VIDEO Rejim Pakatan Selangor Ditumbangkang Rakyat

Monday, February 4, 2013
Mahkamah Tinggi hari ini menolak permohonan Kerajaan Selangor, Menteri Besar Tan Sri Abdul Kahlid Ibrahim dan Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (Syabas) untuk membatalkan saman difailkan 711 pengguna air negeri itu tahun lalu seperti yang dijanjikan oleh pakatan pembangkang dalam manifesto Pilihan Raya Umum 2008. Hakim Datuk Hashim Hamzah memutuskan READ MORE....

Psssttt.... Syukur..... sekarang kita tengok apa Kerajaan rejim Pakatan Selangor nak cakap isu ni. mahkamah tak adil? Kepala Mbah dia lah!!!

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.Read more...

Gara Gara Pemberian BR1M 2.0 Najib Razak Jadi Mangsa


Bangsat punya Najib, BN Rasuah dan bermacam macam lagi yang dihamburkan pihak Pakatan Pembangkang dalam minggu ini apabila Perdana Menteri Dato Sri Najib Tun Abdul Razak mengumumkan pemberian BR1m 2.0 buat rakyat Malaysia.

Itulah mentaliti pihak pembangkang yang akan menghamburkan kata kata cacian dan makian apabila Kerajaan BN berjaya melaksanakan apa yang telah dijanjikan kepada rakyat. Saksikan video dibawah ini.
Tahniah Najib Razak kerana "Janji Ditepati" yang dilaungkan oleh Barisan Nasional terbukti dilaksana walaupun cuba disabotaj oleh pihak pakatan pembangkang. Ini yang rakyat mahukan sebagai pentadbir yang mana setiap janji pihak pentadbir sama ada kerajaan Pusat ataupun negeri mestilah ditunaikan agar rakyat tidak diperbodohkan demi politik.

Gomo nak ingatkan rakyat Malaysia akan BR1m 2.0 yang sekarang telah diberikan kepada rakyat Malaysia. 2.0 mungkin mengingatkan kita tentang Demo BERSIH 2.0 yang dilakukan pihak Pakatan PAS,DAP dan PKR. Dan untuk selepas ini Gomo harap rakyat Malaysia tanamkan dalam diri apabila dengar atau terlihat 2.0 maka Barisan Nasional yang yang perlu kita pangkah bagi menidakkan Pakatan pembangkang yang hanya pandai berdemo tapi tidak tahu menghargai rakyat.

Mesej jelas disini untuk rakyat Malaysia adalah sikap pimpinan pembangkang yang hanya tahu berjanji dan menabur janji palsu.Mlah mengheret rakyat untuk dijadikan perisai mereka dijalanan tetapi tidak mampu untuk memberikan khidmat yang terbaik buat rakyat.
Apa pun kita akan dapat lihat cacian dan makian mereka pihak pembangkang ini dalam hari hari mendatang. Cuma kita harap sampai satu masa nanti mereka akan sedar dari lamunan bahawa mereka telah diperbodohkan oleh pemimpin pembangkang yang hanya pentingkan KERONI ANAK BERANAK berbanding rakyat Malaysia.

Lagi KLIK DISINI

Psssttt... Terima Kasih Najib Razak dan Kerajaan Barisan Nasional

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP