TERKINI - Bekas Menteri Besar Perak Nizar Jamaluddin Dilaporkan Koma Selepas Makan Penampor Jepun

Saturday, January 19, 2013


Dakwaan bekas Menteri Besar Perak Datuk Seri Nizar Jamaluddin mengenai pampasan RM207 bilion kepada mangsa buruh paksa semasa pendudukan Jepun di Tanah Melayu akhirnya mendapat maklum balas tegas dari Jepun .

Menurut Menteri Kewangan Kedua Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah , kerajaan Jepun meminta Malaysia menyiasat dan mengambil tindakan tegas terhadap pihak yang menyebarkan dakwaan palsu itu . Perkara itu terkandung dalam surat dihantar Pejabat Kedutaan Jepun kepada Malaysia. Datuk Seri Ahmad Husni juga memaklumkan pihak yang terbabit juga telah memalsukan memo yang dikeluarkan pegawai perbendaharaan negara.


Nizar dalam laman 'twitter' beliau seolah-olah cuba memberikan respon berhubung perkara ini dengan mengeluarkan 'posting' yang dilihat agak terpesong dengan kenyataan asal beliau mengenai pampasan berjumlah RM 207 billion .

Read More..PANAS

Ha Ha Ha... mana kau nak lari wahai Nizar bekas MB Perak yang makin hari makin GILA MEROYAN? Mana bukti yang hang dok kata ada tu? Mana Nizar Lambai mana?

Apa pun Nizar sudah gali kuburnya sendiri. Tu lah Bala yang menimpa Nizar dek kerana sikap suka MENFITNAH yang beliau amalkan selama ini. Tu baru kena penampor Jepun Nizar oiii belum lagi kena SEKSAAN JEPUN. Kalau hang nak kena seksaan Jepun meh jumpa aku aku bagi BIRAT belakang badan tu. Hahaha


Psssttt... Terketar ketar Nizar Gila ni nak jawap..hahaha

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.Read more...

Anwar Ibrahim Perlekeh Sumpah Rosmah Mansor

Anugerah Kote Bengkok

Gomo dapat berita dari rakan dari pihak PKR bahawa ANwar Ibrahim telah memperlekehkan sumpah yang dilakukan Rosmah Mansor. Emmm Anwar Ibrahim marah ke? Meh sini layan apa yang Gomo nak sampaikan dibawah ni buat tatapan pembaca tersayang Blog Papa Gomo.

Kelmarin Datin Sri Rosmah isteri Perdana Menteri telah bersumpah bahawa beliau tidak memiliki cincin berlian yang sebelum ini difitnah oleh pihak Pembangkang. Sumpah Rosmah Mansor kelmarin membuatkan beberapa pihak tersentak ekoran selama ini kita tidak pernah mendengar Rosmah Mansor menafikan dengan bersumpah akan Cincin yang dikatakan pembangkang bernilai 24 juta USD.
Video diatas Sumpah Datin Sri Rosmah Mansor yang mana membersihkan sedikit sebanyak nama beliau tentang fitnah yang disebarkan oleh pembangkang sejak setahun lalu.

Gomo tidak mahu mengulas panjang kerana dalam isu fitnah cincin yang dimulakan oleh Badrul Amin @ Chegubard dari PKR ini akan diperjelaskan satu persatu apabila sampai masanya nanti. Namun Gomo suka nak menayangkan beberapa video bagi memberikan kesedaran buat rakyat Malaysia agar menilai secara waras akan fitnah pakatan pembangkang selama ini.
Video diatas merupakan video sumpah Dato Sri Najib Tun Abdul Razak Perdana Menteri Malaysia. Bukan sekali Najib Razak bersumpah malah tidak silap Gomo sudah 3 ke 4 kali beliau bersumpah tidak kenal dengan Altantuya yang mati dibunuh. Fitnah pembangkang yang berterusan sehingga kini mengaitkan Najib Razak dengan Altantuya dijawap Najib Razak sedikit sebanyak dengan Sumpah beliau.
Video diatas ini pula merupakan Sumpah Saiful Bukhari yang menyatakan dengan jelas beliau telah di liwat oleh Anwar Ibrahim. Gomo masih ingat ramai juak pakatan pembangkang mempertikaikan sumpah Saiful Bukhari namun hakikatnya Saiful Bukhari telah bersumpah bagi memberikan kebenaran buat rakyat Malaysia tentang Anwar Ibrahim meliwat beliau.

Walaupun Anwar Ibrahim dibebaskan oleh mahkamah pada tahun lalu atas sabitan meliwat Saiful Bukhari atas kesilapan teknikal. Realitinya liwat memang berlaku yang mana memang Anwar Ibrahim telah meliwat Saiful Bukhari. Lihat sahaja sehingga ke hari ini Saiful Bukhari terus sihat walaupun difitnah dan ditomah dengan pelbagai cara oleh puak Anwar Ibrahim.


>


Video diatas ini pula merupakan sumpah yang dilakukan oleh Datuk Eskay seorang bekas rakan Anwar Ibrahim yang turut sama ada didalam paparan Video Seks Anwar Ibrahim bersama China Doll yang Gomo keluarkan pada tahun 2011 yang lalu.

Wan Azizah? Azmin Ali? Ataupun Adun Selinsing PAS? Badrul Amin PKR?

Apa pun cukuplah dengan 4 paparan video diatas untuk anda semua saksikan kebenaran yang disampaikan kepada kita semua. Errr Video Anwar Bersumpah? Memang ada video Anwar Ibrahim bersumpah dan saksikanlah sendiri video Anwar Ibrahim bersumpah dibawah ini.
Anwar Ibrahim tidak mampu bersumpah waktu ini kerana semua rakyat tahun sumpah beliau pada tahun 1999 dalam kes Liwat lalu telah memakan diri memaksa beliau menerima aib yang dasyat. Atas sebab itu sehingga ke hari ini beliau memberikan bermacam alasan untuk bersumpah kerana beliau tahu jika sekali lagi beliau bersumpah maka hidup beliau akan jadi tidak keruan yang akan membuatkan beliau menjadi GILA BABI.

Semoga paparan 5 video diatas memberikan para pembaca blog Papa Gomo mencari sudut yang terbaik untuk menilai antara "Yang Hak dan Yang Bathil".

Psssttt.... Sampai bila rakyat Malaysia nak diperbodohkan oleh pihak pembangkang yang cukup pandai mencipta rekayasa fitnah jahat?


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP