Video Penasihat Ugama Menteri Besar Selangor Yang Ditangkap Khalwat

Wednesday, February 13, 2013

Bukan nak mengaibkan si Badrul Amin PKR ni tetapi nak jelaskan kepada rakyat bahawa punca penceraian beliau ini adalah kerana beliau berkahwin untuk kali yang ketiga bersama wanita isteri orang yang ditangkap khalwat bersama beliau di Kuantan pada tahun lalu.

Penafian yang dibuat oleh Badrul Amin PKR yang juga merupakan PENASIHAT UGAMA kepada Menteri Besar Selangor seharusnya diteliti oleh rakyat terutamanya rakyat Selangor sendiri. Bagaimana Menteri Besar Khalid Ibrahim masih lagi berdiam diri dan tidak mengambil sebarang tindakan ke atas Badrul Amin yang telah terbukti ditangkap khalwat pada tahun lepas. Apakah beliau yang dinodai dengan masaalah moral layak untuk terus memegang jawatan PENASIHAT UGAMA MENTERI BESAR SELANGOR?

Masaalah moral adalah penting apatahlagi bila membabitkan jawatan penting dalam kerajaan. Gomo rasa Rakyat Selangor patut tanya Khalid Ibahim mengapa tidak diambil tindakan ke atas Badrul Amin ini ataupun Khalid Ibrahim telah dipegang telornya oleh Badrul Amin tentang skandal Khalid Ibrahim sendiri dengan pembantu beliau?

Psssttt... Gila lah beb, penasihat ugama Menteri Besar kena tangkap Khalwat. Isy.....gila gila

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Read more...

Terkini - Ostaz Badrul Amin PKR Melarikan Diri Di Mahkamah Kajang
KAJANG 13 Feb. - Ahli Majlis Pimpinan Pusat PKR Dr Badrulamin Bahron dilaporkan kini berada di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat berhubung kes penceraian isteri keduanya di sini bermula jam 8:45 pagi tadi.Penceraian beliau dikatakan berlaku susulan daripada kes khalwat melibatkan dirinya pada tahun lalu. Read more......

Psssttt..... Puak pakatan nak kata fitnah jugak dengan benda yang dah nyata ni?

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.Read more...

BREAKING NEWS - Isteri Kedua Ostaz Badrul Amin PKR Failkan Tuntutan Cerai


 

Waktu ini sedang berlangsungnya KES PENCERAIAN Pemimpin PKR Badrul Amin dengan pasangannya iaitu Isteri kedua beliau Inafiona, berumur 38tahun. Mahkamah masih berlangsung dan sama sama kita nantikan keputusannya.

Penceraian difailkan oleh isteri kedua Badrul Amin atas alasan yang mana Badrul Amin telah ditangkap khalwat pada tahun lepas di Kuantan. Dan turut Gomo difahamkan dalam penceraian ini beberapa tuntutan juga difailkan ke atas Badrul Amin.

Tuntutan??? Harta Berkoyan koyan le Der... tak sabar nak tahu apa yang dituntut tapi Gomo takut tuntutan tersebut tidak dapat kita ketahui kerana Badrul Amin mungkin akan mohon agar ianya menjadi perbicaraan tertutup sepertimana Adun PAS Melur yang membayar bekas isterinya RM 3 juta.


Tudung Kuning Wanita Yang ditangkap Khalwat bersama
Badrul Amin Di Kuantan Tahun Lepas.

Apa pun Badrul Amin masih lagi mempunyai dua isteri. Isteri Tua tetap Tua tetapi isteri baru beliau adalah wanita yang ditangkap khalwat bersama beliau di Kuantan yang waktu tangkapan tersebut wanita tersebut adalah isteri kepada seorang guru dari Johor.Apa pun selamat berbahagia lah Ostaz Badrul Amin. Dan Gomo nak ingatkan kepada mana mana wanita yang mahu menjadi isteri Ketiga ataupun Keempat Badrul Amin bolehlah menghadiri sesi kauseling beliau jam 2 pagi.

Psssttt.... Bila puak pembangkang nak kata penceraian Badrul Amin ni satu fitnah? Kah Kah Kah


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP