaysia menolak Anwar Ibrahim malah didalam kem Pakatan PAS,DAP dan PKR sendiri pun menolak Anwar yang mana kita tahu penuh dengan skandal porno dan pengamal Homoseksual.

Psssttt.... Rakyat Malaysia semakin buka mata, Najib Razak lebih layak mentabir negara berbanding Anwar Ibrahim.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

LIVE KL112 - Anak Kecil Bakal Dijadikan Perisai Pendemo Pakatan Pembangkang

Inilah hakikat yang sebenar bila anak kecil dijadikan alat untuk kepentingan politik. Berdemo secara ganas dan menggugat ketenteraman awam dengan membawa anak kecil adalah tidak lain dan tidak bukan berniat untuk membunuh anak kecil itu.

Inilah politik keji dan jijik Pakatan Pembangkang. Anak mereka sendiri dijadikan boneka Anwar Ibrahim dan Shamsidar....

Psssttt... Rakyat usah turun mengikut kebodohan pakatan pembangkang.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

LIVE KL112 - Kah Kah Kah, 20 Ribu Je Dalam Stadium. Malu Siot.....

1 juta akan memenuhi stadium kata Mat Sabu sejak berhari hari yang lalu. Bagi rakyat ataupun penyokong yang kurang cerdik pastinya akan percaya kata kata Mat Sabu untuk 1 juta dalam Stadium Merdeka. Hakikatnya secara logik akal stadium Olimpik pun tak mampu muatkan 1 juta orang. Hahaha.

Gambar diatas merupakan hakikat sebenar apabila jumlah penyokong pakatan setakat ini hanyalah sekitar 20 ribu orang yang tidak memenuhi stadium Merdeka. Malah dijalan jalan sekitar KL juga lengang ekoran tidak mendapat sambutan dari penyokong Pakatan sendiri yang muak dengan propaganda pemimpin pakatan.

Adam Adli gay jamban pula dalam kenyataan nya melalui radio pakatan menyatakan didalam stadium sudah 200 ribu orang. Gua pun tak faham adam Gay ni pandai mengira ataupun tidak.

Apa sekalipun himpunan Pakatan GAGAL sepertimana himpunan yang mereka lakukan sebelum ini. Rakyat menolak himpunan keganasan yang dibawa oleh pakatan Pembangkang.

Psssttt.... Malu siot juak Pakatan... Hahaha. Konon 1 juta. Hahaha... Kesian.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

LIVE - 40 Ribu Hadir Di Program Najib Razak Bukti Rakyat Tolak Demo Jalanan PR

Sejak pagi tadi tak putus putus rakyat di Selangor hadir berhimpun bersama Perdana Menteri Dato Seri Najib Tun Abdul Razak di Semenyih Selangor. Anggaran yang dilaporkan setakat jam 12pm tadi adalah sekitar 40 ribu orang dari pelbagai lapisan.

Ini satu bukti jelas bahawa kepimpinan Najib Razak lebih dipercayai berbanding Pakatan Pembangkang sendiri.

Barisan Nasional pilihan rakyat Malaysia. Ayuh tolak politik keganasan yang dibawa Pakatan Pembangkang.

Sumber gambar Helmi Agenda Daily

Psssttt... Apa juak Pakatan nak Kata??? Hehehe
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Pencetus Rusuhan Mula Membanjiri Kuala Lumpur

Penyokong tegar Pakatan pembangkang waktu ini sudah mula membanjiri sekitar Kuala Lumpur untuk berdemo dan mencetuskan huru hara bagi mengugat ketenteraman awam.

Gomo nasihatkan agar rakyat Malaysia yang cerdik dapat menjauhi perbuatan tak berakal yang dilakukan oleh Pakatan Pembangkang ini. Kita negara Demokrasi dan jangan jadikan negara Malaysia ini sama seperti Mesir, Libya, Iraq, Syria dan negara negara lain yang huru hara sehingga kini akibat protes jalanan.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP